Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)
Raspunsuri - Pagina 30
roxanaz spune:
Diana adica florile alea asa frumoase is desenate de Ianca???? moaaaamaaaa nu-mi vine sa cred. chiar are talent!
Ioana faina poza. happy 2 liniute! ![]()
Carmen pai daca totu e ok inseamna ca nu imbatranesti, nu? ![]()
mai mai potoliti-va cu dulciurile alea...ca va vad!
alice2004 spune:
Ioana, chiar ca dragalashenii cu doi dragalashi poznasi ! 
Hai mey, Diana, si io care credeam ca Strumfitza a pictat asa de fromosss !!
[alapecarelroade invidia]
Carmen, felicitari pentru itepeu !!
Acusi esti numa buna sa alergi pe drumurile patriei fara sa risti vreo amenda sau sa iti ridice nenicii talonul !!![]()
Oliviaaa, ce faci, mama ? Nu au ajuns urarile de sanatate nici acum ??? Ntzz, ntzz ... hai, da-ne o veste buna, pleasseee !! Pupici multi !

Mai, azi m-am trezit de dimineata si gindul m-a dus la Dana-roller, oare ce mai face ?? Ca nu ne-a mai scris demultisor ! Dana, sper ca sinteti OK !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
La Multi Ani!! Sf. Mihail si Gavril! si tuturor ce au aceste nume!!
deci azi petrecere in toata regula, cu toata gasca!! 
Andries
alice2004 spune:
Hehee, Roxi, si io aaaam (dulciuri adicatelea) !!!
Trimitem si la Constanta ceva-ceva ? Ca la mine sint patru sarbatoriti in famelie - tata, fratele cel mai mic si cumnatul meu, plus o verisoara de gradul II sau III, nu stiu exact ...
Alice si Andrei
cristalina spune:
Am sa incerc sa nu mai mananc multe grasimi (ca am dat-o pe smantana si unt la marele greu). In rest nu promit nimic...![]()
Doctorita era aia care vine sa faca la institut controlul periodic, de la Puls...si ea a fost de parere ca e ceva genetic...hehehe
Oricum , tinand cont de faptul ca mi-au umplut socrii si parintii camarile de muraturi si astea nu prea merg goale...deh
Carmen, gata cu tutunu'! Bere "ie voie"?!
Ioana, ce dragalasi poznasi! Si cand se intoarce din Italia!?
1 milion jucaria...Decat daca stie sa faca mancare o cumpar. E mai mult decat exagerat!
Dana-roller, pe unde colinzi?!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Un milion jucariaaa ??? Pai un milion de ani sa stea acolo, bey, au innebunit astia !! Daca pun toate adaosurile din lume si taxe si vami si alea-alea si tot nu ajunge pretul la cifra asta astronomica !!!![]()
Alice si Andrei
mitzura spune:
La multi ani pentru toti cei cu numele de Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela!!! Sa fiti sanatosi si bucurosi!!
mitzura spune:
La multi ani pentru toti cei cu numele de Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela!!! Sa fiti sanatosi si bucurosi!!
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Am sa incerc sa nu mai mananc multe grasimi (ca am dat-o pe smantana si unt la marele greu). In rest nu promit nimic...
Doctorita era aia care vine sa faca la institut controlul periodic, de la Puls...si ea a fost de parere ca e ceva genetic...hehehe
Oricum , tinand cont de faptul ca mi-au umplut socrii si parintii camarile de muraturi si astea nu prea merg goale...deh
Carmen, gata cu tutunu'! Bere "ie voie"?!
Ioana, ce dragalasi poznasi! Si cand se intoarce din Italia!?
1 milion jucaria...Decat daca stie sa faca mancare o cumpar. E mai mult decat exagerat!
Dana-roller, pe unde colinzi?!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Cica trebuie sa te feresti si de omleta si ficatzi

Pai asta-i necazul,ca ginerica pleaca pentru 3 luni cu intentia de a nu se mai intoarce

Mitzu,nici o sansa ca pe Mara sa o cheme si Mihaela sau Gabriela?
gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
asa deci Diana...ca ma umplusem de invidie. oricum e frumos ca o lasati pe Ianca sa picteze asa...cine stie?
Alice am si io ![]()
pe mine nu ma mira pretul asta de 1mil....e vb de marketing si de firma....nu ai ce sa le faci. asa am patit in primavara cu un magarus de la Winnie,de care s-a agatat Pat cu nebunie, am vazut ca e 65 de lei....si am zis ca nu dau atatia bani pe un plus. saracu copil a urlat ca din gura de sarpe ca nu i-l iau pe iubitul magarus de se uita toata benzinaria la noi....parinti denaturati. peste o luna au aparut plusurile alea si in metro...si i l-am luat copilului cu 25 de lei
si acu e fericit.
Cristal ai grija cu col;esterolul ala, pune margarina in loc de unt, lapte degresat si cam atat. mananca peste ca scade nivelul hdl si grapefruit.
Mitzu ce faci? contractii, ceva? ![]()