Inimioare de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 25
emaaimee spune:
azi e o zi f frumoasa:acum 2 ani faceam primul test de sarcina cu maine tremurande.
13nov2006-o zi speciala,sunt 2 ani de cand am facut primul test de sarcina din viata mea.cand imi amintesc ce emotie a fost pe mine si pe sotul meu.radeam in continuu si ma simteam altfel(plus niste semne ale sarcinii
).cu mainile tremurand am desfacut cutia si am fosnit emotionati plasticul.un bb al nostru,eram complesiti de idee,plus k eu eram aproape sigura,deh semnele(dus des la toaleta,somolenta,sanii,etc)cand am vazut k e pozitiv,am plans amandoi de fericire si am stat oki in oki
a trecut repede timpul...
ne iubim mult pitica asta dragalasa,parca doare de mult ce o iubim
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Emaaimee frumos ai zis..si eu tot la asta ma gandeam zilele astea ...ca pe data de 16 noiembrie am facut transferul de embrioni in burtica...
AniS
30+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Ema depinde de recomandarea fiecarui medic cu varilixul. Poti sa il faci dupa 9 luni asa scrie in prospect. Eu prefer sa il fac acum ca sa fie imunizat ptr primavara cand sunt epidemiile de varicela etc. La 2 ani jumate este DTP-ul asa este si apoi pana la 5 ani daca merge la gradinita este Havrixul de hepatita a.
lulu75 spune:
Buna dimineata!
Of ca tare rar mai intru dar sa va spun de ce. Am vandut apartamentul nostru si acum cautam de zor un alt apartament de 3 sau 4 camere. Va rog si pe voi mult de tot, daca aflati pe la voi prin bloc sau printre prieteni ca vinde cineva un apartament, sa-mi spuneti si mie. Va rog mult de tot. Agentiile au aceleasi apartamente si de cateva zile nu am mai vazut nimic si timpul trece.
Va multumesc anticipat si va imbratisez pe voi si pe bebicii dulci si frumosi!
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Albinutzza spune:
Emanuela, noi ne-am chinuit cu 2 maselutze, si au iesit numa cate un colt de fiecare o luna de zile
de eram zombi, ma duceam si la serv atunci. Acum vad ca au mai iesit 2 coltisori la fiecare dar a fost ok. Avem o prietena in park, fetitza ei la 4 luni avea 2 dintisori si la 1 an ii avea pe toti. S-au trezit cu toti dintzii fara dureri, fara nimik...sincer ii invidiez, le-am si zis![]()
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
26+ Barza aduce o 
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
azi e o zi f frumoasa:acum 2 ani faceam primul test de sarcina cu maine tremurande.
13nov2006-o zi speciala,sunt 2 ani de cand am facut primul test de sarcina din viata mea.cand imi amintesc ce emotie a fost pe mine si pe sotul meu.radeam in continuu si ma simteam altfel(plus niste semne ale sarcinii).cu mainile tremurand am desfacut cutia si am fosnit emotionati plasticul.un bb al nostru,eram complesiti de idee,plus k eu eram aproape sigura,deh semnele(dus des la toaleta,somolenta,sanii,etc)cand am vazut k e pozitiv,am plans amandoi de fericire si am stat oki in oki
![]()
a trecut repede timpul...
ne iubim mult pitica asta dragalasa,parca doare de mult ce o iubim
Ca bine ai zis, parca doare atat de mult ii iubim, si uite cum vine si al doilea...timpul zboara

Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
26+ Barza aduce o 
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Vin si eu cu o propunere de tema de discutie: metode de disciplinat copii. Adica sa povestim, sa discutam si sa dezbatem, cu exemple concrete daca se poate, cum procedam cand copilasii fac ceva ce nu ar trebui sa faca. Pe mine ma cam preocupa problema, ca ai mei sunt destul de cumintei (probabil si din cauza ca au inceput mai tarziu sa mearga), dar mai fac si prostioare, criza de plans aiurea, dar cu capul de pamat. Eu inca nu am un sistem clar de "pedepse", metode de corectat comportamentul. De multe ori chiar vad clar ca gresesc luandu-i in brate sau danadu-le un lucru numai ca sa nu planga si sa nu am 2 urlatori pe creier
.
Va doresc o zi buna si va astept la dezbatere

Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
Emanuela te rog sa-mi spui, daca iti amintesti, cam cat ai dat pe cariocile Mariei. Ca am gasit si eu, dar numai la un magazin diverta si mi s-a parut cam mult ca pret. Oricum am cosntatat ca magazinul diverta din Piatra are la carti preturi si cu 100-150 000 mai mari ca in magazinele diverta din orasele mari din sud
. Celelalte jucarii de care spuneai, de unde le-ai cumparat? Eu numai pe site-uri le-am vazut, in orasul asta nu se gasesc chestii asa de avansate
. Si cam ce banutzi ai dat pe ele? Asa .. in mare, sa imi fac o idee daca merita sa le caut pe magazinele on-line sau sa o rog pe sora mea sa le caute prin CT. Multumesc mult!
Maria tae o norocoasa cu o asa mama darnica![]()
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Azi m-am trezit cu dor de voi si de pici, asa ca am intrat sa mai aflu vesti
.
La noi lucrurile sunt bune, am avut o perioada foarte buna, multumesc lui Dumnezeu, Sara e tot asa scumpa cum v-am povestit, vesela, dansatoare, vorbareata, se trezeste(si ma trezeste
) cu chef in fiecare dimineata. Acum e in vizita cu "Mina"(bunica) la prietena ei "Mia"(Maria). Mai avem o prietena Maria, dar pe care eu o strig Mary, asa ca Sara ii spune ei "Mili".
As putea sa va povestesc o gramada despre Sara, dar sunt ingramadita cu timpul
.
Va mai spun ca ea continua sa pape bine in general, de mai mult timp fac mancare pentru toti 3, asa ca acum e bine din punctul asta de vedere.
Dimineata(8-9)eu prefer sa-i dau mancare mai consistenta, pentru ca dupa-aia consuma multa energie si eu continui sa nu-i dau rontaieli intre mese. Asa ca papa painica cu branza sau cascaval, rosii, masline(ii place la nebunie sandwich-ul cald cu unt, cascaval pe care-l asezonam cu rosii sau masline light). La amiaz(12-13) mananca doar un fel, carne cu legume(ii place pestele cu cartofi, broccoli, usturoi si ficatul cu pastarnac, morcov, praz, orez), dar imi mananca orice, fara mari probleme. Seara(17-18) nu prea mananca mult, in general cate un iaurt cu cereale, dar am o masa de fructe dupa ce se trezeste din unicul ei somn de la pranz. Fructele ii plac mult, preferate sunt perele si strugurii si mai nou ii dau suc de portocale intre mesele de dimineata si pranz.
Laura, eu iti recomand sa comanzi carti de pe net, in unele cazuri beneficiezi de mici reduceri. Sara e inebunita dupa cartile cu ferestruici, avem vreo 5 bucati din alea, stam si cate o ora si deschidem ferestruicile si descoperim o multime de surprize. Am de la editura Gama si Crisan(acestia au o multime de produse foarte frumoase, eu am si carti sonore de la ei si din acelea cu insertii textile, toate cartonate-poti intra pe site si ai sa vezi ce produse dragute au).
La capitolul jucarii, pur si simplu nu o intereseaza prea mult, are si prea multe(si noi i-am cumparat destule si primeste de la toata lumea), poate le va aprecia mai tarziu. Oricum, e foarte darnica cu ele, cand vine cineva la ea le imparte fara retineri, lucru care ne bucura foarte mult.
Ema.nu.ela, Sara are 7 dinti si 2 masele(la masele e cumplit, i-au iesit coltii pe rand, o masea e cat 4 dinti
dupa parerea mea).
M-am intins foarte mult, va pup acum pe toate, n-am apucat sa vad poze, dar promit sa recuperez curand si sa va dau de veste. Mi-e tare dor de Mamini, sper ca sunt bine cu totii.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
dania.nicol spune:
Ziua buna la mamici si la pitici !
Multumim mamicilor care ne-au dat sfaturi si ne-au urat de sanatate. 
Noi am fost la doctor pana la urma. Nu a mai vomitat Sebi dar are inca diaree. Nu mai face decat de doua ori pe zi dar tot diaree. Nu prea sunt multumita cu tratamentul pe care ni l-a dat dr care i-a dat ospamox panadol si smecta. Zice ca ar avea si putin rosu in gat.
Nu vrea sa mai manance deloc decat paine prajita, covrigei,cateva lingurite de piure de morcov, orez cu mar copt,dar doar atat, daca incerc sa il mai pacalesc tine mancarea in gura si da sa vomite .
.Lapte HN25 nu ii place deloc daca bea 100 ml. In schimb bea ceai de menta in care ii pun smecta. Nu stiu cum sa il fac sa manance ca poate daca ar manca mai bine si-ar mai reveni. A mai slabit de cand e bolnavior dar auzi explicatie de dr. ca nu are nimic ca are de unde sa slabeasca ca arata ca un copil de 2 ani
Mai ca imi vine sa o schimb dar e medicul nostru de cand era Cata mic.Mi-a dat antibiotic dar nu mi-a dat nimic pt refacerea florei.
Nu stiu ce sa mai zic.
Va pupam si va dorim sanatate multa.
Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi
A doua steluță