Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)
Raspunsuri - Pagina 22
Dorsilia spune:
eu va citesc dar nu am inca energia sa va raspund....m-a marcat ce am citit la mamici de noiembrie- decembrie, si la subiectul cu Anca...sunt intr-o pasa proasta cand ma gandesc cate rele se pot intampla, in plus ne caznim de zor cu apartamentul nou, stresuri peste stresuri, nu e zi sa nu ne certam in casa, eu sunt tot mai greoaie, am o gramada de chestii de facut...se ivesc probleme noi mereu, parca nu mai ajungem la liman. Danut a trecut peste viroza, fara alte complicatii, sper, decat ca nu mai are pofta de mancare ca de obicei. Dar la asta contribuie si vremea nasoala, ploua mult, sau e soare fain dar bate vantul cu 50 km/ora si nu putem iesi.
Merci ca va intrebati de noi, astea-s stirile, pe scurt. Nu am femeie la ajutor, inca.
sanatate tuturor
gama spune:
Alice, eu l-am dus la circ acum o luna, nu a fost o idee buna, pe vremea noastra circul era altceva, nu contest calitatea spectacolului, foarte frumos regizat, dar clowni ioc(ceea ce mi s-a parut incorect), animale doar de 2 ori, iar restul regie si muuuulta vorba/poveste, cat despre copil, am platit degeaba fotolii in fata ptr ca ne-am "petrecut" pe scari, urca pe burta cobora pe fund si cand obosea se intindea de-a lungul unei trepte, prin toata mizeria de jos, inainte de final am cedat si-am plecat spre casa asta pentru ca era si f.f.cald.Mai erau si copii care stateau in bratele parintilor, chiar mai mici ca MAtei...dar in general nu-i "prindea" spectacolul.Am vrut sa incercam si teatrul de papusi dar mi s-a recomandat sa-l mai las o perioada!!!
si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006
pako spune:
hai ca acum daca am bona am tras si eu un pui de somn cu mandra mea...
Roxana, prima zi cu bona a fost ok...amandoua am fost putin cam retinute dar a mers...Andreea se alinta de nu se poate in preajma ei(o alintatura d-aia obraznica)la fel cum se poarta si cu bunica ei...asta are si o parte buna, inseamna ca o place.Azi am iesit impreuna in parc...era tot timpul dupa fundul ei sa nu cada cumva si are o chestie care nu prea imi place-sta cu gura pe ea sa nu cumva sa se murdareasca dar asta se poate indrepta.Eu las copilu'in voie ca d-aia il aduc in parc sa se tavaleasca pe unde vrea.
Am mai putin de 4 luni...o sa nasc la inceputul lui februarie, pe 5 ar fi dpn-ul
Alice, esto o scumpa
Mitzule, aceeiasi urare iti doresc si tie...hai ca se apropie...
ma duc sa-i dau o ciorbica de perisoare.....
roxanaz spune:
sara buna
de data asta m-am tinut de cuvant si am pus cateva poze noi, sunt aici: http://good-times.webshots.com/photo/2935885230088100014QCEUqa
(ultmele doua pentru Olivia, Dana si Alice sa nu mai mituiti femeia de servici
)
Felicia imi pare bine ca Andreea se impaca bine cu bona....spor la corectat
asa deci pe la sfarsitul lui ianuarie...gata!
Miotzu hahahahahaha te pomeni ca-s intr-adevar mama Omida doia. las ca om vedea noi....oricand o veni Mara sa fie sanatoasa 
Lia acu.....stii si tu ca probleme se pot intampla oricand dar tu stii sa intuiesti problemele. spor la aranjat apartamentul!
speel spune:
Uauuuuuuu,Roxana ce fata mumoasa mumoasa tare!!!!!

!Superba culoarea si posesoarea in egala masura!Pat super dulce ca de obicei!
roxanaz spune:
multamesc doamna, si mie imi place. am sa o mai inchid nitel data viitoare ca a venit vremea rece...si asa o simt eu
a propos de nuante si culori...cum mai stai cu invatatul?
speel spune:
Gabi e superba bucataria vostra,s-o stapiniti sanatosi!
Andries,m-a faci sa-mi schimb steguletul,de care de altfel eu mi-s tare mandra.Despre am meu barbat si mezin,nu m-ai vorbesc!bine,mezinul nu e olandez get be get,dar macar jumate tot este.Asa ca eu am un olandez si o jumatate de olandez de toata cinstea pe care-i ador!restul de ce se spune despre ei.....acelasi lucru al spun olandezii despre romani.asa ca stai linistita!
speel spune:
Cu invatatul merge,dar e tare greu.M-oi dumiri eu pina la urma!mai nasol nu prea am timp de invatat,sunt in urma cu somnul,asa ca am slabit.Si nu-mi place deloc.
kim222 spune:
Eu sint iar bolnava...iar am fost la dr..dupa ce am tipat la ei..Streptococcul a iesit negativ..a trimi sla cultura..Asa ca astept...Simbata tot gitul meu era alb...si azi dr imi spunea ...ca nu mai este! Da..si?
Nu-s coerenta ..de draci...asa ca nu ma dati disapruta..revin..cind am sa fiu mai in forma!