Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata si LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii de azi, mamici, tatici si pitici!!!
Eu sunt in plina sarbatorire aici la birou, deja am burta plina si am pus cruce la dieta pe ziua de azi (da' o zi nu se pune, nu??)...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

O urare din suflet pentru toti sarbatoritii zilei de Sf.Mihail si Gavril - multa sanatate, fericire si sa aiba parte de tot ce isi doresc !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!

Am citit o gramada de super povesti, am vazut poze...Revin si eu cu povestea noastra.

Am pus si poze noi, unele sunt cu piticul meu artist (atelier de pictura). Am distrus un perete pentru asta, dar nu-mi pare rau.

Revin, am putina treaba.

Va pup si va citesc tot timpul, am DC pe bara la lucru.

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pupam strumfita

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Ce frumos picteaza mica strumfitza !! Pupici si succes in continuare la decorat pereti !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Foarte frumos deseneaza Ianca...:)))
Bine ca nu vrea sa se apuce de vopsit toti peretii

Luai rezultatul la analize...Toate bune si frumoase numa' ca am colesterolul la limita de sus. Gata cu friptanele, trecem pe salate!
O sa mor de fuameee!!!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Cristalina, pentru vestile bune de la nenea doftoru ! Cit despre modificarile de meniu aferente, nashpaaa (eu sint fan inraiit "carnagii" !!!), da merg si salatele ... decit nimik !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristalule,trebuia sa-i spui ca esti gravida si ca pohtesti...
fusei si io si mi-am facut radiografia la plamini unde se vazu nu`sh ce cicatrice -semn de boala netratata corespunzator dar care nu ridica probleme - a-nteles injineru` de mine (si-acu am privirea aia intelijenta). am facut preventiv si spalaturile bronho, vineri rezultatu` si binenteles, de-acu canci tigari.
edit, si cu radiografia la plamini am terminat cu itepeu` meu, de fapt ar fi trebuit sa fac de virusi in speta c... concluzia, imbatrinesc nene...

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Diana,foarte frumos picteaza,oare sa ma risc si eu sa-i cumpar ustensile de pictura?!?Nu ma gandesc decat la sotziorul meu sa nu faca vreun atac de cord
Cristalina,tine-o tot asha numai cu vesti bune,btw poti manca carne dar numa' de pui si fara pielesi cica-s nici salatele nu-s buna ca au nitrati
Meii,imi pleca ginerica azi in Italia,cine-o mai consoleaza pe mandra mea?Uitati o poza cu dragalasenii in casutza
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803501191189/25
Apropo,acum fix 3 ani,eram in al noulea cer,ca vedeam 2 liniutze asa ca fu cat pe ce ca pe mandra mea s-o cheme Mihaela!
Olivia,iti trimitem mama niscai medicamente din Romanica,numai sa te faci mai rapid sanatoasa!!!!
A ca uitasem,mandra nu stiu daca a plans azi, ca dormea la ora 7 cand am plecat,dar cu sigurantza a tipat la bunica Geta cand a intrat in camera"peaacaaa d'aici,ca nu tlebuie sa vi tu,sa vinaa mamaa!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Doamne, am uitat sa specific ca alea sunt, de fapt, operele lui...tati. Ianca a facut doar dungile. Manutele sunt tot ale ei. tati imi zicea la un moment dat sa vin sa ma uit la Ianca ca nu poate sa+si termine iepurasul.

Gama, am aceeasi problema cu Noddy. Noi am apuicat sa+l luam de pe raft, Ianca era super incantata de el, l-a tinut numai in brate, si cand am ajuns la casa si am aflat ca e un milion, mi-a picat fata. Un plus de maxim 20 de cm, care nici nu face nimc, un plus ordinar, sa coste un milion!!!! Mi s-a parut char nesimtire din partea producatorului. Bineinteles ca nu l-am luat, iar Ianca ma intreab si acum unde e Noddy. Na, am si facut copilu sa sufere!

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput