Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Multa sanatate Olivia,sa plece buba repede repejor de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Ideea e ca nu-nteleg o chestie...am 33/34 de saptamani...nu era cazul sa ma vad cu medicul tot la 2 saptamani deacum si pana la nastere? el m-a mai chemai la control abia la inceputul lui decembrie. Nu mai tin minte cum a fost cu Danut, dar parca la un moment dat mi-a spus ca ne vom vedea mai des, adica la doua saptamani. Cat despre intuitul problemelor....hmm, ce sa zic? ce femeie gravida poate sa intuiasca, de exemplu, daca si cand bebele ei e in pericol de a se innoada si sugruma in cordon? e o tragedie, nimic mai mult, necontrolabila, neintuibila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare si de la noi! suntem cam intorsi de la vremea asta de afara... ploua non-stop de o sapt.. si cica asa o s-o tina pana joi, cand ne da o zi de break..

Andries, mult noroc sa nu-ti plece bona prea repede .. in rest nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme..

Roxi, pupam fata gigea , tare bine iti sta cu nuanta si rujul merge de minune..

Gabi, f. frumoasa bucataria, cred ca ti-e mai mare dragul sa gatesti acolo.. si l-am vazut si pe Stefanut cu manusele..

Olivia, multa sanatate, sa iti treaca cat mai repede si definitiv... nici mie nu mi-a trecut parca total, tot mai ma ustura in gat... bine macar ca Luca si tati sunt ok... am facut in sfarsit supa-crema, f. buna a iesit, alte supe la noi nu se consuma decat ciorbe acre, dar din asta a mancat si Bia si tati... iar despre pateurile alea, si eu fac dar reteta de umplutura e mult simplificata, eu pun telemea/feta cu ou batut sau eventual amestecat cu alt tip de branza...

Lia, sanatate, si nu-ti mai fa ganduri negre, din pacate probleme pot aparea, dar tu iti faci mai mult rau gandindu-te la scenariile astea... eu zic sa te gandesti ce bine o sa fie peste cateva luni cand o sa il tii pe bb2 in brate in noul vostru cuib..

merg acu sa la munca ca e trecut de pranz si nu am apucat sa fac ceva.. dar va mai vizitez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lol, din seria "viata bate filmu`"

quote:
Originally posted by Andries

cu bona nu am nimic... co olandezul zburator am eu ce am!!

daca...
doamne fereste e un apucat sexual, pedofil si-mi abuzeaza/rapeste copilul?
mai rau.. este/ a fost bisexual si infectat cu hiv si se culca cu madam si o infecteaza si pe ea?
pleaca madam cu el in olanda?
cat sta bona la mine cu Victor ala ii devalizeaza casa?
face turism sexual in romania si si-a gasit la doamna o cazare gratis?
vine la noi acasa fara stirea noastra?

sa mai spun?

Andries

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
moama da ce liniste ieri....ca eram io online
Dana hihihi spor la invatat. jumatea de olandez e taaaare mistoaca
Carmencito las mai fata in pace ca isi reveni mai pe dupa-amiaza. reao mai bine da raportu ce mai face papagalu' ala .
Lia....scuze, dar fata aia a intrat pe forum prima oara si a spus ca nu ii mai misca copilul de cateva zile...asta nu e semn de luat in seama? de aia spuneam eu, nu de altceva.
Oliviaaaaa sa treaca gatu'! mama ei de medicina.
Anca bine ca voi sunteti mai ok. multamesc de complimente
gata fug la treaba. sa aveti o zi asa cum v-o doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,eu mi-s cam amarata azi,a reusit bona sa-mi strice toata ziua,din seria"trebuie sa o invatz sa spuna pa cand plecatzi",nu a facut schimbul regulamentar,asa ca s-a pus mandra pe un plans si urlat!Ce mi-e ciuda, ca se trezise mandra mea in mare forma,canta,dansa..asta este
Andriessa dispara gandurile negre,si sa gasesti solutia cea mai buna.
Roxi super culoare,iti vine foarte bine!!Se cam pricepe femeia de servici
Pupici speciali pentru burtici!!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bonjour !!
Hai ca am ajuns si io la munci, dupa deja cunoscuta calatorie cu metroul, ca de scos masina din reparatii am scos-o, dar - hehehe - s-a "pupat" cu masina unei tanti care ne-a taiat calea si acu tre s-o ducem iarasi la reparat !! Asta ar putea candida drept cea mai scurta reparatie din istoria Asigurarilor BCR (ca avem casco la ea) ! Asa ca mai merg cu metroul o buna bucata de vreme, tocma ma obisnuisem si norocul meu este ca vremea s-a mai imbunat si nu mai sint - 3 grade cind plec de dimi !!!
Roxi, mey, nu stiu cum te aranjase femeia de serviciu
, dar culoarea de acum este suuuper si iti vine tare bine ! Pupi multi si ochiosilor tai, ca tare sint frumosi !!
Magda, ai dreptate cu circul si cu teatrul, cel putin asa gindesc si eu !
Oliviaaa, mama, ce virusi bintuie pacolo la voi ??? Apoi mai trimitem un car de sanatate si urari de bine, ca vad ca anterioarele nu au fost de ajuns !! Hai, nu mai fii suparata, nu se intimpla numai la voi acolo, peste ocean !
Anca, vreme frumoasa va doresc !!!
Lia, mama, da tu ce cauti pe net sa citesti povesti din acestea cu sfirsit tragic ??? Nu iti ajunge ce ai de rezolvat acasa ? Stai linistita, mai spuneam cuiva odata, si toate o stim foarte bine, orice sarcina implica un risc pe care nu ai cum sa il previi ! Am citit si eu despre cazul fetei cu pricina si intr-adevar, spunea ca nu isi mai simtise bebelusul de citeva zile ! Mi s-a parut nustiucum sa astepti atit pina sa mergi la medic, sarcina fiind si mare ! Acum nu cautam vinovati, numai ea stie ce s-a intimplat cu adevarat, dar asta nu inseamna sa tragicizam in ceea ce ne priveste ! Doar ai mai nascut un copil sanatos si stii ce implica o nastere !! Capul sus, mai fata si gindeste pozitiv, pentru copilul tau care te simte si pentru celalalt care te vede trista si plinsa si suparata !! Sa-mi fie iertata indrazneala, dar eu cred ca te-ai inhamat la prea multe odata avind in vedere starea ta actuala ! Cauta, breee, pe cineva care sa te ajute, ca ai nevoie !! Si nu mai citi pe net, uita-te la desene animate eventual, la ceva frumos ...
Dana-speel, sanatate multa si pupici ! Mi-a placut faza cu jumatatea de olandez, hihihi !!
Ioana, si voua !!
Ma duc sa ma apuc de trebi !
O zi minunata va doresc tuturor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Mitzu, seru mama! Am primit!
Iti trimit pe PM o lista cu ce am eu, din aduceri aminte ca cd-urile sunt acasa. Asta ca sa zici ce vrei pana nu nasti...
Nu am citit din urma dar sper ca nu te-ai dus la spital....:)

Am vazut suedezul si freza frumoasa a mamicii lui...:)

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

BUNA fetele!

Mitzu multumesc mullllllllt pt. reteta o fac in wd.

Vazut poze cu Roxi si bautorul de laptic

Din ciclul lucruri ciudate " o sa-mi faca soacra fasole batuta pt. maine" ; si restul sa vaz ce mai fac....

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

No, bine ca au ajuns intregi!

La spital n-am plecat inca, ca n-am motive. Deja am intrat in starea aia de asteptare, parca nu mai am rabdare sa nasc odata si sa vad ca e sanatoasa, sa scapam cu bine. Numai de n-as naste vineri, ca atunci e ziua lu soacra-mea

Deocamdata stau si va citesc , ca altceva nu mai am ce face (decat putina curatenie in bucatarie). Curatenia mare e facuta, mancare am, hainutele ei sunt aranjate, patutul nu il pun inca, il monteaza Cosmin cat stau eu in spital. O sa ies la o plimbare mai tarziu....

Mihaela, sper sa-ti iasa (e foarte usor de facut).

Roxi, imi place tare mult culoarea, poate imi gasesc si eu o femeie din asta de servici, care sa vina acasa sa-mi faca curatenia si sa-mi faca si parul asa fain . Patrick seamana tot mai mult cu tati, parca

Alice, io cred ca s-a indragostit masinuta voastra de service-ul ala...

Sanatate multa (si rabdare cu doctorii) pentru bolnavioarele de peste ocean, Anca si Olivia...

Mergi la inceput