Inimioare de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Nicoleta- pai atunci...sper sa fie totul bine si sa iti iasa rezultatele bune! Si nu mai amana, du-te la dr daca ai probleme....tb sa iti faci timp si pt tine!!!! (si eu aman de vreo 4 luni.......ca daca tot nu am probleme, mai astept...)

Laura- Mario nu se speria niciodata de aspirator... dar dupa ce am fol de cateva ori batista cum auzea aspiratorul se punea pe plans.... insa dupa ce vedea ca ii scoate din nasuc aproape tot si se simte mai bine venea singurel cu nasucul la curatat! Sa dea Dumnezeu sa nu aveti nici de acum probleme si sa nuaveti parte de raceli! Si cu mersul in "3 picioare"...exact asa merge si finuta mea numai ca tine celalat picior drept... La peste nu pot sa te ajut...eu i-l dau fiert simplu, amestecat cu legume si supa. Pofta buna!

Pisicut- nu stiu cum e cu cantitatea de oua de prepelita...dar mi-ai dat o idee f buna si o sa o intreb si eu pe dna dr! Iti spun daca aflu! Multumesc mult! Pupici!

Anda- nu impovarezi pe nimeni cu problemele tale...pur si simplu te descarci si tu ca pt asta exista forumul... Pai daca zici ca a si racit...a fost cam peste tot prin tara o imputita de viroza care asa se manifesta...intai burtica si apoi raceala.... Multa sanatate si pupam baiatul chinuit sa ii treaca repede!!!! Acum am vaxut si urm mesaj...imi pare tare rau ca e asa bolnavior puiul mic... Sper sa nu fie nimic grav si sa ii treaca repede si fara complicatii!!!!!

Dania.Nicol- pai daca vrea sa bea e f bine, ca nu exista risc de deshidratare!!! Eu stiu ca lapte HN poti sa ii dai fara probleme cand face moale...ca in fond este si antidiareic... si din cate stiu eu...poti sa ii dai cat vrea.... Sanatate multa si sa va treaca repede burtica!

Mergi la inceput

Laura- felicitari pt piticii haiosi!!!!! Sa tot castige toate concursurile la cae participa pt ca sunt frumosi si merita!!!!!!

Monica-Elena- Si noua ne-a dat augmentin o data la raceala...si pt ca nu a avut nici un efect l-am schimbat dupa 4 zile... Sa inteleg ca am avut noroc??? Si eu am sunat-o pe dna dr si i-am zis ca nu ne trece... si m-a trecut imediat tot pe Zinnat.... Sper sa scapati si voi repede de probleme si sa incepeti sa papati laptic normal!

Katink- imi pare rau ca ai ramas iar singurica...dar lasa ca trece repede timpul si vine si mama ta!!!! Multumim mult pt urari, si tie sa iti traiasca sarbatoritii si sa fie sanatosi!!!! Pupici multi!!!

Mergi la inceput

Pisicut- Da....Multumesc mult!!! A fost f frumos si finutza mea o scumpa cuminte!!! O sa pun si niste poze imediat ce o sa am.... ca eu mi-am uitat aparatul acasa si acum astept sa imi dea ei niste poze!! A ales de pe tava intai rujul, apoi euro, apoi lei...dar am lasat-o sa mai aleaga inca o data ca si euro si leii tot bani i-am considerat...asa ca a ales cheile de la masina! Si a stat cumintica si la tuns, si apoi a papat toata seara cu mare pofta din turta!!!! Multumim mult si pupici ca nu ne-ati uitat!!!!

Fug si eu acum, o sa ii dau in curand lui Mario sa pape si poate dupa aceea...cu putin noroc se mai culca sa mai dorm si eu putin... Mai intru pe seara sau maine...ca azi avem si intalnire cu tasu'!!! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Laura,Psicut,Katink,Simona-va multumesc pt gandurile bune !

Nici nu stiu cum sa spun ca mai e.Are VSH 20,deci marit,dar nu f ingrijorator a spus dr.Proteina C reactiva a iesit absenta deci nu e nici o infectie in corp.Am fost la control la spital de 2 ori pe zi ,azi dimineata chiar mi-a zis dr de garda ca e mai bine(dr noastra e plecata din localitate ca a fost la botezul nepoatei ei).Maine ma duc la ea sa vedem cum mai merge.In continuare tuseste,dar parca nu asa de mult.Multumesc lui D-zeu ca are pofta de mancare.
Eu sunt bine ,pot sa spun ca nu ma asteptam sa fiu atat de tare,chiar nu ma simt doborata de situatie,pot doar sa spun ca DD te intareste in astfel de momente cum nici nu te astepti.
Mai intru cu vesti cand mai pot.

Laura-felicitari celor 2 minuni ale tale pt. castigarea concursului.Sunt deja niste mici vedete,ca ati tot avut aparitii pana acum!

Katink-imi pare rau ca te-am ingrijorat,nu de asta ai tu nevoie acum! Ma bucur ca va veni mama ta ,paote te va mai ajuta putin ca sa te mai odihnesti si tu ca ai mare nevoie!

Simona-sa-i fie de bine finutei tale!Ma bucur ca v-ati simtit bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna, fetelor!

Am intrat sa va mai scriu si eu 2 cuvinte, ca nu prea am timp...

Anda si Dania, multa sanatate baietilor, sper ca deja sunt mai bine. Va pup si sunt alaturi de voi!

Laura, felicitari pt. castigatori , ma bucur tare mult ca strumfii au fost premiati. Cred ca astepti cu nerabdare nr. din decembrie .

Simona, ma bucur ca a fost frumos la petrecere, abia astept pozele . Felicitari pt. alegeri, viitorul suna bine .Mario cum se comporta cu finuta ?

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Daca am timp, o sa intru maine sa va mai spun cate ceva de Iulia. E un copil tare dulce, e isteata si ma topesc de dragul ei. Una peste alta, a devenit si tare cocheta, e o mica domnisorica .

Eu sunt tare ocupata, tocmai am scapat de examenul de medicina legala si mi s-a luat o piatra de pe suflet...
De la inceputul lui decembrie, dupa examenul de ginecologie, voi fi libera pana pe 8 ian, sper sa-mi termin lucrarea de diploma atunci.

Pe mine ma mai gasiti pe messenger, stau si mai citesc pt. rezidentiat...asa ca, daca aveti nevoie de mine, stiti unde ma gasiti .

Va pup pe toti si va doresc o noapte linistita.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna seara..
Noi ne-am intors iar de la Breaza...am prins super vreme chiar.

Sa va zic noutatile despre Ingrid, a invatat sa se inchine...asa mai pe orizontala, e asa dulce....si nu mai scap cand iese afara trebuie sa aibe neaparat gentuta...

In rest alergia de la fundulet , s-a vindecat 95%, deci dr a avut dreptate...sper sa nu revina.

Altceva mi-a intrat in cap ca nu cumva sa nasc la volan..eu sper sa nu

Pupici la toate si toti copilasii

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dede, la rubeola, ganglionii de la ceafa sunt indiciul cel mai sigur.mai exact putin mai sus de ceafa ar trebuii sa simti ceva ca niste boabe de orez mai mari. Cum mai e acum?

Anda, multa sanatate puiutului si parca ti-as zice sa mai ceri o parere.

Si tu Dania la fel, multa sanatate puiutului..ca e tare greu sa il ai bolnavior.

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da Simona cam asa am avut noroc cu zinnatul. Mihnea e bine acum saptamana asta introducem ce manca el pana acum si apoi laptele. Ne-a zis ieri dr Stanciu ca la enterocolita intai s eintroduc alimentele si ultima data laptele. Saptamana viitoare o sa ii fac si varilixul ca sa stam linistiti pana la 2 ani.

Pupam cuscra , frumoasa Ingrid si fetita mica din burtica.

Sanatate puilor bolnavi..

Si inca ceva ne-a zis tot dr Stanciu ca faza cu sticluta de vigantol sa o ti deschisa doar o luna este folclor nu e adevarata ca isi pierde proprietatile. L-am intrbat si daca pot sa ii dau lapte de vaca(adica Dorna ca vaca pauza aici) si a zis ca sub nici o forma pana la 3 ani sa nu scot formula si sa il las cu laptele d evaca ca nu ii aduce nici un beneficiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele

Urata vreme, ne tine in casa, am fost putin afara dar a inceput mai tare sa ploua asa ca ne-am intors.

Noi suntem bine, Luca creste si ne mandrim cu el, ca intelege cam tot ce-i spunem, are un vocabular dezvoltat, iar in ultimul timp cam repeta dupa noi, sau imita.
- Face ca animalele de la ferma: muu, cucu (cucurigu), coco (cotcodac), miua, am-am (ham-ham), uaaaa (un fel de raget a leului)
- zice: mama, tata, Adi (e bunica), Ain (e unchiu Alin), Dia (nasa), paite (paine), apte (lapte), apa, aii (alo), titiii (e bebe nu stiu de unde), brrrm (masina), tic-tac (ceasul), uite, aide, pete (peste), papuii (papuci), tacci(taxi), nana (nani), pa, in fine, cred ca mai sunt dar nu-mi vin in cap.

Ii place sa-i citesti, are rabdare, dar treb sa aibe poze, ca sa se uite. Deci cred ca ne-am incadra si noi la prietenii cartilor

Azi mergem la vaccin cel de 18 luni, il facem mai devreme un picutz. Sa vedem ce zice dr ca a ramas cu o tuse, nu foarte des tuseste, am incercat sa-i dau sirop, Prospan ii dadeam eu, dar mi-a facut imediat scaun moale, asa ca am renuntat. Vom vedea azi ce zice.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 26+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput