Inimioare de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

PAI POTI SA II DAI TU BIOTICS BABY SAU IN CAZUL DE FATA ENTEROCOLITA POTI S AII DAI UN PLICULET CHIAR DOUA PE ZI DE ENTEROL REFACE SI FLORA SI E BUN SI LA DIAREE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

laura,
zau daca-mi mai aduc aminte cat am dat pe carioci. pe mine daca ma intrebi si cat e iaurtul nu stiu desi cumpar saptamanal. eu stiu sa-ti spun doar totalul de pe bonul de la casa.

dar daca vrei ma uit data viitoare cand ma duc in carrefour. acolo aveau multe cutii cu carioci mai putine sau mai multe.

tot pt tine si albinutza:
primul joc cu Little People cel cu ferma l-am luat din grecia. dar de vreo luna am vazut ca au bagat si pe la Carrefour si Cora (posibil si-n alte parti) din colectia asta. eu l-am luat pe cel cu parcul de distractii din Carrefour. sunt destul de scumpe in jur de 100 ron dar se merita sunt superbe jucariile si sunt pana la 5 ani. de ex ala cu ferma are 3 caluti, o caruta, un tractor, 2 omuleti, o gaina, un catel, canta cand pui calul sa manance sau in sopron. maria se joaca mult cu ele, dezasambleaza gardul, plimba tractorul sau caruta si fac tot felul de scenarii cu intamplari la ferma. sunt rotunjite si dintr-un plastic f bun si f frumoase. zilele trecute am descoperit ca in caruta e sculptat in relief niste papusoi si printre ala se vede un soricel mic. si de cand i l-am aratat mariei mereu mi-l arata e asa incantata de el...sunt bune si de ros :)
a, si au si seturi separate de figurine sau animale cu care sa completezi...dar in ro inca nu le-am vazut.

eu casuta i-am luat tot din grecia una din fas frumoasa cu fereste si usa. dar am vazut in carrefour unele ieftine cu cadru metalic si copertina de musama. am inteles ca nu sunt f practice ca se rupe musamaua aia dar poate ai tai daca sunt mai cuminti...plus ca poti sa le croiesti tu alta husa ma gandesc din niste materiale dragute pe care eventual sa desenezi cu carioci. asa vroiam eu sa fac daca nu gaseam pe aia din fas.

monai,
si eu am carti cu ferestruici da maria nu e innebunita dupa ele. insa ma innebunesc pe mine ca dupa ce le deschide de cateva ori nu mai stau ferestruicile inchise si probabil de-aia nu o mai pasioneaza asa mult. poate mai incolo...

eu dimineata dupa ce bea laptele cu cereale o mai pun cu mine la masa la ora 8 si mai ciuguleste niste cereale solide si cate o felie de mar. si cateva bucatele de cascaval. dar a mea nu vrea deloc paine unsa cu ceva. daca-i pun unt sau pate sau crema de branza linge putin si arunca. si eu ii dau suc proaspat de portocale/mandarine insa ma observat ca dim nu are chef de el il bea dupa ora 17 cand e masa de fructe, intre 2 ture facute prin sufragerie.
si a mea e fan rosii crude dar masline nu desi am incercat mai multe sortimente dietetice.

dania,
incearca humana hn ca e mai gustos poate-i place. si poate accepta carnita de pui sau supa.

mamica de maria, 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Dania, multa sanatate lui Sebi! Si eu zic sa-i dai niste pliculete de Biotics, 1/zi, vreo 7 zile. Ar fi suficient.

Monai, pupam pe Sara frumoasa, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata .

Si eu caut o casuta de fas, cea din Carrefour e cum spune Emanuela, o musama subtire si tare proasta. Chiar am vazut ca la fereastra se sfasiase deja, probabil se agatase vreun copil . Iulia da semne ca ii plac cotloanele , cred ca i-ar placea un locsor al ei, in care sa-si care jucariile .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am niste site-uri f. dragute de unde se pot comanda carti pt. copii, jucarii diverse, nu stiu daca am voie sa le pun aici. Daca sunteti interesate, dati PM sau vorbim pe messenger .

Mai am niste carti f.f. dragute, in lb. engleza, cu ilustratii. Eu le-am printat pe carton si o mai las pe Iulia sa le faca de petrecanie, ii plac mult pozele. Ea inca mai rupe cartile, le mai papa , asa ca nu prea imi vine sa o las sa roada o carte cartonata de 15-20 ron.
Iarasi, daca vreti sa le descarcati, dati de stire si va dau linkurile.

Va pup!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Diana Mirela.

Ema.nu.ela, Sara mea deschide si inchide singura ferestruicile, dupa cum spuneam, cartile sunt singura ei pasiune constanta(cred ca seamana pe mine), in rest pentru orice altceva isi pierde interesul in maxim 10 minute. Una singura a rupt, dar si atunci din greseala. Imi amintesc cum ne povesteai ca Maria deseneaza singura si jumatate de ora, Sara "deseneaza", dar numai daca stau cu ea si povestim in timpul acesta, si intotdeauna sfarsim prin a arunca creioanele pe jos si a le aduna, cred ca facem operatiunea si de 10 ori. Un lucru e bun, insa, recunoaste toate culorile creioanelor. Noi mai avem un obicei, nu foarte bun, dar ma ajuta. Cand ii dau mancarea, rasfoim reviste(quelle, avon, cabelas), cautam margele, cercei, ceasuri, jucarii, haine. Povestim pe marginea lor(culoare, forma, estetica-suna pretentios, dar i-am spus odata ca nu-mi plac niste pantaloni si de fiecare data cand ajungem la ei stramba din nasuc ca mine si zice nu,nu...).

Mai stau putin cu voi ca am culcat-o si n-am chef de-nvatat sa va mai povestesc ce face. Sa nu va mire ca va spun numai de bine, sincera sa fiu, e un copil extraordinar, nu ne face probleme, multumesc lui Dumnezeu, dar si beneficiaza de atentia noastra maxima, lucru care e destul de extenuant pentru noi, insa asa am hotarat ca vom proceda, inca de cand am conceput-o. Acum avem parte si de ajutorul bunicilor, care e nepretuit, ei o plimba, se joaca cu ea, o invata si ei o multime de lucruri. De exemplu soacra mea a inceput sa o invete ungureste(Sara stie deja o multime de cuvinte simple cum ar fi: "ollo"-foarfeca, nem, si ar mai fii, dar mi-e ca ma fac de minune ca eu habar n-am cum se scriu). Sotul meu mai stie ceva din aceasta limba care mie mi se pare imposibila, a invatat si el, mic fiind, de la bunicii din partea soacra-mii. Insa la ei in casa nu se vorbea ungureste, socrul meu necunoscand limba, si el a uitat destul de mult. Insa se descurca la nivel de conversatie.
Altceva: ii plac foarte mult oamenii, e foarte sociabila(aici nu seamana cu mine, ci cu sotul, eu sunt rezervata in general si nu-mi dau drumul usor la limba). Cand ne vine cineva in vizita e cea mai fericita, isi da drumul fara probleme.
Iese zilnic la plimbare, oricat e de frig, o imbrac mai gros si tot da o tura cu buna-sa prin cartier.
Deja realizez ca m-am intins prea mult, sper sa nu va fi plictisit, mi-as dori sa avem posibilitatea sa ne intalnim odata in carne si oase sa ne admiram reciproc puii.
Va pup cu drag.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Monai, bine ai revenit, ca atre dor mi-a fost de voi Chiar pe Briana ati mai "vazut-o"?

Diana, Emanuela, mlt de informatii, sunt foarte pretioase, deja o sa ma apuk sa caut cadourile pt Craciun, ca mai bien asa sa nu ma mai aglomerez in ajun

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 26+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ema.nu.ela si eu caut tablita...ca m-a omorat Ingrid cu fructele magnet de pe frigider.

Dania, multa sanatate puiutului, si ce sa zic incearca sa ii tin un regim cat mai strict ,plus ca Bioticsul ajuta si cu Smecta.

Laura,,buna ideea ai.Uite de ex, eu am o problema cu Ingrid.De cate ori nu i se da ceva, sau nu o lasi sa ia ceva ce nu are voie , se pune in fund si se lungeste pe spate, asta o face si afara.Deocamdata o tratez cu indiferenta ,n-o bag in seama cand face asa.Si ea vede ca nimik si se ridica si vine dupa mine.Numai ca fenomenul nu dispare,.Cum sa fac?

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anis, eu zic ca va disparea, am avut si noi crize de acest gen, si pur si simplu l-am lasat acolo. Si in timp au disparut. Dar totul se rezolva cu calm.

Laura, stiu ca tie iti e fff greu cu 2, si ca aplici met asta cu datul unui obiect care nu e permis, dar nu e ok. Te poti trezi ca-ti face asa in mag. Eu orice ar fi nu-i dau, daca nu are voie. Urla, pana se face ca racul dar nu cedez. Mai noi e fff ambitios, ca tatal lui l-a invatat sa-l adoarma in brate, si el incearca si la mine si la bunica-sa, dar la noi nu merge, si il las sa urle, 2-3 min singur, iar vin la el, si pana la urma cedeaza. Imp e sa nu cedezi tu, in fata lor, pt ca sunt f smecheri.
Uite acum mi-a facut o scena de genu asta, dar n-am cedat, dar am fost foarte calma, si asta e un lucru principal. Ca mai imi sare si mie tandara, ca e normal, dar incerc sa ma calmez, pt ca mai rau fac

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 26+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua! Am tras chiulul 2 zile....si vad ca am de recuperat...

Anda- Multumim mult! Multa sanatate iti doresc pt tine si puiul tau! Sper sa va treaca repede si sa nu mai aveti asemenea probleme... Intradevar...te intaresti in astfel de momente...dar pacat ca tb sa existe si astfel de experiente.... Pupici si sanatate!!!!

