Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)
Raspunsuri - Pagina 21
alice2004 spune:
Ca ma luai cu olandezu si uitai sa ii transmit pupici la burtica Feliciei !!
Ma bucur tare ca esti ok !!
Mei, dar daca imi amintesc io bine, Rain nu s-a cunoscut cu Alex tot asa ? Adicatelea pe calculator ? Parca spunea ceva ea odata ... asa ca daca memoria nu ma inseala, sint si cazuri care se termina fericit ! No, draga Andries, nu iti mai face ginduri negre, pleaseeeee !!!
Gabi,
! Multumesc ! Si noi anul viitor facem zece ani de casnicie si tre sa ma gindesc cum sarbatorim, ca de cind s-a nascut Andrei nu (prea) am mai avut timp pentru noi doi, din pacate !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
Andries ia mama o gura de aer si linisteste-te. parerea mea este ca esti nitel panicata si nu prea ai de ce. in primul rand nu e copilu si nici tu nu esti vaccinata contra hepatitei C...cred ca la aia se referea Andreea. deci...take it easy. si nici nu cred ca umbla hiv-u motz cocotz peste tot in olanda. vorba Marcelei, ia-ti o zi libera sua doar cateva ore si fa o vizita inopinata la tine acasa...sa il vezi si sa clarifici niste lucruri. sau mai bine...vb cu bona inainte ca pare femeie cu cap. da intai linisetste-te tu...ca daca ii spui astea de ni le-ai spus noua asa rapid....o sperii saraca! hai, pls, ca esti fata super rationala. si nu te supara pe mine!
apasat!
Felicia imi pare bine ca sunteti ok. tot asa va doresc inca 4 luni aproape
(ori mai putin?) n-ai zis cum se descurca bona cu Andreea.
Mitzu hai mai tine-o putin pe Mara....pan la 39 de saptamani ![]()
mitzura spune:
Roxi, sa stii ca ma tot gandesc la ce mi-ai zis tu odata, ca parca vezi ca imi trece termenul si eu tot n-am nascut
. sa stii ca parca asa e, nici nu mai misca asa mult, nici contractii nu mai prea am, e tare cumintica.
Felcia, asa e cel mai bine. Le ai si sub control, si te odihnesti si tu. Sa-ti mearga bine si in continuare!
Gabi, uau ce mare e bucataria ta (comparand cu a mea). (La noi, doua persoane deodata in bucatarie reprezinta deja aglomeratie). Iar masa rotunda...si la mine e la fel, adica visul meu.
Andries spune:
Am recitit topicul cu olandezul si-am ras de mi-au dat lacrimile...
mama mai nebuna ca mine nu se poate imagina...roxi dar daca iti spun ca am lucrat in domenii precum combaterea furtului de identitate, anti fraud si anti carding, anti phishing, etc .. ma intelegi?
![]()
o sa fac o pauza
o sa ii dau o saptamana concediu platit
timp in care vad eu um fac sa il cunosc si eu pe olandez...
si mai vad eu ce fac daca nu-mi place de el.
Gata! alt subiect la rand... ati citit ce v-am povestit eu despre motanul incaltat de la opera? care aveti copii si mai mari de 3 ani e pacat sa nu va duceti...
Andries
alice2004 spune:
Eee, si-a revenit fataaaa ! Bravos ! Andries, 
!!!
Da, am citit mesajul tau cu Motanul, ma bucur tare ca lui Victor i-a placut, eu una insa nu am inca necesarul curaj pentru a-l duce pe Andrei la un spectacol atit de lung ! Ma gindeam sa incerc intii cu circul, ca acolo parca sint mai multe numere care sa ii placa, cu animale, cu clovni ... dar inca ma mai gindesc daca sa fac pasul asta sau nu, ca io tot mic il vad pe gizmo si lipsit de rabdarea necesara participarii la un spectacol !
Mai e si Tandarica, doar am lucrat acolo ceva vreme si stiu spectacolele lor ... dar mai astept putin !
Alice si Andrei
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Dar parca eu stiam ca postul incepe pe 15 noiembrie...
[
Da dar, SF. cad miercuri si la noi fetele tin post miercurea si vinerea, numai pacatoasa de mine si un coleg (Mihai) nu tinem
asa ca.....; vroiam ceva de cumparat ca nu am timp de preparat.Multumesc de sfaturile primite pana acum de la celelalte fete...
Piscoturi am deja un pachet de 500g si nu stiu ce sa fac cu ele ca nu le papa nimeni asa si ma gandeam poate imi dati o reteta de praji.

nu neaparat pentru SF. M&G;Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
alice2004 spune:
Gagici, io semnez de plecare, ca se facu ora patru !
Va doresc o in continuare o dupaamiaza linistita si sa ne auzim cu bine ! 
Sa aveti grija de voi si pupici multi schimbului III ! 
Alice si Andrei
biluta28 spune:
Si inca ceva pe fuga..... vazut poze, vazut bucatarie.....
Am o varza in cap cu olandezi zburatori si mamici care nu au nascut inca, plus motanei incaltati, plus......
Mitz
nu am acess la culinare
tin sefi la silueta noastra da tu cu copy-paste pe PM-ul meu reteta de Tiramisu ca suna bine ideea; aveam o reteta de asa ceva si pe pachet dar a avut Edi grija sa o rupa si fiind si in engleza nu mai inteleg nimic din ea; deci daca ai timp plisssssssss
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
biluta28 spune:
Si-mi mai aminti ca mai citi ceva fain.... Alice..... frumoasa poveste;
Cat despre compatibilitati si la noi e cam ca la Alice prin casa. Eu mis sagetator de foc si sotul peste de apa; deci apa-foc
care pe care![]()
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni