Vazut si eu poza Ioanei - tare dragutza - si zi asa, pleaca ginerica?!
Cristalule - bine ca ti-au iesit bine analizele - pentru reducerea colesterolului nu e nevoie sa renunti la carne, din contra - dar poti numai de pui (fripta, fiarta), vita si mult peste (dar nu din soiurile grase evident) - mai pe jos cu dulciurile, grasimi, etc...La inceput pare nasol, dar cu timpul te obisnuiesti, iti spun din proprie experienta!
Roxi - am avut ceva emotii cu reteta de tort joffre (asta din cauza cuptorului - poate imi dai si ceva sfaturi pe tema cuptorului electric...) dar pina la urma mi-a iesit o bunatate - dovada cea mai vie este ca s-a terminat primul!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Bei, nici o contractie, nimica-nimicuta! Deci nici o sansa de Mara-Mihaela sau Mara-Gabriela....de fapt, cine stie, ca pana deseara mai e ceva. Stau si ma gandesc, oare chiar asa punctuala sa fie fata mea si sa vina la termen? Azi am fost pentru ultima oara sa-mi fac titrul de anticorpi Rh, sper sa iasa bine si de data asta (asa m-am saturat de intepat in fiecare luna...
)
Gabi, sa ne zici cum ti-a iesit tortul! A fost greu de facut?
Ianca mica e o frumoasa si jumatate si e super ca o lasati sa picteze asa. L-as lasa si eu, dar noi nu mai avem pereti neocupati prin casa. Asa ca ne limitam la foi de hartie.
Cristal, da ti-a dat medicul sa faci si analiza de colesterol? Mie nu. Adevaru e ca nici nu m-as putea lasa de smantani si unt (ca si eu bag la greu)
Am vazut si dragalaseniile de la Iasi! Si al meu baiet am auzit ca are o prietena prin parc, pe care o pupa cum o intalneste.