Diana- multumim mult! Da...a ales f bine...speram acum asa sa ii si fie in viata!!!! Mario nu a mai vazut-o pe finutza de ceva timp...ca a fost racit si nu am vrut sa ma duc la ea sa se imbolnaveasca si ea.... In rest, se inteleg f bine, la inceput nu prea o baga in seama, apoi dupa ce au stat mai mult impreuna se iau in brate, se mangaie, se plac tare mult! Noi, mamele, ne dorim f mult sa fie prieteni pt ca sunt si f apropiati de varsta si e bine sa aiba un prieten bun! Pupici multi pt tine si Iulia frumusica!!!!! Cu pozele...mai astept putin sa le primesc si eu pe toate, am numai o parte deocamdata. Mult succes la examene si lucrarea de diploma, sa termini repede si cu succes!!!!

Anis- ma bucur ca e mai bine domnisoara mica!!! Sanatate multa si sa ii treaca repede!!!! Iar tu...tot nu te-ai linistit cu condusul atata drum???? Ai grija de voi! Cum mai e cu bona? Ceva progrese?

Monica-Elena- si eu vreau sa ii fac Varilixul... tb sa ma duc cu el zilele astea la dr sa il vada daca i-a trecut raceala si putem sa il facem.... Multa sanatate va doresc si sa papati mancarica normala cat mai repede!!!!! Cu vigantolul...mie asa mi-au zis 3 medici...si la cat costa mai bine il schimb decat sa risc.... Iar cu laptele, si noua ne-a rec junior drink de la humana ca e mai bun decat laptele de vaca. Pupici!

Albinutzza- felicitari vorbaretului!!!! Si noi am stat mai mult in casa...dar la noi a fost si raceala asta nesuferita... Imi pare rau ca aveti probleme cu tusea... Eu i-am dat initial tusin si nu i-a facut nimic, dupa care am trecut la Stodal care l-a facut bine repede si fara sa ii afecteze kk in vreun fel... desi aveam si eu emotii ca fusese stricat la burtica o per destul de lunga... Sanatate multa si succes la vaccin sa nu aiba reactii neplacute! Si tie multa sanatate si odihna...cat mai apuci!!!!

Laura- multumim mult!!! Sa dea Dumnezeu sa fie norocoasa si sanatoasa...si in rest sa se tina de alegerile facute!!!! Pupici puilor isteti si frumosi si multa sanatate lui Rares!

Ema.nu.ela- pai ....nu o face fata ta cate fac altii...de ex al meu a expert la ce tine de forta... deschide usi de la camera, cara bidoane de 5l de apa, muta masa si scaunele...tranteste tot ce prinde... ca ma si uitam la ce cadouri frumoase ai luat tu pt Maria...la noi 90% ar fi inutile sau tocmai bune de azvarlit prin casa.... Iar cu bradeul...anul asta o sa avem unul mic cred...ca nu mai avem loc de tarc! Poate anul viit cand o sa fie si el mai mare sa iau un brad mare si frumos! Dintisori noi avem 7...si sta sa iasa si al 8-lea si niste masele si caninii...dar il chinuiesc de f mult timp, si nu face el rau de la dinti dar roade incontinuu degetelele ca inelele gingivale nu ii mai trebuiesc...le erunca si pe alea... si face putina febra... Offf ca nu mai ies odata! Si voua va doresc sa va iasa repede dintisorii chinuitori sa va puteti odihni amandoua! Iar cu rybomunilul.... am vaz ca fiecare dr da alta schema..noua ne-a dat una mai usoara ca a zis ca vrea sa forteze si sist lui imunitar sa se dezv singur... Iar cu programul de somn... eu nu ma mai chinuiesc sa i-l schimb... pt xca are deja prg de copil mare...Se culca pe la 21 si se trezeste la 7.30-8, dupa care mai doarme de la 11.30-12 pana la 14.30 si gata. O sa iesim si noi afara in reprize in curte macar... ca el in carut nu mai doarme nici picat cu ceara!!!! Pupici multi!!

Peca- bine ai revenit!!!! Te asteptam mai des daca poti sa intri si sa ne mai dai vesti despre voi si niste poze daca se poate!!!! Pupici!

Anca- iti tinem si tie pumnii sa scapati repede si de maselutele astea sa mai luati o pauza ca tare imi emila de voi cum va chinuiesc dintii si maselele! Pupici multi pt amandoua!!!!

Mai fug si eu putin sa ma joc cu Mario ca s-a plictisit singurel, si mai intru mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Simona, nu stiu ce am ..dar nu ma potolesc.., la sf saptamanii iar plecam..nici bagajul de spital nu mi l=am facut daca e sa ma apuce , doamne fereste,plus ca am de cumparat lucrusoare de Nn groase ,ca de la Ingrid am numai de vara.
Cu bona, e intreaga nebunie, v-am zis ca am gasit pe cineva dar era vb la Breaza...e acum am adus-o in Buc si sta la mama, sa vedem daca femeia se adapteaza cu Buc, ca muntenii sunt obisnuiti cu aerul ala curat si nu cu agitatia de aici.
Sper sa se adapteze, ca de acceptat Ingrid o accepta f bine, chiar ii da pupici cand o vede...sper sa fie ok pana la urma..deocamdata am lasat agentiile la o parte si vad ce iese cu ea.

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput