Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 24
angelica_g spune:
Luana , nebulizatorul este un aparat care transforma niste substante (ex: efedrina/adrenalina, fluimucil etc) in vapori care pot fi inhalatzi de bb cu ajutorul unei mascutze... Vaporii ajung in plamani si decongestioneaza bronhiile pulmonare (de cele mai multe ori, secretiile depozitate pe trahee se infecteaza, si dau febra; ca reactie dai antibiotic, trece infectia, insa secretiile raman, si te intrebi de ce nu se face bb bine, cu o luna antibiotic, chiar si injectabil, si una vadra siropuri de tot neamul - cazul bb2 la mine...)
Pupam fermecati manekina okiaosa Hora, si mangaiem "nevricosi" premergatorul insufletit!
daryana spune:
Vivi, multam mult de posturi... ne docomentam inca cum sta treaba cu papica asta...
Diana R, tare faza cu aparatul... acum am observat ca scrie asta la album... e un aparat bunicel
, insa e cam dastapt ptr mine...
Mikiion si Dav papa numai san de cand s-a nascut si direct si de la bibe, cum apuca... ma bucur ca mai suntem ciresici cu laptic only, sa ne mai sfatuim si noi... !
1.bebele meu papa cam pe la 12 un biberon pliin cu lapte, cam 180-200ml si pana la 6 nu mai cere papa... si chiar dc se trezeste, adoarme imediat cu suzy.
2. Da mananca cam de 6-7 ori pe zi, cam la 3 ore cand papa de la san, la 4 ore cand papa 180 ml de bibe.
3. Seara adoarme singur, cu suzy in cel mai rau caz... k sa obisnuiesti sa adoarma singur la inceput, stai langa el, ii canti, il mangai sa uite de somniferul lui de la san, pana se plictiseste si adoarme... dar e foarte greu si pe masura ce creste e si mai greu ca nu il mai pacalesti asa usor.
4. Da refuza sanul uneori si urla de mama focului si e foarte stresant, dar dupa o vreme se linisteste
accepta si isi papa masa... asta nici eu nu stiu d c face, poate ma lamureste si pe mine cineva...
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by DianaR
singura explicatie logica ce o gasesc la chestia cu aburii ii ca apa dizolva alergenii si praful si ajung mai usor in caile respiratorii pana in profunzimea plamanilor sa spun asa. Multi alergeni si substante iritante sunt mai periculoase combinate cu particole de apa, vezi fenomenul de smog.
wow, nice ! ce explicatie!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filmewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss_zip spune:
Buna angelica si Daryana
! Se pare ca numai noi mai suntem pe aici!
Va urez o seara excelenta ! va pup!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
DianaR spune:
Amiss, drum bun si distractie placuta la Piatra!
Daryana si a mea mai face nazuri si refuza tzatza asta e de obicei cand n-am ghicit-o, am presupus ca ii e foame dar de fapt vrea sa ragaie sau ii e somn. Si cand e f agitata si plange tare nu-mi ia sanul din prima, trebuie sa o linistesc (merge bine degetul meu mic
) si apoi suge.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
Aici in Arad a nins serios, e peisaj ca de iarna afara...
Angelica, o in fiecare luna sa reinoiesc laptele din conge??? Cred ca ma las pagubasa...
Daryana, fain aparatul si complicat dar eu nu-mi bat capul, il pun pe automat si gata. Barbata-miu se tot chinuie pe setarile manuale si mi-e ciuda ca unele ipostaze sunt super dar total ratate din cauza ca n-a facut bine setarile...
Merg si eu la nani, noapte buna!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
angelica_g spune:
Nu, DianaR, nu in fiecare luna. Eu am incercat o sticla din 05.09.2006 (deci de aproape 2 luni) si era taareeee
amar!!! Poate in ziua aceea mancasem eu mai ciudat, da' prea era respingator!
De regula, pt ca sunt cam in fiece zi plecata cel putin o masa, ii dau (adik mama ii da) din cel mai vechi (stocurile mele au fost reinnoite complet dupa ce m-am intors din concediu, banuiesc ca intelegi de ce...-10 zile plecata...)
angelica_g spune:
Oana, sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos!!! Eeee! Nostalgie, nostalgie! Nici nu stiu pe unde au trecut 6 luni!!! Si cand ma gandesc ca nu voi mai repeta (sper!) experientza unui bb mic si neajutorat de scos din burtica, parca ma apuca si mai tare nostalgia...
miti2004 spune:
carmina eu declar ca cireasa Mihnea e cea mai zglobie ciresica ! e fenomenal ! n-am mai vazut asa ceva, pe cuvant. Sa iti traiasca micutul acrobat ca dulce mai e !
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
miti2004 spune:
fetelor 
Alex al meu mananca de obicei f bine, 7 mese pe zi a cate 150 ml ( in medie, rar 130 ml si rar 175ml, de cele mai multe ori fix 150ml ).
Una din mese este de suc. Un biberon il bea in jur de 8-10 minute.
De 10 zile am inceput cerealele in biberon. cam sambata treuta ajunsesem la masa de 7 seara aproape numai cereale.
Ei, si cam de duminica a inceput sa faca nazuri inati la masa de la 7 dimineata, rade cu biberonu in gura si dureaza 1 ora si nu-l mai termina. Au inceput si celelalte mese sa fie la fel, un chin. Da din maini, suceste capul stanga-dreapta in timp ce bea, si la un momentdat impinge cu limba afara tetina. Din ce ramane in biberon ii amestec cu cereale si uneori bea si restul sau doar o inghititura-doua.
Nu stiu ce e cu el de si-a pierdut pofta de mancare. E la fel de vesel, restul e ok, nu e constipat...doar ca nu mai vrea sa pape, si totul asa deodata.
Vreau sa va spun ca duminica am fost intr-o vizita unde au venit fff multe persoane, multe necunoscute ( cam 20 de adulti si 5 copii ) si cateva fete ( femei ) l-au luat in brate, eu fiind intr-un dormitor preparand biberonul. Pe unele nici nu le stiam. Ma gandesc sa nu-l fi deocheat cineva, pt ca nu avea nimic rosu pe el.
Ce sa fac fetelor ? cat sa-l las sa vad daca o sa continue sau nu ? parca pe zi ce trece mananca mai prost.
Sa ii scot cerealele de tot o saptamana ? sucul treb sa-l las ca e constipat si oricum suc ii dau de mult si era ok.
Sa fie cerealele sau deochiat ? 2 zile i-am dat si mar copt, dar nu e de la asta sigur.
Hai nu va suparati ca m-am lungit atat, dar ma ia cu nervii capului cand vad cum face la masa.
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu