Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)
Raspunsuri - Pagina 28
philip spune:
andrea si daria, pupici pt grija, is ok dar n-am avut timp, we pliiiinn. sambata am vizitat niste amici iordanieni si am papat tot soiul de placintute minunate, vizita s-a sfarsit cand pupi a inceput sa rupa carcasele casetelor video. duminica, hm, mai pe-acas, mai pe ici pe colo, treaba la munca am gramada, dar e bine asa ca trece timpul mai repede. n-am avut nimic inteligent de zis de aia n-am mai scris. a, am gatit varza a la cluj, strudel cu mere, pateuri cu ciuperci si saratele cu parmezan, toate minunate ca nu mai avem nici farama azi si sincer eu n-am contribuit prea mult.
daria, eu nu fac pauza la anti, am intrebat medicul mai demult si mi-a zis ca nu e necesar
am vazut pozele cu gizmoul jucaus, bucataria superba a gabrielei, oradeanca preferata papand paste, pat bautor de lapte si mami cu par de aur si un motan incaltat. v pupam pe toti cu mult drag.
nu prea am cu ce ma lauda decat ca as vrea sa va rog sa-mi tineti pumnii, este un congres anual in domeniul in care lucrez si in 2007 e la orlando in florida. taaaare as vrea sa ma duc dar depinde de decizia sefului nostru, care e vicepresedintele companiei. si eu si sefa vrem asa ca daca se aproba pe=-acolo imi vor luci ochii cateva zile in ianuarie-februarie. is tare entuziasmata si sper sa nu ma dezumflu prea rapid.
gata, va pupic, ma asteapta cateva zile grele, am tot avut sedinte si n-am avut timp de treburile mele asa ca maine sar pe cai, joi iar sedinte, la fel si vineri, plus ca e...vineri.
pupam burtici, mamici si pitici!
philip
&andreea
philip spune:
la multi ani de mihail si gavril si, implicit, la muuuulti ani dragi mamei mele scumpe!
philip
&andreea
g_ioana spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZi,MIHAELE,GABRIELE,MIHAI SI GABI!!!!!!

gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! ma scuzati ca nu ii insir pe toti ca-s cam multi
deci sa fiti iubiti cu totii, sa aveti soare in fiecare dimineata si sa vi se indeplineasca toate dorintele! 

Cristal hahahahha ce super motanu' incaltat. distractie mare cu nunta voastra...beton!
Andreea de pupi tinem pumnii sa pleci in florida!
schimbu III? Olivia tu ai motivatie da Anca? si Liliana? la rapooort!
Carmen mai stai nitel. ca n-am avut timp nici sa respir....da nu raman eu de caruta ![]()
Ioana cum sunteti azi, mai bine mandra? sper ca nu a mai plans.
Roberta voi? bine cu moralul?
pup tuturor si o zi frumoasa!
carmenp spune:
`neata!
olivia, refacere rapida ca mie una nu-mi place tonusu` tau...
andreea, tinem pumnii la tine...
andrea, multumesc, recomanzi vreo cabana anume?
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
cristalina spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi

Sanatate si numai bucurii va dorim!
Si o zi frumoasa tuturor!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
biluta28 spune:
Tuturor sarbatoritilor cu numele de Mihai/Mihaela si Gabriel/Gabriela !

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
szivarvany spune:

tuturor ce-si serbeaza onomastica 

Sa aveti o zi frumoasa, calduroasa si plina de evenimente pozitive !
Daria &
Giulia (2004 08 16)