Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 28
miti2004 spune:
dianaR, ralucis si wapi saru'mana ca v-ati gandit la mine.
din pacate tot prost si la masa de la ora 7. Si doar el s-a trezit sa-i dau sa pape...doar 75 ml lapte. Restul de 100 ml am incercat cu cereale de avaz sau cu cereale de orez cu mar si para ( asta chiar este ceva nou ) si NU VREA biberonul, nici macar nu a gustat din cele 2 tipuri de cereale. Am incercat sa i le dau cu lingurita, insa radea cu ele in gura 
I-am dat cu tetina cu gaura mai mare ( chiar de 2 zile am facut la o tetina gaura mai mare ), cea de cereale e in forma de Y, i-am dat si cu cea veche...acelasi rezultat.
Am mai avut cateva zile nemancacioase dar erau de la colici, adica il durea burtica. Acum rade, e f vesel si-l doare in popou de nervii mei
.
Sa-i schimb laptele ? Marca lui de lapte se schimba la 6 luni. Nu stiu ce sa fac...m-as duce azi sa iau o cutie pt 6 luni ( nu cred ca are ce rau sa-i faca ).
Of-of, mai-mai...
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
ralucis spune:
iaca incerc si eu sa pun un filmulet de la inceputul saptamanii, sa vad daca merge, rasucirea e pe la sfarsit
http://www.youtube.com/watch?v=g1AgNzjx4I8
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by cocutica
Am si eu o intrebare: sucul de fructe se da la temperatura camerei(adica se tin fructele in camera) sau se mai incalzeste un picut?
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
Eu asa fac, le aduc de seara in casa si ele sunt normal de calde, nu cred ca trebuie incalzit.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Noi de 3 zile mancam iaut la masa de 18 si ne place asa de mult...Aseara a urlat cupilu sa ii mai dau iaurt si nu mai aveam de unde.Ca marca folosesc Campina care e super bun si cel mai natural dupa parerea mea si asta mi-a zis si pediatra ca e fff bun si ca sa nu indraznesc sa ii dau Danone.
Si mai pot sa ii dau orez cu lapte sau budinca(pasate dupa ce le prepar).Si ca pot sa ii introduc ficatelul de pui,dar sunt cam in dubii cu asta si pe la 7 luni jumate sa ii introduc pestele.Cam astea sunt noutatile.
Doroti multumim pt datele trecute in listuta!
LA MULTI ANI:Evelyn,Bianca Stefania,Maya si Mara!La cat mai multe luni!!!![]()
[/font=Trebuchet MS]
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
Chiar se poate iaurt la bb?Eu as vrea sai dau da parca mii frica!!
Da despre ficatel eu as zice sa mai astempi o leaca, oricum e carne si se digera mai greu.Ori nu se tine satul?
Si inca o itrebare de ce ficat inainte de peste si nu invers?

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
cocutica spune:
Doroti asa ma gandeam si eu, dar vroiam sa fiu sigura
.
Avem si noi datele de la 5 luni fara 1 zi: greutatea 7350g si lungimea 68 cm. Progrese mai asteptam ...![]()
Multumim anticipat si multi
ici!
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Dana...ce sa mai...ai baiat mare...papa aproape de toate...
P.S. Si e frumushel foc...are nishte ochi....moaaaamaaaa...mereu mi-au placut ochii negri.Viviana si
Ingrid
POZE
Filmuletze
Total deacord!!Faci lista de viitoare potentiale nurori?
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
Burtocika spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
[font=Trebuchet MS]Bogdanai eu legumele le fierb intr-o oala speciala pt lapte(in care fierbi laptele).E o oala cu pereti dubli intre care ,printr-un orificiu se introduce apa si legumele de fapt fierb la bel-mare(nu stiu cum se scrie). .
[
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
Multumesc, stiu despre ce oala e vorba, si din cate stiu eu se spune "bain-marie" sau "bain-marin", ceva in genul asta.

tuturor care mi-au raspuns ... si celorlalti !In we incercam sa producem piureut de legume, va povestesc cum a decurs degustarea !
Boghi
poze Goanga
si alte poze
cocutica spune:
Lacri m-am gandit azi la tine...
. Stiu(cred ca nu fac nici o confuzie) ca lui Alec nu-i place rosia...si Ela mea a refuzat supa cu rosia de mai multe ori si am renuntat sa ii mai pun rosie in supa. De atunci a trecut o saptamana...azi m-am gandit sa i-o introduc iarasi si...surpriza...a mancat 85 de ml supa cu rosie
. Am fost tare bucuroasa...se pare ca in zilele cu rosia nu avea chef de supa.
Poate ca si la Alec s-a intamplat la fel...si poate daca mai incerci si tu cu rosia poate vaei avea surpriza. Bine, in curand nu cred ca mai gasim rosii, dar macar am incercat. 
Anileda spune:
La multi ani bebeilor Evelyn, Bianca, Mara!
Mikiion, bebeul meu are 5 luni fara 8 zile, papa san + formula. Noaptea se trezeste de doua ori, in general la 3 si la 6. Se culca in jur de 7-8 (8-9 dupa ora veche) si se trezeste la 7, 7 jumate. Da, ziua mananca de 6-7 ori, cam la 2 ore, din biberon rar mananca mai mult de 110-120, cateodata si sub 100, la san habar n-am, banuiesc ca tot cam atat.
Nu adoarme numai la san. Cand i-e somn bazaie si daca nu i-e foame ia suzeta (daca nu i-e somn nu accepta suzeta, il mangai pe cap si adoarme destul de repede. Daca e foarte bazait, il iau in brate si ne plimbam si adoarme asa. Cand era mai mic adormea in leagan, acum nu. In schimb noaptea nu s-a sculat niciodata, nici cand era foarte mic, decat pentru papa; cum incepe foiala il pun la san si adoarme mancand.
Nu a refuzat niciodata biberonul, sanul da. Cateodata are nervi si la biberon, nu stiu de ce.
Mi-ar place si mie sa manance mai mult si mai rar, dar asta e. Cand am trecut la Humana 2, ma uit pe spate la dozare sa-i fac un biberon, surpriza: era scris numai pentru 200 si 230 ml, eu voiam sa-i fac 130. A trebuit sa-mi aduc aminte, ca nu mai aveam cutie de Humana 1 
Nr. 5: idem Amiss: da, da, da.
Cu dormitul impreuna, am citit un articol din linkul dat de tine, foarte interesant. Mi-a placut cum a dezbatut/combatut "ferberizarea"
Ceva asemanator am gasit si eu aici: http://www.kellymom.com/parenting/sleep/familybed.html, si anume ca parerea larg raspandita ca e mai bine pentru bebelus sa doarma singur nu e fundamentata stiintific; dimpotriva, studiile asupra efectelor psihologice si sociale ale co-sleeping releva consecinte pozitive si nu negative
!
Ma gandisem si eu sa incerc sa-i scot masa de la 3 noaptea, cu ceai, insa cand a inceput sa refuze sanul peste zi, eram bucuroasa ca papa macar noaptea. Acum si-a mai revenit, dar nu de tot [bandit]
Pe mine ma deranjeaza regurgitarile, nu se-ntampla chiar la fiecare masa, dar aproape... si chiar la o ora, o ora jumate dupa masa.
Oho, ce-am mai scris!
Si am mai primit o lucrare pentru serv!
bang] 
mamicile muncitoare (=care se duc la munca) si au timp de forum.
poze

[/font=Trebuchet MS]
Andrei (6 mai 2006)
Viviana si
nu stiu cum se scrie). .