Inimioare de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ia-uite ce soare a iesit asta e culmea

Eu sunt bine, obosesc mai repede, albuinutza mica e fff vioaie, am lasat cafeau de tot, ca-mi facea rau si cioco asta e Luni ma duk iar la control sa vedem ce mai zice. In rest ok, dorm dupa masa cu Luca si e multt mai bine acasa deca la serv

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 26+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Laura, super haioasa poza, chiar merita sa castige bravo strumfilor

Anis, nu-mi vine sa cred, ce repede trece timpul, parca ieri ziceam ca suntem si uite tu ai intrat in 30 sapt

Diana, bafta, spor la invatat sa teraca cu bine toate

Sanatate puiutzilor bolnavi, vad ca-s multicei...cu vremea asta nici nu sii cum sa-i imbraci

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Multumesc mult tuturor pentru felicitari . Intr-adevar, astept cu nerabdare numarul din decembrie.

Simona ma bucur ca v-ati simtit bine la taierea de motz, felicitari pentru asa finutza cumintica si priceputa la alegeri .Sa dea Domnul sa aiba o viata plina si frumoasa!

Diana felicitari pentru examenul luat si spor la invatat mai departe. Pupa domnisorica destepata si scumpa si din partea noastra . Eu am sesizat ca la noi Rares e cel mai cochet . El vine dupa mine in baie sa-l pieptan si sa-l parfumez. Bianca cu greu ma lasa sa-i pun mana in par, daramite sa o mai pieptam sau sa ii fac motzuri. Sper sa se schimbe in timp, ca am un baiat, nu vreau si un baietoi .

Albinutza ma bucur ca esti bine si ca te odihnesti si tu. Promit ca il pun si pe Luca in listute, dar acum fug la spalat vase, cat dorm shtrumphii.

Eu am avut un we foarte frumos, ca a venit mama la mine. Eram foarte suparata pe la mijlocul saptamanii ca vroiam sa mergem cu totii la ea, dar a intervenit ceva si nu s-a mai putut. Asa ca a venit ea la noi. Copii sunt bine. Lui Rares ii mai curge un pic nasucul, dar foarte putin. Bianca a inceput sa prinda curaj si vrea sa mearga singurica din ce in ce mai mult. A descoperit o combinatie noua de sunete si ne innebuneste toata ziua: "tio!". Nu stiu inca ce inseamna, ca imi si arata cu degetul pe pereti, dar nu m-am prins , o fi "uite-o"... Mai are ea combinatia "atn" care iarasi mi-o spune des si nu stiu ce inseamna.
Rares o tine din faze in faze, ca ne-am prapadit de ras cate facut zilele astea. Cea mai tare e certatul, adica ma ajuta pe mine sa-l cert pe tati . Cum ma aude ca ridic tonul, cum vine repede si incepe sa dea din maini si sa strige la taica'su, incruntat si cu o mutra serioasa. Binenteles ca asta e un antidot perfect pentru problemele noastre, ca ne buseste rasul si uitam de la ce ne-am luat.
A mai facut o faza sambata, cand se invartea pe langa o priza si i-am spus de cate ori ca "nu, nu-i voie". Vreo 15 minute a dat din deget si a spus la toata lumea "niu, niu, niu": mie, bunica'sii, Biancai, ba chiar a luat si pisica in primire. Dormea saracul motan pe fotoliu, s-a dus la el, s-a aplecat din genunchi ca sa fie la nivelul lui si dand din deget ii striga in ureche "nu, niu,niu,niu!"

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

ce vaccin faceti voi la 18 luni? C noi mai facem la 2 ani jumate si pana atunci optionalul varilix. Ultimele au fost la 1 an priorixul si apoi la un an si 3 luni rapelul la Infanrix. Voi ce vaccin faceti?

Mergi la inceput

Monica e rapel la cel de la 7 luni, rujeola, rubeola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Laura, felicitari Strumfilor!!Sunt atat de frumosi si haiosi!

Katink, ce mai face burtica?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

monica,
eu m-am uitat zilele trecute pe lista de vaccinuri si-am vazut ca la 2 ani avem Varilix. apoi la 2 ani jumate DTP si la 4 Havrix. asta daca ma ajuta memoria ca stau f prost cu ea. da la 2 ani sigur varilix ca am retinut urmatorul cum ar veni :)

eu sunt f obosita ca de vreo 2 saptamani ii ies incontinuu dinti mariei si e tare maraici mai ales noaptea. si eu am ramas si singura cateva nopti asa ca tre sa ma trezesc eu mereu sa ma duc la ea. de fapt ultimele nopti chiar nu-mi dau seama de la ce plange. in general o gasesc pe burta si se chinuie sa se intoarca si doar ma duc s-o intorc pe-o parte si-atat. alteori e pe spate si plange si ma duc s-o mangai un pic. alteori e in fund si nu chiraie s-o pun pe spate. anyway, cert e ca eu tre sa ma scol din ora in ora sa fac una din operatiile astea si sunt moarta de oboseala.

plus una peste alta i-am schimbat programul de masa si somn. am vrut sa mai astept dar in ritmul dintilor astia nu stiu cat sa astept.
asa ca am facut programul a.i. sa poata iesi afara intre 13 si 16 ca acuma e mai cald la pranz.

avem asa:
6.00-6.30 (sau cand se trezeste ea dar nu mai devreme de ora asta) - 230ml lapte cu cereale
8.00 - un biscuite, o felie de mar, altceva ce mai pofteste cand mananc eu micul dejun
10.00-11.00 - plimbare scurta daca e frumos
11.00-12.00 - somn scurt daca dupa ce s-a trezit la 6.00 n-a vrut sa mai doarma
12.00 - masa de pranz (ciorba, carne cu legume, fructe)
13.00-16.00 - plimbare lunga in parc cu 1-2 ore de somn
16.30 - gustare cu multe fructe si budinca de paste cu branza si smantana si ou
20.00/20.30 - 200 ml lapte cu cereale
21.00 - baie, ritual inainte de nani, nani

singura problema e ca eu nu ajung mereu la ora 20 sa-i dau lapte.
acum e inca bulversata cred si de noul program nu mananca super bine. cred ca si de la dinti.
i-am gasit niste inele gingivale super moi si misto cu miros de vanilie. e moarta dupa ele.

ce cadouri i-am luat de craciun - poate va vin idei:
- un om de zapada super moale care canta merry christmas si danseaza din maini si picioare
- un joc de la Little People cel cu parcul de distractii (mai are ferma dupa care e innebunita)
- multe plusuri mici si chestii de ceramica de pus prin brad; vreau sa fac un brad cu ornamente noi anul asta fara globuri traditionale sa vad daca mi-oi permite.

vreau sa-i mai iau:
- o casuta misto
- magnetic farm-ul de la LeapFrog care se pune pe frigider
- o masa de plastic pt desenat de la Little Tikes dar la noi am vazut doar modele urate si scumpe.

in rest: a inceput si a mea sa se ridice din fund in picioare da-i vine tare greu ca ea n-a mers deloc in 4 labe asa ca nu prea stie miscarea. si daca-i dau voie se tine de fusta mea prin toata casa. dar de obicei cand am treaba o las doar in sufragerie si-i inchid poarta si vorbesc cu ea cand ma striga.

cand aud ca ai vostrii va ajuta la pusul mesei, la aprins aragazul, pus rufele in masina si alte minunatii...am impresia ca a mea e inca bebel...dar mie imi place asa de ea. maria nu are putere sa mute un scaun prin toata casa (am un taburet in bucatarie pe care il impinge un pic pe gresie) sau sa deschida usa de la masina de spalat vase sau rufe (abia reusesc eu :)) sau debaralele. oricum vad ca nu e nici curioasa sa umble la sertare macar. e preocupata acuma de mers, aruncat si colectat de pe jos.

apropo,
ai vostrii cati dinti au?
maria are 4 incisivi iesiti bine, inca 3 doar un pic si 1 premolar un pic.

simona,
ca mi-am adus aminte: cand am inceput sa-i dau rybomunil am vazut ca mie pediatra mi-a recomandat exact schema care e scrisa in prospect. asta asa ca fapt divers ca am vazut ca fiecare face alta schema de administrare.

mamica de maria, 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

buna fetelor ...eu nu am mai intrat de tarreeee mult timp pe la voi si nici pe forum..... intr-un timp mi se incarca asa de greu incat ma plictiseam sa astept ... iar apoi ....na comoditatea si lipsa de timp

noi suntem bine, niko e bine .... am avut unele problemute, dar am trecut peste ...si speram sa nu mai vina

in rest nimic nou.....in schimb am avzut ca sunt noi burtici printre voi .... nu mi le mai amintesc pe toate, de annis stiam de katink nu...felicitari tuturor si sarcina usoara in continuare!

cam atat ... va dorim o seara placuta!

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

Emanuela, de unde ai luat jocul de la Fisher-Price? si noi avem un joculetz de la ei, ca o carte cu multe animale si canta, ma rog e f misto, dar ne-a adus-o din Franta. Dar ne place la nebunie, si nu prea am vazut de la astia pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Emanuela,dra mea are gura aproape plina,mai avem 4 buc masele si gata.aku' suntem la seria finala si imi manaca si urechile.da' sa iasa si astea 4 mai repede k sunt kiauna.stiu k se kinuie micuta.offf.sper k dupa ce ii ies si astea,gata,sa ia o pauza pana ii cad dintii de lapte k nu mai pooot.asa k te inteleg cu Maria
pup copiii bolnaviori.
va pup pe toate/toti.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput