PIERSICUTE de iulie - august (8)
Raspunsuri - Pagina 13
Tweety7 spune:
Oona pupici pentru zambicioasa ta dulcica si mumushica!

FETELOR sunt cobza! ![]()
![]()

![]()
Si puiu a inceput sa tuseasca de-a binelea. Of, asta ne mai lipsea, dupa ce ca am tinut-o tot intr-un tratament pana acum! Ca sa-mi mai treaca supararea, m-am amuzat adaugand comentarii tuturor pozicilor. Va pup pe toate, dragutzele mele!
Poze cu noi
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)
Tweety7 spune:
Adela sa ne tii la curent in legatura cu bb2 si poate ne onorezi si matalutza mai des cu prezenta. Cand erai gravidutza postai si 30 mesaje intr-o zi, si-acum... Sa-ti fie rushine! 
Poze cu noi
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)
Muuh spune:
Sabana multumim de intrebare suntem bine. Eu fac pe maimutza toata ziua si Alexei se distreaza. Daca Alexandra zambeste, e interesata de lucrurile din jur, de voi atunci nu exista suspiciune de autism, nu momentan. Iar cu televizorul eu il intorc pe Alexei cu spatele la ecran.
lucians si la noi a fost aceiasi tragedie in primele zile de stat in casa dar incet incet se obisnuieste si Alexei.
buli concediu placut. Rares ti-a facut o surpriza si a mancat tot ca sa poti pleca linistita.
Va urmaresc cu atentie de cateva zile, de cand spuneti voi nenorocirile la care va ganditi legate de copii vostri si ma intreb: De ce nu puteti pur si simplu sa va bucurati de ei? Ce veti face cand vor mai creste? Ii veti investiga asa preventiv? Si daca Doamne fereste vor avea ceva si vor avea cu adevarat nevoie de noi? Haideti sa lasam grijile astea pentru cand chiar isi vor avea rostul, sa speram ca niciodata nu va trebui sa ne facem griji adevarate. Pana atunci sa ne bucuram de ei si cu ei.
Miruna +
Alexei
Poze
adelapop spune:
tweety eu stiu ca daca alaptezi exclusiv la san nu trebuie sa ii dai si ceai - nu stiu insa cum hranesti tu bebeul tau....
mie dr pediatra mi-a zis sa nu ii pun zahar daca ii dau ceai ca se va invata cu gustul de dulce, sa ii dau ceaiul asa simplu ca ei nu stiu inca diferenta
noua ne-a recomandat 10 zile de imunobaby (contra racelii)
amiss nu stiu inca, astept sa fac testul dar tot aman si sper totusi sa nu fi ramas acum(mi-era greu ca ma gandeandeam ca nu am slabit insa acumimi doresc sa nu fi ramas acum doar ca sa o alaptez pe bianca mai mult)
oricum la anu nu mai scap
ca suntem innebuniti dupa printesa si mai vrem - desi stiu ca o sa ne fie ff greu
va pup
Sabana spune:
Neata la mamici.
La noi e asa in fiecare seara. Bebelina mea in jur de 8 maxim 8.30 se cere singura la culcare. Atunci ma culc si eu in jur de 10. Dar mai nou de cateva nopti are un obicei tare prost. La 1.58 incepe foiala, cere suzeta, azi noapte a cerut bibe, si apoi la 4, apoi a mai dormit pana la 8. Acum urla dupa mine.
Miruna ai dreptate.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
www.fotografiibotezuri.com
SimonaU spune:
Fetelor sa stiti ca si eu am simtit miscari prin burtica dupa ce l-am nascut pe Rares acum 5 ani. Si am tot simtit asta ocazional pana am ramas din nou insarcinata cu Mara si atunci s-au oprit. Erau intr-adevar ca si cum misca bebe cand esti in luma 4-a..doar ca nu aveam cum sa fiu insarcinata..Dar bine ca aflu si eu dupa 5 ani ca nu am fost singura ![]()
La noi ninge de azi noapte, si se depune...
