Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna dimineata! Si pentru cine nu a apucat sa vada, afara a nins si inca ninge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata
toate va laudati cu zapada. doar in timisoara lipseste zapada, da e un friiiig...

Ama iti recomand sa cuperi masina si abia apoi scaunul pt Sebi. cind cumperi scaunul sa duci si masina pt proba. la mine e o problema: sint inalt, scaunul de la volan e foarte in spate deci locul disponibil pt scaunelul lui Raluca este cam mic. am doua variante: stau cu barba pe volan sau instalez scaunul la mijlocul banchetei din spate. situatia dificila va disparea cind vom putea intoarce scaunul. problema poate aparea si la tine daca iei o masina la fel de mica, ca a mea.
si apropo, am luat unul 0-18 kg de la miniblue. efoarte comod, pozitia reglabila fata de orizontala iar pretul de 300 ron nu cred ca e exagerat.

Numai bine.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

MA gandeam eu ca Mihnea al meu este cunoscut doar pentru faptul ca nu mananca dar el face multe multe multe lucruri care compenseaza lipsa poftei de mancare : de exemplu sta in genunchi si pe coate dar si in palme si se misca in fata si in spate, se arunca in fata ca sa ajunga acolo unde vrea. de-asemenea isi baga si un picior la inaintare dar acolo ramane sau se dezechilibreaza.
Se intoarce pe burta de la 3 luni, acum se intoarce si de pe burta pe spate si si din ambele directii. Zice Ta ta ta ta...Da da da da da...de ieri zice si uuuuu (cam cum face o maimutzica), mai se intelege si aide aide, scoate sunete diverse, tzipa, are conversatii intregi si e o placere sa-l asculti chiar daca nu inteleg o boaba. Isi baga ambele picioare in gura dar numai de la unul isi poate suge degetul, nu am retinut daca de la dreptul sau de la stangul. Face podul de pe spate, isi impinge bazinul in sus si jos...si rade cat il tine gura. Da din picioare zici ca-i Bocanila din Bambi, si asta il amuza teribil. Si de aseara isi tine si biberonul, evident ca nu poate suge ce-i in el ca nu stie ca trebuie sa-l ridice...am si un filmuletz dovada doar ca trebuie sa-l incarc.
Bineinteles ca plange, ii place in brate, daca s-ar putea numai acolo si asteptam si noi sa ne creasca dintii .
VA pup si va iubesc !

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Si tu te mai plingi ca nu maninca?
Pai a mea nu face nici un sfert din toate astea!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata livada!

quote:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20061031&ctime=115735 aici Mihnea la o sueta cu prietena lui de nadejde Suzy. Imi pare rau ca nu a intrat tot filmul ca la final era circul, dar asta e!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Ce scump ii ca-ti vine sa-i mananci! Si eu vreau! Vladut a fost un lenesut, abia pe la 8-9 luni si-a dat drumul iar Timeea e ceva mai activa dar nici pe departe ca Mihnea!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Miti, are si el o perioada mai proasta. Poate ii ies dintii sau poate Doamne fereste e pe cale sa raceasca mai ales daca zici ca a fost in contact cu atata lume. Chestia cu deocheatul...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

adib, eu stiu ca cea mai sigura zona de pe bancheta din spate pt scaunul lui bb e cea din spatele locului aflat in dreapta soferului, adica in diagonala cun scaunul tau, deci cred ca asa nu vor mai fi probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

quote:
Originally posted by ralucis

adib, eu stiu ca cea mai sigura zona de pe bancheta din spate pt scaunul lui bb e cea din spatele locului aflat in dreapta soferului, adica in diagonala cun scaunul tau, deci cred ca asa nu vor mai fi probleme.

locul ala e ocupat de Ela, fiind singurul loc in care incape si ea astfel incit sa stea linga fii'sa. faptul ca masina e mica (doua - maxim trei locuri, eu ocupind doua din 4) m-a facut sa o atentionez pe Ama sa nu pateasca la fel.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20061031&ctime=115735 aici Mihnea la o sueta cu prietena lui de nadejde Suzy. Imi pare rau ca nu a intrat tot filmul ca la final era circul, dar asta e!

uite cum cresc

Mai Carmina tu sigur ai nascut o data cu noi???Sau ai nascut mai devreme si ne tot pui aici filmulete cu d.Frumusescu?

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dimineata!
Intru repede sa raportam ca azi am fost la vaccin si am fost super cuminti,am ras cu d-na doctor si sa o rugam pe Doroti sa ne treaca si pe noi la 6 luni cu 9000g si 66 cm.
acum ma apuc de citit ca mult ati mai scris intr-o zi!
iu all si we placut!
Si ce imi pace ca ninge afara!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor tot eu sunt
e 4:15 dimineata la mine i i-am dat acum masa de noapte.
dupa primii 75 ml de lapte ( din total 175 ml ) nu a mai vrut sa pape. Am amestecat restul cu cereale si a mai baut 75 ml, in total 150 ml din 175 ml. Asta e f bine....DAR el la masa de noapte se foia cu degetul in gura si cand ii dadeam sa pape manca pe nerasuflate TOT. Acum cu figuri pana si la masa asta. Se zvarcoleste exact ca pestele pe uscat, da din cap stanga-dreapta, imi da cu mainile peste biberon, da din picioare, misca din corp. Am vazut ca totusi de multe ori dupa ce refuza biberonu, il scot din gura lui si isi baga degetele si le suge ca si cand i-ar fi foame.
Sa aiba otita ???? am pipait gingia de jos si parca-parca e f usor mai imflamata, dar el nu plange, stiam ca la dinti se plange, nu se rade toata ziua.
Dimineata o sa incerc sa obtin o programare la pediatrul sau, dar parca vad ca ma trimit iar la urgenta sau imi fac programare "de urgenta" la ei la clinica peste 2 saptamani .
Of, ce sa fac ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput