Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

eu va citesc dar nu am inca energia sa va raspund....m-a marcat ce am citit la mamici de noiembrie- decembrie, si la subiectul cu Anca...sunt intr-o pasa proasta cand ma gandesc cate rele se pot intampla, in plus ne caznim de zor cu apartamentul nou, stresuri peste stresuri, nu e zi sa nu ne certam in casa, eu sunt tot mai greoaie, am o gramada de chestii de facut...se ivesc probleme noi mereu, parca nu mai ajungem la liman. Danut a trecut peste viroza, fara alte complicatii, sper, decat ca nu mai are pofta de mancare ca de obicei. Dar la asta contribuie si vremea nasoala, ploua mult, sau e soare fain dar bate vantul cu 50 km/ora si nu putem iesi.
Merci ca va intrebati de noi, astea-s stirile, pe scurt. Nu am femeie la ajutor, inca.

sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Alice, eu l-am dus la circ acum o luna, nu a fost o idee buna, pe vremea noastra circul era altceva, nu contest calitatea spectacolului, foarte frumos regizat, dar clowni ioc(ceea ce mi s-a parut incorect), animale doar de 2 ori, iar restul regie si muuuulta vorba/poveste, cat despre copil, am platit degeaba fotolii in fata ptr ca ne-am "petrecut" pe scari, urca pe burta cobora pe fund si cand obosea se intindea de-a lungul unei trepte, prin toata mizeria de jos, inainte de final am cedat si-am plecat spre casa asta pentru ca era si f.f.cald.Mai erau si copii care stateau in bratele parintilor, chiar mai mici ca MAtei...dar in general nu-i "prindea" spectacolul.Am vrut sa incercam si teatrul de papusi dar mi s-a recomandat sa-l mai las o perioada!!!

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

hai ca acum daca am bona am tras si eu un pui de somn cu mandra mea...

Roxana, prima zi cu bona a fost ok...amandoua am fost putin cam retinute dar a mers...Andreea se alinta de nu se poate in preajma ei(o alintatura d-aia obraznica)la fel cum se poarta si cu bunica ei...asta are si o parte buna, inseamna ca o place.Azi am iesit impreuna in parc...era tot timpul dupa fundul ei sa nu cada cumva si are o chestie care nu prea imi place-sta cu gura pe ea sa nu cumva sa se murdareasca dar asta se poate indrepta.Eu las copilu'in voie ca d-aia il aduc in parc sa se tavaleasca pe unde vrea.
Am mai putin de 4 luni...o sa nasc la inceputul lui februarie, pe 5 ar fi dpn-ul

Alice, esto o scumpa

Mitzule, aceeiasi urare iti doresc si tie...hai ca se apropie...

ma duc sa-i dau o ciorbica de perisoare.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

va urez o seara buna, nu mai stau, plec si eu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna
de data asta m-am tinut de cuvant si am pus cateva poze noi, sunt aici: http://good-times.webshots.com/photo/2935885230088100014QCEUqa
(ultmele doua pentru Olivia, Dana si Alice sa nu mai mituiti femeia de servici )
Felicia imi pare bine ca Andreea se impaca bine cu bona....spor la corectat asa deci pe la sfarsitul lui ianuarie...gata!
Miotzu hahahahahaha te pomeni ca-s intr-adevar mama Omida doia. las ca om vedea noi....oricand o veni Mara sa fie sanatoasa
Lia acu.....stii si tu ca probleme se pot intampla oricand dar tu stii sa intuiesti problemele. spor la aranjat apartamentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Uauuuuuuu,Roxana ce fata mumoasa mumoasa tare!!!!!!Superba culoarea si posesoarea in egala masura!Pat super dulce ca de obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

multamesc doamna, si mie imi place. am sa o mai inchid nitel data viitoare ca a venit vremea rece...si asa o simt eu a propos de nuante si culori...cum mai stai cu invatatul?

Mergi la inceput

Gabi e superba bucataria vostra,s-o stapiniti sanatosi!
Andries,m-a faci sa-mi schimb steguletul,de care de altfel eu mi-s tare mandra.Despre am meu barbat si mezin,nu m-ai vorbesc!bine,mezinul nu e olandez get be get,dar macar jumate tot este.Asa ca eu am un olandez si o jumatate de olandez de toata cinstea pe care-i ador!restul de ce se spune despre ei.....acelasi lucru al spun olandezii despre romani.asa ca stai linistita!

Mergi la inceput

Cu invatatul merge,dar e tare greu.M-oi dumiri eu pina la urma!mai nasol nu prea am timp de invatat,sunt in urma cu somnul,asa ca am slabit.Si nu-mi place deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu sint iar bolnava...iar am fost la dr..dupa ce am tipat la ei..Streptococcul a iesit negativ..a trimi sla cultura..Asa ca astept...Simbata tot gitul meu era alb...si azi dr imi spunea ...ca nu mai este! Da..si?
Nu-s coerenta ..de draci...asa ca nu ma dati disapruta..revin..cind am sa fiu mai in forma!

Mergi la inceput