Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 26
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Deci asa cu merele coapote, bine ca ai intrebat Carmina ca nici eu nu prea le nimeream!
Gicutza ma atrage retea ta cu mere coapte si banana, o s ao incerc si eu!
Diana dar mie nu imi trebuie acum acum scaunul ca mai intai tre' sa ne luam masina!Dar in 2 luni o sa am nevoie si pica la fix si ala de la 9 kg daca poate fi folosit de la 9luni in sus! Tot in dubii sunt..
si culmea, am mai avut sentimentul asta atunci cand eram in cautare de carut si de bine ce am ales atunci acum l-am pus la vanzare!
![]()
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Ama cel de la chicco kei 1 nu are centuri.iti spun pt ca am vrut eu sa cumpar si mi-a zis vanzatoarea ca nu are centuri de prindere scaunul si copilul se leaga cu centura masinii(????)Cum se leaga,nu am inteles!!!

Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
miti2004 spune:
ma duc sa mai trag un pui de somn, ca peste 2 ore se trezeste iar...poate imi spuneti va rog frumos daca vi s-a intamplat si voua la cele cu bebei f papaciosi sa inceapa asa deodata "figurile". Are acum 4 luni jumate.
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
ralucis spune:
miti, mie mi s-a intamplat ciar ieri, a mancat bine la 7 cand s-a trezit si pe urma nu a mai vrut sa pape pana la 4!! desi urla de foame, isi baga mana in gura, ma musca at cand o luam in brate, toate semnele indicau foame, clar! cand o puneam la san, tipa de ziceai ca o bate cineva. am mai avut asa o perioada pe la 2 luni, dar de-atunci nu s-a mai repetat. in cele din urma a cedat de epuizare si a mancat, a stat cam o ora la san, si peste alte 2 ore a mancat iar, tot vreo ora. deci... cine sa-i mai inteleaga si pe copiii astia. noi facem pe 7 cinci luni.
wapi spune:
Miti bebele meu a trecut la 4 luni si jumatate de la 5 mese/zi la 4 mese/zi. Schimbarea asta a fost odata cu schimbarea laptelui (de la Humana1 la Humana2) ( de la 1000 ml a trecut la 800 ml). Papa cam 200 ml la masa, apoi treptat a cerut mai mult si acum avem tot 4 mese, dar cu 230 ml. Sa verifici si daca tetina nu este prea ingusta si el se plictiseste mancand.
Acum sunt foarte incantata pentru ca am scos din castronel cam 100ml supa (mai sunt pierderi pe retea - pana ajunge supa la bebe in burtica) si a adormit fara sa ceara lapticul - asta inseamna ca a simtit si el ceva in burtica, pana acum supa era doar un aperitiv inainte de masa 2. Sunt sigura ca se trezeste acum la 12 si o sa-si ceara drepturile - dar e un pas inainte.
O zi frumoasa va dorim !
Wapi
Stefanita http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh
doroti_5 spune:
Buna ciresei si ciresele!
Astazi avem 2 sarbatorite:
EVELYN si BIANCA STEFANIA sa cresteti mari si frumoase, sanatoase, fericite!!!La multe lunite.
Eu is chiauna de somn ca mam culcat aseara tirziu, o venit niste oaspeti si copilu meu o adormit si so trezit pe la 22.30 si no mai vrut sa doarma, de oboseala cred, si iam zis sotului ca daca mai avem asa de tirziu oaspeti o sal pun pe el so legene.
O zi buna la toata livada!
P.S. am trecut toate datele in listuta!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Amonar spune:
EVELYN si BIANCA LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!!!!!!

(poze Kailan)
(nunta si botez 2006)
Darria spune:
Buna ziua mamici si bebelusi.
Va citesc din cand in cand, in f-tie de timp.
Adib: Spock spune ca cel mai sigur loc pt. scaunul bebelusului este mijlocul banchetei.
Multa sanatate copilasilor.
wapi spune:
http://www.evz.ro/article.php?artid=278825
si noi doar asa dormim de o luna jumate 

Wapi
Stefanita http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh
ralucis spune:
fetelor, stiu ca unul dintre semnele ovulatiei este modificarea consistentei mucusului cervical. eu tocmai am observat chestia asta, credeti ca e posibil sa fie un indice al faptului ca imi va reveni menstruatia in curand? v-ati mai confruntat cu asa ceva?
Burtocika spune:
Am ramas datoare cu un raspuns:
Steluta - diferenta intre tarc si patut pliant este, dupa parerea mea, doar de forma; eu cel putin n-am vazut alta. Patuturile pliante pe care scrie ca se pot folosi si ca tarc sunt de forma dreptunghiulara, iar tarcurile simple, cum mi-am luat si eu, sunt patrate. Eu am luat unul de la magazinul pt copii de vizavi de intrarea in Cora, era ultimul exemplar, in oferta, un CAM de 1.2m x 1.2m latime, deci patrat, cu 3 milioane. E inaltat suficient de la podea, ca sa n-o traga curentul, dar partea de jos e cam tare, asa ca trebuie sa-i gasesc ceva moale ca sa pun peste.
Si eu am descoperit ca sunt o mama tare desteapta, ca Gongutza saraca s-ar fi intors si mai devreme pe burtica sau pe o parte, dar aveam o salteluta la pat din iarba de mare, cu nasturi, care facea "bumpuri" sau "vai si dealuri", si bietul copil statea ca intr-o groapa ! Si acum ma mustra constiinta ca am folosit-o pe asta, ca ma tem sa nu-i fi afectat coloana ... Am primit-o impreuna cu patutul, si pt ca persoana de la care am primit-o e destul de instarita si doctorita, am presupus ca a luat ce-i mai bun pt copilul ei, dar acum cred ca n-a fost asa ...
Asa ca i-am luat din Cora o saltea cu miez de cocos, dreapta, si s-a intors copilul de-a doua zi ! Se invarte acum pe saltea ca titirezul, o pui intr-un loc si o gasesti la 90 de grade (s-ar intoarce la 180, da ramane intepenita de-a latul patului, ca e prea lunga).
Mai am o intrebare legata de piureul de legume, ca in we vrem sa incercam sa-i dam: la ce TEMPERATURA ii dati piureul ? Cald, caldut, la temperatura camerei, rece ? Ca laptele am inteles ca nu e bine sa fie prea cald, ca-i doare burtica ...
Si ... inca una: fierbeti legumele la oala sub presiune ? De fapt, foloseste cineva oala asta ? Ca eu mi-am luat una, special pt bebe, si nu stiu inca s-o folosesc ... am inteles ca e mai sanatoasa, ca fierb alimentele mai putin si isi pastreaza mai bine vitaminele.
Pup livada 
Boghi
poze Goanga
si alte poze

Poze mami, tati si Seby