Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)
Raspunsuri - Pagina 26
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Inutil sa spun ca pe mine m-a cerut mama soacra, cu inelul de logodna aferent si tot tacamul...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Exista vreo sansa ca samburica sa se nasca de ziua soacrei tale,drept rasplata??gorodeii
aripile mele
szivarvany spune:
Cristal - suuuper ! Chiar, ce va fi bb 2, cand aflam ? ![]()
Mey, am o mare intrebare: folositi careva AC orale ??? Faceti pauza ? Eu le iau de 2 ani si nu am facut pauza ... voi ce stiti ? Astept cat mai multe raspunsuri de la toate fetele din toate colturile lumii. Mie mi-e teama sa nu fac chisturi pe ovaru` ramas daca le intrerup 2-3 luni ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Io cred ca o sa ne spuna Cristalina despre simburica ei mai multe dupa urmatoarea ecografie !
Daria, ca intrebai despre AC (nu air conditioning, hehehe !!) - eu nu iau, ca medicul meu mi-a recomandat sterilet (cu care eu personal nu am fost de acord) si nu pastile, ca zise ca sint prea batrina pentru asa ceva ! Dar stiu ca se face o pauza de luat dastea, acum nu mai stiu dupa cit timp de intrebuintare ! Nu scrie pe prospectul lor ?
Editez - iote ce gasii scris : COC pot fi folosite perioade indelungate(ani) fara sa fie nevoie de pauze la diferite intervale de timp (altele decit cele de 7 zile dintre 2 folii consecutive). Utilizarea lor indelungata nu determina infertilitate si nici cancer de sin. Dimpotriva s-a constatat un efect protector al COC impotriva cancerului de endometru (50% la 5 ani de utilizare) si a cancerului de ovar (40-50% la 5 ani de utilizare).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Merci Alice.
Eu iau Desorelle si-mi merge foarte bine cu ele, dar nu scrie pe prospect. Faza e ca doc. cu care am nascut si mi le-a prescris dup`aia (astea le luam si inainte de sarcina) a spus ca nu tre` facuta o pauza, mai ales in cazul meu, dar la ultimul control la doc.meu a spus ca ar fi bine 2-3 luni ... sincer nu mi-e dor de durerile alea nasoale pe care le aveam la cm normale ... si nici cu chisturi nu vreau sa ma trezesc ... ca de bb ne pazim noi si Durex![]()
Merci Rox !!!
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Nu am gasit nimik altceva referitor la vreo perioada de intrerupere (cum stiam io pe vremea mea !), vad ca ti-a raspuns si Roxi, sper ca te-ai linistit ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
AC urile de generatie noua nu au nici o problema, le poti lua ani de zile, bineinteles ca se pare ca ramane in picioare faza cu fumatul (nu sunt indicate pentru fumatoare) si de asemenea interactioneaza cu o serie de medicamente, printre care si o serie de antibiotice (in sensul ca antibioticul scade efectul ACurilor, scrie in prospect la fiecare). Eu am luat Logest o gramada de timp, acum nu mai iau nimic, macar sa apara bb2!!
Singura indicatie pe care mi-a dat-o medicul a fost ca dupa ce intrerup AC sa astept inca 3 luni pana sa incerc sa raman gravida.
Andries
mitzura spune:
Cristal, si a fost pe bune, chiar v-ati casatorit pe 12 septembrie? Si ati acceptat sa va aleaga parintii restaurantul si data (John mai ales)? daca e asa, e tare de tot faza...
Ioana, eu n-am inteles prea bine ce a facut bona de dimineata, a insistat sa va faca mandra pa si astfel a vazut ca plecati, sau ce?
Dorsilia spune:
buna!
pai asa-s io, ca drujba suedeza, multi-tasching, fac de toate si cat se poate de simultan, defectul major e ca am tupeul sa ma vait/lamentez si sa devin patetica from time to time, altfel is buna ca pita calda :) (dar cu masura si asta, ca prea multa pita calda pica destul de greu la stomacel)
Ziceti ceva daca stiti de Papadie si iedutele ei, ca nu mai stiu nimic de ele, nu-mi raspunde la Buzz-uri, e tot offline
Maine dam de baut si mancat cui se invita, adeca io si cu Danut, si anume cu ocazia onomasticii. Daca n-apuc sa intru in timp util, noi va uram de azi toate cele bune tuturor sarbatoritilor de maine cu numele de Mihai/Mihaela si Gabriel/Gabriela !
numa bine