Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 22
abibrinza spune:
Mihaela, daca ii e somn, de ce nu-l pui in patut?Incearca ca nu se stie niciodata.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
gicutza spune:
Buna seara mamici, pitici si tatic,
Intru repede pe fuga sa pun o intrebare Magdei: am inteles eu bine sau cunosti o familie cu bebe mic careia ii mai dai hainute. Daca am inteles gresit imi cer scuze. Sau daca am incurcat persoana
. Ideea e ca s-au strans f. multe hainute si de la Ana si de la Vlad pe care as vrea sa le dau unui copilas care are nevoie. Daca voi, celelalte mamici, stiti un astfel de caz, va rog mult sa-mi spuneti. Multumesc anticipat.
In al doilea rand, voiam sa va spun ca, in ciuda ultimului meu mesaj, e minunat sa ai 2 pitici, mai ales la o diferenta asa mica de varsta. Or fi ei gelosi, capriciosi, or fi grijile duble, dar si bucuriile sunt duble. Si daca nu as fi fost asa work-aholic si asa de prinsa in valtoarea asta a vietii in care banii fac, pana una alta, legea, zau daca nu mi-as fi facut o gradinita de copii. De cand o am pe Ana imi dau seama ce dor imi era sa tin un bebe mic in brate. Si probabil, dupa ce va creste si ea, imi va fi si mai dor
. Pe de alta parte, cand il vad pe Vlad, parca astept cu neradare sa creasca si Ana sa faca si ea nazbatii, sa "stam de vorba" si sa-i fac codite
. Asa ca nu mai stati pe ganduri... daca va doriti inca un bebe... puneti-va pe treaba
.
Asa.. acum pt. Carmina... de fapt nu numai pt. ea... la Vlad (ca la Ana inca nu am inceput diversificarea).. curatam marul de coaja, scoteam samburii, il taiam in 4, curatam si 1/2 de banana.. puneam toate bucatile intr-un castronel si-l bagam 1 minut la microunde, la 800W. Suficient cat se se inmoaie si sa le pasez cu o furculita. De cele mai multe ori le amestecam si cu cereale, sau cu biscuiti fara gluten de la Hero's. Daca va spun ca de cele mai multe ori imi faceam si mie o portie, ma credeti
?
Iar despre varsta... ia nu va mai plangeti atat, ca eu va bat detasat cu cei aproape 38 ai mei
. Am mare noroc ca nici nu-i simt nici nu-i resimt si inca trebuie sa ma uit din cand in cand buletin ca sa nu gresesc cand sunt intrebata cati ani am
.
Mai scriu...
Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)
August-Septembrie
Sa traim bine!
DianaR spune:
Carmina eu le puneam intregi si neacoperite. Se crapau ele singure.le poti taia si le pui intr-o yena dar fara capaca daca vrei sa nu explodeze.![]()
Mihaela, Timeea papa doar san. Refuza biberonul, l-a aceeptat de vreo 2-3 ori cand avea o luna de atunci neam. Suge de n ori pe zi, aici eu sunt de vina ptr, ca daca o vad ca vrea cat de cat ii dau ca altfel raman cu laptele in tzatze. NoaUtea suge de 1-2 ori. Nu adoarme la tzatza, dar Vladut baietelul meu era ca si al tau, doar la tzatza sau leganat in scoica. Noi ii legasem 2 sfori de maner si le-am fixat in 2 carlige de tocul usii. Timeea adoarme singura cu si mai rar leganata.
Ei sug des si din nevoia de afectiune, plus ca de multe ori interpretam noi gresit semnalul transmis nu inseamna ca nu mai ai lapte, vezi la mine care ii mai dau si lui fiu-miu...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
Asa, uitasem, tegument=piele.
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
ama_kaly spune:
Deci asa cu merele coapote, bine ca ai intrebat Carmina ca nici eu nu prea le nimeream!
Gicutza ma atrage retea ta cu mere coapte si banana, o s ao incerc si eu!
Diana dar mie nu imi trebuie acum acum scaunul ca mai intai tre' sa ne luam masina!