Sabana spune:
Simona si aici ninge. E groaznic. Dar vad ca nu se depune. Deja a venit iarna. Mi-e groaza.
Tampitii astia ne-au luat gazele ptr 4 ore, i-a apucat nu stiu ce lucrare. Noroc ca avem aer conditionat si il punem pe cald. Nu mai pot de nervi. La mine daca nu sunt 30 de grade in casa zic ca e frig.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
www.fotografiibotezuri.com
adas spune:
si aici a nins de dimineata, cu fulgi mari. dar nu s-a depus ca plouase inainte. i-am aratat si lui stefi, dar nu cred ca a priceput el mare lucru...
adelapop, te inteleg. si eu sunt singura cu bebe de cand l-am adus din maternitate. de fapt e si tati, dar el e la servici toata ziua... dar sa intru pe forum ma mai relaxeaza, chiar daca doar asa, pe apucate, cu bb in brate. si in plus asa am aflat o gramada de lucruri de care altfel habar n-aveam 
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi
ada +
stefi (08.07.2006)
larissa_79 spune:
'neata la fete! Tot cu capucino in fata sunt...
...e placerea mea de dimineata. Bebelina mea se trezeste la 8:30...si mai sta treaza pana in jur de 9:30 10..o adorm si vin sa citesc pe forum si sa imi beau capucino. Sambata si duminica il beau cu sotul si o cioco mare in fata. E tabietul nostru de ani de zile!
Sabana, acum ca mi-a mai trecut pofta de cioc...ca mai e putin pana maine..zi-mi si mie ce sunt bunatatile enumerate de tine...martipanul stiu ce e..dar restul nu!
CU autismul nu esti singura...mai aberez si eu...dar...cred ca aberam amandoua. Si a mea e cu tv-ul..il mai inchid...si il deschid doar cand am epuizat tot ce o distreaza.
oona, tare dragalasa zambareata....niste minuni mici avem toate ce sa mai!
miti2004, si eu inainte eram pe cafea..dar acum mi-e sa nu agit fata ca si asa e super activa all day. Deja ma gandesc in fecare zi ce sa mai debitez sa o distrez. Ea cand e plicitisita de tot si de toate nu plange dar sta botoasa (ptr fetele care stiu...ca si in carut) si mi-e mila de ea. Eu ii vb f mult...si deja am epuizat repertoriul nu mai stiu ce sa ii mai zic.
Tweety, uite imi beau capucino si tu absenntezi! Incearca cu oscilococcinum (nu stiu daca am scris bine). Mie chiar mi-a trecut repede cu el.
adelapop, nici nu stiu ce sa iti urez...sa fie bebe sau sa nu fie!
Eu am ramas cu obsesia sa nu raman..uite azi e 3 nov..si nici un semn de rusi...in oct mi-a venit pe 5..deci ar cam fi trebuit sa vina.
Azi e 3 nov...acum un an am aflat ca sunt insarcinata...am si acum testul...ce emotie!
amiss, drum bun la Piatra..plecam si noi la Botosani dar in jur de 17 dec si stam toate sarbatorile acolo cu toata familia! Of..abia astept!
consi, mersi de pont..trimit sotul!
cristina_ioana, sper sa revii curand pe forum. Imi e dor de tine si de Luca cel mare acum si nazdravan!
crissa si amabella, n-ati mai scris voi pe forum si uite ca a venit Sabana cu stresul...si ce viteaza era ea zilele trecute!
Fetelor iar ne ia iuleanca la
ca ne panicam!
alina2006, unde ai disparut mai? Iana ce mai face?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
adas spune:
nu stiu cum sa fac, dar trebuie sa ies afara, sa cumpar diverse. cred ca-l pun pe bb in marsupiu, iau si umbrela... il bag in cosmonaut. sper sa nu inghete...
stefi
ada +
stefi (08.07.2006)