Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 29
DianaR spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004quote:
Originally posted by ama_kaly
Deci asa cu merele coapote, bine ca ai intrebat Carmina ca nici eu nu prea le nimeream!
Gicutza ma atrage retea ta cu mere coapte si banana, o s ao incerc si eu!
Diana dar mie nu imi trebuie acum acum scaunul ca mai intai tre' sa ne luam masina!Dar in 2 luni o sa am nevoie si pica la fix si ala de la 9 kg daca poate fi folosit de la 9luni in sus! Tot in dubii sunt..
si culmea, am mai avut sentimentul asta atunci cand eram in cautare de carut si de bine ce am ales atunci acum l-am pus la vanzare!
![]()
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Ama cel de la chicco kei 1 nu are centuri.iti spun pt ca am vrut eu sa cumpar si mi-a zis vanzatoarea ca nu are centuri de prindere scaunul si copilul se leaga cu centura masinii(????)Cum se leaga,nu am inteles!!!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
Confunzi Key 1 cu max, sau vanzatoarea e tembela, uite www.price.ro/preturi_chicco_scaun_auto_key,_grupa_1_2_ 9-18_kg _25425.htm" target="_blank">key1 si www.price.ro/preturi_chicco_scaun_auto_max_25420.htm" target="_blank">Max se vede clar in poze care-i cu centuri proprii.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
26octombrie spune:
puiudana, deja iaurt?! eu abia astept sa ajungem la iaurt, se poate? nu stiam, mie mi-era ca trebuie sa astept pana pe la 7-8 luni, nici nu stiu de unde stiam asta. car'vas'zica e safe iaurt, da?
boghi, legumele eu le fierb in couss-couss-iera (sau cum s-o scrie..), adica o cratita, in care pui apa, o pui pe foc, iar deasupra o alta cratita cu gauri in fund, in care pui legumele, plus capac. asa se fac la abur, cel mai bine dupa parerea mea. se gasesc, fie in supermarketuri, fie la un raion specializat, eu am vazut la magazinul chinese de unde imi fac aprovizionarea, in jur de 50 ron. iar ce poti coace e iar minunat, ramane tot in ele.
a, si daca n-ai oala specializata, merge si cu o strecuratoare intre cratita si capac si pui legumele in ea. asa ma gandesc io..
a stat si fiica-mea in fund, ca ne simteam cam inapoiati aici, fara dinti, fara sezut in sezut... cu lungimea ce mai scapam turma, da parca l-am auzit pe adi cu 73 si, daca nu e greseala, atunci tare suparata is ca ne-a detronat!
pupam raluca!
(da zi-mi ca ai gresit, cum adica 73?! pai se poate?)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Mai am o intrebare legata de piureul de legume, ca in we vrem sa incercam sa-i dam: la ce TEMPERATURA ii dati piureul ? Cald, caldut, la temperatura camerei, rece ? Ca laptele am inteles ca nu e bine sa fie prea cald, ca-i doare burtica ...
Si ... inca una: fierbeti legumele la oala sub presiune ? De fapt, foloseste cineva oala asta ? Ca eu mi-am luat una, special pt bebe, si nu stiu inca s-o folosesc ... am inteles ca e mai sanatoasa, ca fierb alimentele mai putin si isi pastreaza mai bine vitaminele.
Boghi
poze Goanga
si alte poze
piureul la temperatura camerei.
lui vladut ii fierbeam legumele si carnea la oala cu presiune, avantajul era ca si daca uitam de ea (o sa vedeti ca o sa vi se intample nu odata) tot nu raman fara apa si nu se ard. si da se spune ca isi pastreaza vitaminele plus reduci timpul de fierbere la jumatate.
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Da...da...si io tot caldutz.Azi i-am dat piureu' de legume si a iesit chiar bun.Am mai pus la fiert in plus fatza de retzeta dr. Marcu si o bucata de tzelina si mai spre sfarsit si vo 2-3 frunze de tzelina...daca tot mi-a dat-o tanti la piatza cu un smoc mare de frunze.Am citit ca sunt pline de fier(da nu le-am pasat).
Io am o intrebare despre ulei.Adik 2 intrebari:
1.Care e diferentza la uleiul de masline virgin si cel extravirgin?
2.Cand punem ulei in supa/piure...il punem la sfarsit sau il fierbem si pe el?Viviana si
Ingrid
POZE
Filmuletze
1. nu stiu
2. se pune in amestecul final pe care-l servesti bebelusului.
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
Anileda spune:
quote:
Problema mea e ca n-am carut cu husa de ploaie ... Aveti idee de unde-as putea sa iau ? Am incercat la Cora, dar nu aveau. De fapt eu nu prea am carut potrivit ... Eu sunt aia cu carutul de 1 milion de la Cora, care pana acum a fost super, foarte usor si usor de manevrat, n-am avut probleme cu el, dar acum mi se pare cam golas ...
Deci, intrebarea: ce carut sa-mi iau ? Vreau unul USOR, nu neaparat pliabil, ca n-am ce face cu el, care sa mearga si de IARNA, si sa fie si IEFTIN ? Evident ca nu 1 milion, dar nu stiu cat sa fiou dispusa sa dau pe el ... Apropo, cam pana la ce varsta sta bb in carut ? Cred ca mai prinde si iarna viitoare ... A, si sa aiba si HUSA DE PLOAIE ! Astept sugestii ...
Inca o data, multumesc mult pt raspunsurile cu diversificarea, m-ati mai luminat un pic !
Boghi
poze Goanga
si alte poze
Si io tot carutz din asta vreau!!!! M-am tot uitat in Cora, Carrefour si n-am gasit nimik sa-mi placa. Din pacate cele de iarna sunt in jur de 10 kg, ceea ce mi se pare foarte mult. Eu stau la etajul 8 si lift este pana la 7
. Carutul actual il tin in portbagaj, dar e destul de incomod, mai ales cand ma intorc din oras sa urc cu bebe si bagaje... poze
Anileda spune:
20 fun, silly, development-boosting games to play with your baby:
http://www.babycenter.com/refcap/baby/babyactivities/1479310.html?scid=mbtw_post4m3w:20061030:0:0:0
poze
doroti_5 spune:
Fetelor cred ca ne luam jucariile si plecam la un nou capitol.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Dana...ce sa mai...ai baiat mare...papa aproape de toate...
P.S. Si e frumushel foc...are nishte ochi....moaaaamaaaa...mereu mi-au placut ochii negri.Viviana si
Ingrid
POZE
Filmuletze
Saru-mana.
la fete frumoase!Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Dana deja ficat? Sa ne zici cum il primeste piticul. Mie totusi mi se pare un pic cam repede pt ficatzel.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mamiAICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
Asa ma gandeam si eu ca e prea devreme.Oricum nu ii dau acum ca doar i-am facut vaccinul dar va tin la curent cum primeste ficatzelul!

Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei

Poze mami, tati si Seby
Viviana si