Dar in 2 luni o sa am nevoie si pica la fix si ala de la 9 kg daca poate fi folosit de la 9luni in sus! Tot in dubii sunt..
si culmea, am mai avut sentimentul asta atunci cand eram in cautare de carut si de bine ce am ales atunci acum l-am pus la vanzare!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
ralucis spune:
mikiion, daca nu e prea tarziu, raspund si eu. eu o alaptez pe ilinca si acum, si are aproape 5 luni, nu i-am dat pana acum decat ceai pt colici si apa cand a fost canicula, la sfatul pediatrei. a avut o perioada in care manca de 5 ori pe zi, acum mananca si de 6, si de 7, dar si de 4, depinde de cum are ea chef. doarme toata noaptea, de la 10 la 7, imi adoarme si la san, dar si singura. uneori simt ca vrea doar sa stea lipita de tzitzi, ca altfel nu imi explic de ce urla ca de foame si pe urma dupa doua, trei supturi imi arunca o privire de zici ca e din desenele alea animate japoneze, unde toti au ochii mari si lacramosi. cu dormitul noaptea, din ce mai vad aici pe forum si de la alte prietene, tind sa cred ca noi suntem de fapt exceptia cu somn neintrerupt noaptea, asa ca eu zic sa nu te ingrijorezi prea mult, fiecare copil e cu stilul lui, si nu dupa manual.
ralucis spune:
zic de manual, ca eu mi-am dat seama de asta dupa ce citisem dupa nastere un pasaj in mama si copilul in care zicea ca un bb este satul si multumit daca dupa un supt doarme linistit 3-4 ore, ceea ce mie mi s-a intamplat fff rar, dar satula cred ca era din moment ce atunci cand avea 1-2 luni nu plangea, doar ca nu vroia sa doarma
mikiion spune:
quote:
Originally posted by abibrinza
Mihaela, daca ii e somn, de ce nu-l pui in patut?Incearca ca nu se stie niciodata.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
Hai ca esti simpatica.....crezi ca nu m-as fi gandit? Dar daca nu ai aflat pana acum patuturile de copii au ghimpi si nu e bine sa-i pui acolo.
Ca incep sa urle. www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
mikiion spune:
quote:
Originally posted by ralucis
mikiion, daca nu e prea tarziu, raspund si eu. eu o alaptez pe ilinca si acum, si are aproape 5 luni, nu i-am dat pana acum decat ceai pt colici si apa cand a fost canicula, la sfatul pediatrei. a avut o perioada in care manca de 5 ori pe zi, acum mananca si de 6, si de 7, dar si de 4, depinde de cum are ea chef. doarme toata noaptea, de la 10 la 7, imi adoarme si la san, dar si singura. uneori simt ca vrea doar sa stea lipita de tzitzi, ca altfel nu imi explic de ce urla ca de foame si pe urma dupa doua, trei supturi imi arunca o privire de zici ca e din desenele alea animate japoneze, unde toti au ochii mari si lacramosi. cu dormitul noaptea, din ce mai vad aici pe forum si de la alte prietene, tind sa cred ca noi suntem de fapt exceptia cu somn neintrerupt noaptea, asa ca eu zic sa nu te ingrijorezi prea mult, fiecare copil e cu stilul lui, si nu dupa manual.
Multumesc. Dar uneori te strezeaza prietenii astia cu tot felul de exemple De genul: vai ce copil cuminte am vazut. Doarme in patut de la inceput......Si se uita apoi la tine cu «mila».
Si ca sa ma contrazica puiutul meu scump, mi-a adormit in scaunul de masa. Ne uitam ochi in ochi, i-am pus cantecelul de leagan al lui Anca turcasiu si a adormit.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
DianaR spune:
Ama, pai daca ii vorba abia peste 2 luni, merge key1. Mie personal imi place, iar de produsele chicco nu prea am de ce ma plange. Oricum nu-i ca la carucior ca nu trebuie sa-l cari deci nu conteaza cat e de greu, intr-adevar materialul conteaza si sa-i fie comod copilulul. Si oricum, ce-i atata graba? Ai vreme 2 luni sa cauti sa vezi scaune si sa te hotarasti!
Diana ,
Timeea (18.05.2006)