PIERSICUTE de iulie - august (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Consi spune:
Sabana
ai avut dreptate cu botezul. Si eu am fost superstresata. Bine ca a trecut. Dupa cum ziceam, Luca a devenit agitat, atunci cand nu doarme,desi de vreo doua zile doarme cam des. Adica sta treaz 30-45 minute, adoarme cam tot atat, iarasi se trezeste, iarasi doarme si tot asa. Problema e ca atunci cand sta treaz face la fel ca Alexandra ta, se plictisesste de orice in maxim 5 minute. Ii dau jucarii, ma stramb, il pun in scoica, il iau in brate, il pun pe burta si tot asa...Ametesc de atata invarteala
.
Larissa vorbareata printesa mai ai! Nu stiu daca te ajuta, dar eu am cumparat de la miniblu cu 750.000 lei ceva asemanator cu ceea ce ai vazut la vbartan. Se numeste parca activity gym, are niste jucarii atarnate, care fac zgomot si lumini atunci cand tragi de ele. Luca nu ajunge la ele, dar il pun in scaunul de masina.
tweety si eu m-am indragostit de vocea ta. Pai de aia nu vorbeste Clara. Ei ii place sa te asculte pe tine.
dariana hai ca-i tare pustiul tau. Nici nu stiam ca exista colac atat de mic.
bulinuta sa ai un concediu fain. Te invidiez, dar o sa-mi treaca.![]()
lucians eu am vazut pozele de la botezul Dariei. Foarte chic!
Am vazut de fapt pozele tuturor crestinutelor si crestinutilor. Si trebuie sa recunosc ca tinutele fetelor sunt mai faine decat a baietilor. Dar las' ca poate ma supar si peste vreo 2-3 ani mai fac o incercare. Sper sa fie pe faza sotul
ca sa iasa fata.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
Consi spune:
sabana eu zic ca iti pocneste mobila, mai ales ca-i noua. Si eu am patit la fel. La mine mai pocneste si frigiderul, de fapt congelatorul.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
Consi spune:
sabana am auzit si eu de faza cu autismul si tv-ul. Personal mi se pare o prostie. Cred ca toti bb-i se uita la tv, pentru ca sunt multe culori si imagini in miscare. Luca e fascinat de cartoon network si cred ca e evident de ce. Incearca sa nu o mai lasi sa se uite, chiar daca uneori o linisteste. Eu il inchid cand mi se pare ca Luca exagereaza.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
adelapop spune:
buna dragelor
eu desi scriu mai rar incerc ttousi sa citesc cat mai mult din ceea ce scrieti
chiar ma uimiti (si va admir) ca sunteti destul de active pe forum - eu nu am reusit finnd singurica cu bebe si avand program de doua iesiri la plimbare, gatit , curatenie, hranit etc stiti si voi restul
noi suntem bine nuuuuuummmmaaaaiiiii caaaaaa s-ar putea sa mai fie un bebe pe drum - am facut neprotejat
va dati seama ca nu pot decat sa ma bucur desi ma gandesc ca nu am reusit sa slabesc (inca alaptez si mananc si oricum slabesc mai greu) si pe langa asta ma gandesc cum o fi cu doi ca mie bebelina mea imi mananca toooata energia
o sa fac un test sapt viitoare desi as mai sta ca sa nu ma pripesc
vreau sa imi spuneti daca:
1. bebeii vostri dorm ziua mult ??????- ca a mea nu mai doarme mai mult de 45 minute , mai plange putin mai adoarme putin
2. bebelusii vostri s-au iritat la fundulet in urma diversificarii??? ca prietena mea are un bebe de 4 luni si s-a iritat atta de tare ca are si sange si nu stie ce sa ii mai faca mititelului. voi ce i-ati recomanda???
va pup si sper sa intru mai des acum ca a venit vremea urata si nu mai iesim de doua ori pe zi afara (azi i-am facut baie de aer: a imbracat-o ca pt afara si am lasat-o in atul mare cu geamul deschis si asa mi-a dormit o ora si jumatate)
bulinuta27 spune:
larisa, consi, sabana multumesc de urari...
sper si eu sa avem vreme buna...asta e o problema intr-adevar
...pe bebe il las la mama fara nici o grija ptr ca de cand s-a nascut mama e in fiecare zi la noi mai putin week-endurile cand stam cu tati toata ziua
...problema majora este ca o sa-mi fie dor rau de tot de el
...de aia am instalat net la ai mei si am luat camera...dar cand ma gandesc ce o sa-i mai cumpar de pe meleaguri straineee ![]()
pup fetele si ma duc sa ma culc ca si rares da semne de somn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
Tweety7 spune:
Consi esti o dulce
. Am ras copios. 
Larisa ne auzim maine dimineata la un
? 
Adelapop la noi variaza programul de somnic ziua. Azi, in mod exceptional, a dormit mai tot timpul. In alte zile nu doarme in total nici o ora.
Am si eu o intrebare. Este OK ca nu-i dau ceai deloc??? Si daca e cazul sa-i dau (cu toate ca ar fi un chin - ea nu accepta biberon si ar insemna sa folosim linguritza) cu ce sa substitui zaharul? (Am inteles de la mihatocae ca nu-i indicat zaharul.)
Poze cu noi
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)
oona spune:
fetelor,
am pus un filmulet dragut cu murmurica mea dulce...si va asigur ca e dulce,dulce..
amiss_zip spune:
Adelapop e adevarat??? Mai ai un bebe???
WOW!
Eu voi pleca spre Piatra Neamt maine! Imi va fi dor de voi !
Va pup!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
miti2004 spune:
lucians sa va traiasca crestinica ! sa fie sanatoasa si norocoasa !
oona pupam gurita pana la urechi a puiutei tale !
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
miti2004 spune:
larissa sa stii ca si eu sunt fun capucino, isa acum pt ca tin un pic de cura de slabire beau cafea neindulcita, in orice caz si eu dimineata beau cafeluta si citesc ce-ati mai scris voi ( eu sunt cu 7 ore in urma ).
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu