Inimioare de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 22
andatudor spune:
Am vorbit cu dr.La radiografie arata ca sunt putin atinsi plamanii
,deci un inceput de pneumonie.
Asteptam acum rezultatele de la VSH,daca nu sunt bune,trecem pe injectabil!
Dania-neaparat treci pe lapte fara lactoza.La mine a fost mai grav si nici nu m-a lasat 2 zile sa-i dau deloc lapte,dupa aceea i-am dat treptat incepand cu 50ml in prima zi si crescand treptat.Ar trebui sa-i faci o coprocultura din scaunul diareic imediat si suna si dr. si mai intreaba-l de regim.La noi a fost asa:
1 zi:ceaide menta(in principiu nimic 12 ore
a2a zi: mucilagiu de orez +morcov fiert.A treia zi puitn lapte delactozat + cele de mai sus.
Daca merge bine a 3a zi poti sa-i dai putina carne de pui(pipt) gratar sau fiert separat de legume.Si neaparat multe lichide + solutii de hidratare(hidrasec)
Multa sanatate va dorim!
pisicut spune:
Anda si Dania doresc insanatosire grabnica puilor vostri si voua sa va dea DD multa putere sa fiti tari pentru ei.
copilasii bolnaviori.
pisicut spune:
Va ca va tin ocupate nazdravanii... sau v-ati mutat la alt subiect...
Weekend placut tuturor!
Laura25 spune:
anda
offf, mi-e asa mila de Adrei, cum da el dintr-o boal in alta. Iar de tine mi se rupe sufletul. Imi inchipui ce greu e sa ai copilul asa de bolnav. Va doresc sanatate si putere, sa treceti cu bine peste toate. 
dania.nicol asa mi- afacut Rares asta vara cand a avut enterocolita. Tot cu iaurt a inceput si eu tot asa i-am dat lapte ca nu am stiut
Pentru voma poti sa-i dai metaclopramid picaturi. La Rares a functionat. Sanatate multa si te asteptam cu vesti bune.
pisicut am facut pestele dupa reteta ta. Mi-a placut ce a iesit. Bianca a mancat, dar Rares a scuipat tot de la prima lingura si nu a vrut. Dar cred ca pur si simplu nu ii place pestele in ultima vreme.La fel a scuipat si pestele pregatita la cuptor de nasha'sa miercuri.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:

Suntem printe castigatorii concursului de poze haioase din revista Mami!!!! Au fost primii castigatori desemnati pe 15 oct, pozele aparand in nr din noiembrie al revistei. Noi facem parte din castigatoii rundei a doua. Eu sper sa aparem si in revista in decembrie ... sper!
http://www. mami .ro/concursuri/castigatori-octombrie/(am scris adresa cu spatii)
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Monica-Elena spune:
Felicitari Laura ptr pitici.
Dania nicole humana HN sau milumil HN inlocuieste d etot laptele pe care il bea el normal. La enterocolite laptele nu mai are ce cauta in alimentaia copilului. Anda la examenul de coprocultura daca nu este un microb f nasol la o simpla enterocolita nu o sa iasa absolut nimc. Dania nicole treci pe lapte fara lactoza si ramai pe el pana iti face scaune normale 3 zile si apoi incepi s aii introduci treptat alimentele pe care le manca inainte si ultimul introduci treptata laptele.
Anda noua ne-a dat augmentin la viroza(de asta am zis de augmentin ca nu e bun) care s-a transformat dupa 7 zile d etratament cu augmentin in bronsita acuta. Inainte d eviroza facuse enterocolita. Intotdeauna dupa enterocolita care scade imunitatea mai colectioneaza si altceva o viroza etc . La mihnea atunci la 11 luni nu a fost tratata bine viroza si s-a transformat in bronsita. Si tot de medic pediatru fusese tratat s asti de 4 inca pana am ajuns al unul adevarat - fetele din buc il stiu pe dr Stanciu si cu zinnat s-a facut bine.
Si apropo de enterocolita Mihnea d e o luna e pe regim si lapte fara lactoza de cand cu enterocolita d el iaurtul d ecapra.
Katink spune:
Buna fetele!
Saptamana asta tata s-a intors de la sora mea, asa ca l-am avut musafir
, mama peste doua saptamani se intoarce, de abia o astept si pe ea.
Astazi l-am condus
la avion
, si cu ajutorul lui Dumnezeu ne revedem la anul viitor.
Am reusit sa citesc zilnic ce ati mai scris, Adriana ti-am vazut si eu piticul de pe prima pagina, dulce foc cu palariuta pe cap. Chiar m-am bucurat ca ai trecut sa ne spui si noua
te mai asteptam 
Anis, ti-am admirat burtica si pe Ingrid cum o imbratiseaza, foarte frumoase pozele si burtica e maaaare 
Anda, imi pare foarte rau ca iara aveti probleme. Mi-au dat lacrimile cand am citit. Dumnezeu sa va intareasca sa treceti si peste asta. Ai primit rezultatele de la VSH? Cum sunt?
Dania, cum se mai simte Sebi?
Irda, v-am admirat si pe voi. Daria se face din ce in ce mai frumoasa si tu parca din ce in ce mai mica
In curand o sa va intrebe lumea daca nu cumva sunteti surori, nu mama si fiica 
Arati foarte bine, din pacate apoi am citit ca din cauza stresului ai slabit, va doresc sa stapaniti sanatosi casa, sa va mearga bine noua afacere si sa aveti zile cat mai linistite.
Pisicut, voi incerca si eu reteta ta, Emma adora pestele, am cateva reteta probate, dar o sa mai diversific si eu. Sper sa-i placa.
sa stapaniti sanatosi casa!
Urez si eu cu intarziere La multi ani de ziua numelui Mihail si Gavril, am vazut ca nu e familie care sa nu fi avut pe cineva de sarbatorit. Si la noi au fost socru' si nasa ![]()
O duminica placuta,
Katink
cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
Katink spune:
Laura, felicitari lui Rares si Biancai!!!
Pupici,
Katink
cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
pisicut spune:
Laura felicitari pentru shtrumphi. Ma bucur ca ai un adept pentru reteta mea. Si Alex este foarte pretentios la peste, ii place asa si la cuptor cu legume, daca il prepar altfel mananca doar mujdei cu paine
. 
Katink multumim
. Sa dea Dumnezeu sa te intalnesti repede cu cei dragi, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii.
Simona sper ca v-ati distrat la petrecerea finutei tale si ca Mario se simte deja mai bine.
DUMINICA PLACUTA!
Simonaci79 spune:
Buna dimineata!
Irda- Pai.... jumatate din reteta ta a fost indeplinita la mine... Sotul cu capsa pusa si mai mult plecat...a fost....si sa ramas singur...si eu m-am mutat e drept nu cu toata casa si nici f departe...dar tot mutat a fost, si copil atomic...nuducem lipsa dar macar al meu mananca bine... Si eu tot o data pe zi mananc...dar tot ce mananc se depune dublu daca nu triplu... E drept ca am slabit si eu aproape 9 kg...dar pt asta am dus o mare lupta cu mancarea si kg... si tin in continuare, poate reusesc si eu sa ajung la o greutate mai normala... Se pare ca de slabit usor nu slabesc decat pers care nu vor...restul...lupta mare!!
Pupici si sa termini cu "problemele" si sa ramai la greutatea actuala!! Si mult succes in noua afacere!!!
Laura- pai sa stii ca nici pe la noi nu se prea gaseste in farmacii batista bebelusului, ca se fabrica la oradea daca nu ma insel si tb comandata prin posta... Si de fiecare data cand racea Mario spuneam "ce bine era daca o aveam acum...dar pana mi-o trimit prin posta ii trece.." si iar nu o luam...si am gasit-o intamplator intr-o farmacie si am luat-o....dar ti-am zis ca nici cu ea nu reusesc mare lucru...desi scoate f bine! Sanatate multa lui Rares!!! Pupici sa ii treaca repede! Sper ca deja se simte mai bine si ca nu i-a dat-o si Biancai! Tare haios tb sa fi fost puiul tau cand iti explica ce sa faci cu papucii.... iar faza cu luatul in brate pe amandoi o data.... probabil ca vrei sa concurezi la haltere in curand!!
![]()