Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)
Raspunsuri - Pagina 27
alice2004 spune:
Pupici o gramada, Lioooo ! 
Bey, Cristalina ne lasa pe toate cu degetu' pe F5!
Si disparu in negura dupaamiezii !!!! Am ajuns acasa si tot degeaba apas si eu efshinshi !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Scuze...fusei sa iau belet de avion.
Mah, sa le fie de cap cu Bucurestiu...vai de mama lui de trafic. Fusei in buricu targuolui cu masina. Locuri de parcare, evident...ciuci!
Si ca sa fie treaba oabla, dupa ce luai rapid bilet observai ca era cu o zi ami devreme (ca ma razgandisem intre timp!).Asa ca il anulai, facui altu', da' prinsei pauza de masa asa ca am bananait prin oras si am mancat o gramada de fornetti si merdenele ca sa se faca 15 sa pot sa-mi iau si eu bilet.
Ca la nebuni!![]()
Dap, pe 12 ne-am prezentat la sfat, la biserica, la restaurant...Mama soacra nu glumeste!
(Ii zisesem lui John cand ne-am mutat impreuna "daca ma ceri imi fac bagajele si plec"...asa ca dupa catziva ani m-a intrebat "da' daca te cere mama, e bine?!"....hehehehe...famelie mica dar plina de umor!)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Ura, acu ma linistii, aflai si finalu' povestii ! Bineinteles ca a fost pe masura inceputului ! Mey, sa traiti sanatosi si fericiti pin la adinci batrinete va doresc io din tot sufletul ! 
Alice si Andrei
cristalina spune:
Multumim, asemenea la toata lumea!
Va prezentam cel de-al treilea (dar nu ultimul
) membru al familiei, respectiv Motanul Incaltat:
http://family.webshots.com/photo/2948719280085448124SGiTaQ
O seara frumoasa tuturor!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Heheheee, ce simpatic foc Motanelul Incaltat !! 
Alice si Andrei
carmenp spune:
olaa, papagalu` ie bine, dom`le, cin` ma vede traje nijte triluri
vazut de aseara baiet frumos si mama bengoasa, ia zi-ne tu, cum stai cu toaileta de nanasa, haa
?
quote:
Originally posted by roxanaz
neatza neatza
moama da ce liniste ieri....ca eram io online
Dana hihihi spor la invatat. jumatea de olandez e taaaare mistoaca
Carmencito las mai fata in pace ca isi reveni mai pe dupa-amiaza. reaomai bine da raportu ce mai face papagalu' ala
.
Lia....scuze, dar fata aia a intrat pe forum prima oara si a spus ca nu ii mai misca copilul de cateva zile...asta nu e semn de luat in seama? de aia spuneam eu, nu de altceva.
Oliviaaaaa sa treaca gatu'! mama ei de medicina.
Anca bine ca voi sunteti mai ok. multamesc de complimente
gata fug la treaba. sa aveti o zi asa cum v-o doriti!
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
carmenp spune:
la multi ani cu sanatate tuturor sarbatoritilor de miine: mihai, mihaele, gabi si gabitze!
olivia, sananate muulta... azi cum ejti?
mitzule, lasa mey ca daca nasti de ziua lu` soacra-ta ai motiv sa nu te duci de zi festiva la ea, ma gindesc io, ca doar nu`ti lasi sarbatoritii acasa, no? asta in caz ca nu tz-a devenit draga...
lio, baga poza cu burtica sa te videm.... sarcina usoara si lasa gindurile sumbre pe altadat`
andries,
, intind urechea in caz ca vrei sa ma tragi
da` ai fost beton si nu m-am putut abtine
cristalule, la no.2 o sa fie altfel...pupam botosica cu cizme. bestiala soacra-ta
darioo, vazut giulia, 
ioana, 
edit ca-mi ramase un rest.... mi-a revenit greaua sarcina sa cat belete la revelion pentr-o gasca intreaga, evident timp canci... ceva ponturi? ma gindeam la vatra dornei...
noroo, pe unde umbli?
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
amironeanu spune:
Salut!
Am vazut-o si eu pe Maria, dulce foc! Sper sa va mosteneasca si simtul umorului! Si pe Guilia, mancatoarea de paste am vazut-o si pe Pat "ochi albastri", ce mai, avem toate niste copii foarte reusiti! Am vrut sa pun si eu poze, dar al meu sot a uitat sa le descarce si eu nu ma pricep 
Olivia, dar pana la urma antibiotic ai luat, ca nu mai tin minte. Of, uite un
si o cana de ceai fierbinte cu multa miere si lamaie sa-ti treaca repede.
Carmen, daca sunteti destui de multi cred ca merita sa cauti o pensiune/cabana pe care sa o inchiriati integral. Sunt foarte multe in zona Gura Humorului - Vatra Dornei, este si o zona frumoasa si relativ aproape.
Lliana mami, dar tu iar ai inceput sa intri la ore imposibile pentru tine? Tu nu mai dormi? Spor la proiect si nu ne-ai mai spus cum a ramas cu Adeluta, cand o aduci la tine?
Ana din Bacau, nu ai mai intrat pe la noi. Te asteptam in continuare.
Lia, imposibil sa nu gasesti in toata Timisoara o femeie care sa te ajute la curatenie/spalat/calcat/bucatareala. Sarcina usoara in continuare si spor la amenajat apartamentul nou. Sora mea trebuie sa nasca (DNP 10 noiembrie) si doar in ultimele 2 saptamani a inceput sa o cheme la maternitate mai des, in zilele in care este de garda.
Felicia, multa bafta cu noua bona si adaptare cit mai usoara.
Mitzura, se vede ca ti-ai terminat lucrarea, intri mai des in ultima parte. Ce ti-e si cu bebelusi astia, vin cand au ei chef. Dr. i-a spus surorii mele ca sigur nu ajunge la termen si uite ca este deja 8 si ea inca nu a nascut.
Andreea, sper ca esti bine si doar esti ocupata si nu ai timp sa intri.
Andries, eu inainte sa raman insarcinata am luat AC timp de 4 si 1/2 fara pauza si a fost ok.
Alice, imi pare rau pentru masina, bine ca esti calma, eu m-as oftica la culme ca tare m-am obisnuit cu masina si mi-ar fi greu cu transportul in comun.
Gata, fug si eu la nani. O zi frumoasa maine si pentru ca este mare sarbatoare urez si eu
La multi ani tuturor sarbatoritilor de maine, pitici, mamici sau tatici! Va dorim tot bine din lume si petrecere frumoasa! 

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare