Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)
Raspunsuri - Pagina 25
cristalina spune:
quote:
Originally posted by g_ioana"pune mama lapte din cutie in tzutze ca sa beau si io"
dementiala!!!!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Cristal -
la voi. Noi am revazut vineri pastele astea http://family.webshots.com/photo/2443308090059491989FTKleS ca deh, nu le-a mestecat 
Andries - si eu astept deznodamantul 
Pako - sper sa fii totul ok cu bona cea noua si pupici multi la burtica !!!
Lia - io tot astept pozele alea si parca vad ca degeaba; hai, relax, ia aparatu` si pozeaza frumusetea de Danutz !!!
Rox - fara cuvinte, iti vine bestial culoarea (btw si io m-am imbrunetit dar doar cu colorant si mi-a trecut), iar suedezul e perfect, ce mai 
Polux - ce-ti soseste cu avionul, ca nu mi-am dat seama ?
Kim - muuulta sanatate iti dorim !
AncaMaria - pozeleee !
AndreeaP - pe unde chiulisi ieri ???
Mitzura - duoamneferejte sa serbati in aceeasi zi ! Pupam burticea !
Leeloo - sa folositi cu multa sanatate bucataria, masa aia este superba ! 
Io atat am retinut, dar salut cu mare drag trupa ! Sper sa apuc sa mai scriu !!! Si mi-am amintit de puii Pasaricii - multa sanatate si voua ! Si vreau sa intreb de Papadicea ??? ...
Noi s`tem bine, am iesit aseara pe ploaie de ne-am porcit, Giulia era imbracata`n roz da` s-a facut neagra de noroaie ... insa a ras un sandwich dublu, deh, frigul, foamea, aerul de pe strazi 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxanaz spune:
Daria moama ce tare e Giulia cu pastele. editL: poza asta trebuie pusa la "copiii desprecopii"! ![]()
Andries imi pare bine ca esti ok azi.
Ioana a trecut supararea?
Cristal, giiiz, iar distractie noaptea.....imi pare tare rau! cand pleci la germanika?
cristalina spune:
Asa...am citit povesti frumoase cu fete si baieti....hehehe
Si am vazut si poze cu pitici si cu mamici si cu tatici...:)))
Si cu bucatarii care m-au bagat in boala!
Daria, Maria mea poarta cizme marimea 28...cine da mai mult?!
(ca la asta cu anii de casnicie nu-s in top...avem numa' vreo 16 ani de cand ne cunoastem si 8 de casnicie...)
Mi-am luat duminica niste cizmulite si ieri le-am scos din cutie sa le incalt asa ca Maria le-a confiscat si nu se mai descalta de ele...Arata beton! Am reusit sa-i fac cateva poze dar nu stiu cum au iesit, diseara poate reusesc sa le pun...
Liliana, noi avem DVD player care viteste divx-uri...avem vreo 300 de filme...dar numai vreo 50 de cd-uri cu desene...Putin!...![]()
Alice, are cu mine sigur!
Az'noapte am auzit-o icnind si i-am scos destele de pe gat, cred ca si-a bagat degetele pe gat ca o gadilau mucii (avem niste muci de cateva zile) si ...deh...cum e ea mai vomitacioasa...
cristalina spune:
Daria, arata super Giulia la masa!
Roxi, pe 15 plec, azi ma duc sa imi iau bilet (daca reusesc sa imi ridic dorsalul de pe scaun ca de cand am venit citesc p'acilea...:))))...daca avuseratzi spor?!)
Ieri am fost la analize de sange uzuale, luni ma duc la ecografie si triplu test...
Am tot timpul senzatia ca gazele mele sunt miscari ale lui bebe (cred ca mi-ar mai trece paranoia daca l-as simti miscand!
)
In trei cuvinte!? Nevroza pe picioare!....Noroc ca-s simpatica!![]()
Papadicooo, ce faceti!? Sunteti bine sanatoase?!
alice2004 spune:
Daria, pupi Giuliei, si ce te tooot plingeai ca fata nu maninca ??? Vad ca e pretena binemersi cu farfuria cu mincare !!
La mai mareee !! 
Monica, bafta cu beletele si cu analizele !!
Dar de ce faci triplul test, ca am mai interbat odata ? Ti-a spus nenea doftoru ?
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Neata!
Mitzule - acum vad de ce se aseamana soacrele noastre - si a mea e scorpioanca, e nascuta pe 13 noimebrie... Stau acum sa ma gindesc ce cadou i-ar placea - am si intrebat-o dar deocamdata ii tot da inainte ca nu-i trebuie nimic, doar sanatate...
Cristalule - nasol faza cu voma noaptea dar imi inchipui ca deja sunteti obisnuiti si aveti arsenalul de curatare la piciorul patului...
Pako - succes cu noua bona, se da ea pe brazda! Pupici la burtica si pitica!
Ce ma oftic ca nu pot vedea pozele Roxanei - dar sunt convinsa ca iti sta super si culoare si tunsoare ca prea te-au laudat fetele!
Alice - imi pare rau ca esti tot fara masina - vorba fetelor, s-o fi simtit bine masina voastra la service-ul ala...![]()
Noi suntem bine - Stefan se bucura de vremea neasteptat de calduroasa de afara (sper sa nu i se intoarca raceala ca tare e pacalitoare vremea asta!). Apropos de marimea la cizme eu i-am luat 24 (in mod normal poarta 22 sau 23, depinde calapod) - sper sa nu-i creasca piciorul mai mult pina apuca sa le incalte!
Azi sper ca nu intirzii prea mult la servici ca doar am un tort de facut!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Andries, Maria e mai vomitacioasa din fire...Ne-o transteste pe unde apuca.
Nu-si suge degetul...:)...Cred ca az'noapte isi cauta omusorul!
Aaaa...uitai sa intreb. Mai e vreun copil care roade unghiile in gasca?! Maria a inceput sa roada unghiile de la aratatoare de cand am scos suzeta!
Din ciclul "pe mine m-a insurat mama!"
Stateam de 3 ani impreuna, nici un gand nu aveam de insuratoare, apropouri la greu de la ambele familii...si primim intr-o dimineata din primavara-vara lui '98 un telefon. Intreaba mama socra "ce program aveti pe 12 septembrie!?""Niciunul" zic" ne intoarcem de la un workshop din Suedia" "Foarte bine" zice " Pentru ca am rezervat loc la primarie si la biserica si am rezervat restaurantul, asa ca ar fi bine sa veniti si voi!"
Inutil sa spun ca pe mine m-a cerut mama soacra, cu inelul de logodna aferent si tot tacamul...![]()
g_ioana spune:
Roxi,nu mi-a trecut deloc,o sa-mi treaca un pic dupa ce-i mai fac a n oara teorie pe tema asta bonei,si o sa-mi treaca de tot cand o sa ma pupacesc cu mandra!!
Tari pozele cu Giulia,eu din cauza de nemestecat bine paste ii fac doar "scoicutze" ca alea sunt sigura la inghite bine!!Apropo,am fata mare,ieri a mancat singurica cu linguritza piure cu ficatzel,cu mana stanga
!
Ma duc sa fac cumparaturi ca-mi vine ginerica in vizita,de ramas bun,ca pleaca in Italia
Mitzu stai inistita ca nu se naste Mara de ziua socrei tale!![]()
![]()
gorodeii
aripile mele
alice2004 spune:

Ce faaaaaain de tooot, Cristalinaaa !! Asa da cerere in casatorie !![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

"pune mama lapte din cutie in tzutze ca sa beau si io"