Inimioare de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 27
Simonaci79 spune:
Buna seara! Am revenit sa citesc si restul mesajelor.
Emaaimee- ce amintiri frumoase si clipe speciale.... Multa fericire si in continuare alaturi de puiul vostru frumos si istet!!!!!
Anis- felicitari si voua t reusita...ce emotii trebuie sa fi avut tu... Si iata ca nu a trebuit sa mai treci inca o data prin asta si a venit repede si surioara... Multa fericire si voua!
Lulu- imi pare rau ca nu te pot ajuta...eu acum stau la curte si chiar nu am cunostinte care sa stie de vreun apartament de vanzare.... Mult succes la cautari si sa gasiti exact ceea ce va doriti cat mai repede!!!
Albinutzza- ma bucur ca aproape v-au iesit maselutele si sper ca ati scapat de durerile mari si sa aveti si voi o pauza..ca ai nevoie de multa odihna acum! Pupam bondarasul mic!
Laura- nu stiu daca metoda mea e buna... Daca ii cade sau arunca o jucarie si apoi o vrea tot pe aia inapoi si incepe sa planga nu i-o dau sub nici o forma pe aceeasi... incerc pe cat posibil sa il distrag cu alta sau chiar il las sa planga... Daca se duce undeva unde nu are voi ii spun de cateva ori ca nu e voie si ma duc si il iau de acolo chiar daca se supara si se tavaleste pe jos...il iau de manute fara sa stau la discutii si il duc in alta parte unde are loc. Deja acum rar mai face ceva ce nu are voie... Cand ii spun ca nu are voie face cale intoarsa si se duce in alta parte. E drept ca la tine e mult mai greu cu 2... ca ai avea un mare concert pe 2 voci....
Monai- ma bucur tare mult sa mai aflu vesti despre voi! Pupam papacioasa mica si vesela!!!! Si mie imi e dor de Mamini, dar din pacate nu a mai dat nici un semn de viata de destul timp.....
Dania- imi pare tare rau ca aveti probleme... Si eu tot smecta ii dau cand are probleme si la noi si-a facut destul de repede efectul... Cu papica nu stiu ce sa zic...sper sa nu te superi pe mine dar si eu cateodata il las sa pape mai putin daca nu se simte bine, doar asa cat sa aiba ceva in burtica si papa mai usoara ca daca nu se simt bine nici pofta de mancare nu prea au.... Iar cu Antibioticul...si noi am luat si nu ne-a dat nimic pt stomac...si vreau sa o sun maine sa o intreb ce imi rec.... Multa sanatate si sa va treaca repede!!! Pupici!
Vad ca vorbiti de carti...cum spunea si Diana, Mario la roade, le rupe, le arunca...asa ca deocamdata mai asteptam. M-ar tenta si pe mine sa ii iau o casuta dar ....nu prea mai am unde sa o pun ca si asa toate jucariile sunt intinse prin casa si nu mai avem loc de ele...Deja are o multime de jucarii si se plictiseste de ele in 5 min... Singura care ii mai place inca e un camion cu scule din plastic cu care se tot joaca si ia cate 2 suruburi de acolo, cate unul in fiecare mana si le arunca pe gresie, le ridica iar si tot asa.... Si in rest se mai distreaza cu un clop de paie pe care si-l tot pune in cap si da jos... Nu prea are rabdare sa se joace mai mult timp cu acelasi lucru... Poate cand o mai creste si el sa fie interesat de anumite jucarii si atunci sa stiu si eu ce sa ii iau.
Simonaci79 spune:
Monai- nu ne-ai plictisit...cum sa ne plictisesti??? In plus vorbesti asa frumos despre puiuta ta mica si frumoasa... Si mie mi-ar placea tare mult sa ne intalnim toate o data... Ar fi tare frumos sa ii vedem daca si cum se joaca impreuna. Pupam fata cuminte si rasfatata de toti cei dragi!
Anis- vad ca nu te linistesti.... Dar sotul tau nu are permis? De ce nu il lasi si pe el sa conduca masina macar? Chiar daca nu iti dai seama depui f mult efort.... Iar cu bona eu tinusem minte ca ziceai de una din Buc pe care nu o prea placea Ingrid... Stiam si de cea de la Breaza si ar fi super sa poata ramane aici sa stea cu fetele... Mult succes si va tinem pumnii!!!!
Gata, am terminat de citit. Ma retrag si eu acum...ne mai vedem maine! Pupici multi tuturor!!!!
anis spune:
Simona are permis, fiecare avem insa masina lui...si cand ma apuca ma urc si o i-au la sanatoasa ,de regula prin magazine, asa ma deconectez eu.Cu bona am preferat sa o i-au pe ca de la Breaza fiindca Ingrid o place...ca aia din buc nu cred ca avea succes.
Mario e bine acum?
AniS
30+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
mersic mult k v-a placut ce am scris.
sanatate multa si lui Mario,Simona.mersic
tot pe baricade,bravo tie.
Diana,iti voi trimite Pm.
Mona si tie cred dk nu gassesc site-urile cu editurile respective.
noapte buna.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Albinutzza spune:
Neazta fetele
Vad ca acum merge, ca ieri tare greu a fost fara voi. Si sunt si prima
Anis, ai griaj de tine, ca tu mult nu mai ai, mai bine fa si bagajul![]()
Mona, mersi pt ponturile cu editurile, am comandat deja 2 carti de la ed Crisan. Tare mult as vrea sa te cunosc
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
27+ Barza aduce o 
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
geaninaelena spune:
Buna dimineata mamici de inimioare!!!
ne mai tineti minte?...noi suntem cei care scriem o data pe luna sau chiar mai rar.
Mihai a facut la doua zile dupa ROR otita. A avut febra mare, nu ma mai intelegeam deloc cu el si asa am ajuns intr-o duminica noaptea la Alexandrescu; diagnostic otita...ne-a dat tratament Amoksiklav dar cum dupa 3 zile situatia nu se imbunatatea am mers si la policlinica de care apartinem...otita isi facea de cap (la urechea dreapta a facut perforatie de timpan)...ne-a schimbat antibioticul si am inceput sa luam Augmentin, dar dupa alte zile tot nu se vedea ca se simte mai bine (nu manca mai nimic, varsa, febra) si am fost din nou la control : otita era mai bine dar avea amigdalele cu puroi si asa ama ajuns la ZInat; Am terminat tratamentul si e mai bine pt ca a inceput sa manance, dar e rau ca am dat dintr-una in alta: e plin de muci (avem si batista bebelusului dar nu e de ajuns nu reusesc sa scot tot si sta cu nasul infundat).
Eu am fost ieri la Iosup la eco morfologica de trimestrul II: fetita a ramas tot fetita si are 19 cm si 530g; vestea nu prea buna este ca am colul de 3 cm, sa vedem cum va trebui sa fac sa mai creasca un pic. O alta problema ar fi vezica urinara in repletie incompleta asa scrie pe rezultatul examenului ecografic; dansul nu mi-a spus nimic, banuiesc ca daca era ceva grav imi spunea; ce poate sa insemne??? eu ajung saptamana viitoare la dr ginecolog si ma sa ma lamuresc, dar mai imbatranesc un pic pana atunci...voi ce parere aveti??
In speranta ca va aduceti aminte de noi si ne raspundeti va urez o zi minunata si promit sa va mai scriu despre noi cand am noutati..

si ![]()
![]()
Gia
22+
si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell
Simonaci79 spune:
Buna ziua! Am intrat si eu o fuga acum ca aseara nu a mers forumul ![]()
Anis- pai...cu magazinele mai inteleg, ca si eu ma mai duceam...insa cu mersul pana la breaza nu inteleg! Ma fa si tu o pauza macar pana nasti, vb ta, sa nu nasti la volan! Ma bucur ca ati rezolvat pana la urma cu bona, sper sa se acomodeze si ea acum la mama ta. Mario... nu stiu ce sa zic... nu i-am mai dat nimic de duminica ca erau deja prea multe medicamente... Nu mai tuseste, nu mai stranuta, numai ca mai face seara putina febra cateodata, cam 38-38.1, dar are si niste dinti care stau sa iasa si nu stiu de la ce o fi acum... Azi ma duc la dr sa il vada cum mai e in gat ca tb sa facem si noi vaccinul si nu stiu cand mai apucam....
Anca- multumim mult de tot! La fel si voua! Pe baricade...mai stau si eu acum cat mai pot, ca dupa ce incep serviciul nu stiu daca mai pot intra asa des... Pupici!
Albinutzza- pai vad ca esti harnicuta cum iti e si numele! SI eu am vrut sa intru ieri si nu a mers...
Geaninaelena- sigur ca ne aducem aminte de voi! Imi pare tare rau ca ati avut atatea probleme! Nici eu nu am facut mare branza cu batista bebelusului... ca daca e sa aiba nasucul infundat..degeaba tot incerc.. Iar cu otita...sper sa nu mai aveti probleme si sa va treaca repede! Cu puroiul in gta...eu m-am saturat cat de des face Mario... nu stiu de ce or fi copilasii asa sensibili...am auzit de o gramada de copilasi bolnaviori! Off! Cu problema ta...imi pare rau, nu am nici o idee ce poate fi... Iosup oricum nu prea da detalii, lasa medicul de specialitate sa te lamureasca dar din cate il stiu eu daca era ceva grav iti spunea imediat si te trimitea de urgenta la control, asa ca eu zic sa stai linistita!!! Colul....s-o fi scurtat din cauza per grele prin care ati trecut...incearca si tu sa te odihnesti cat de mult posibil si sa nu mai ridici...stiu ca e usor de spus si greu de facut.... dar tb sa incerci! Pupici si sanatate multa pt amandoi si pt samburica din burtica!
Sa va spun ce am patit si eu.... Ca tot tb sa o patesc o data la cele 13 kg ale lui Mario... Am simtit ieri ca un junghi urat de tot la spate...si de atunci durere de nu mai puteam sta in nici o pozitie... Explica-i daca poti lui Mario ca nu mai pot sa ma tin dupa el sau sa il ridic in brate... Nu am avut cum asa ca m-am plimbat dupa el ca babele in baston! Dar nu stiu prin ce minune mi-a trecut aproape de tot noapte trecuta asa ca azi ma simt mai bine... Sper sa treaca repede ca nu am ce sa fac...
Va pup si eu acum, mai intru diseara daca pot, daca nu maine! Pupici si o zi buna tuturor!
ema.nu.ela spune:
geanina,
aia cu repletia nu stiu ce-o fi...incearca sa cauti pe net poate gasesti ceva.
dar cu colul eu zic sa stai linistita daca e inchis. si mie mi-a zis iosup de prin trimestru II ca am colul scurt tot asa vreo 3cm si c-o sa nasc inainte de termen. si-am nascut dupa termen si greu ca mi s-a dilatat dupa 10 ore cu epidurala.
laura,
apropo de educatie: si-a mea a inceput sa faca niste figuri...dar eu raman calma. mi-am mai luat niste carti sa citesc timp nu prea am. insa stiu ca educatia pe care i-o faci copilului intre 1 si 3 ani este f importanta ca acum se formeaza. ce mi s-a parut interesant intr-o carte de-o citeam aseara: copilul trebuie sa inteleaga ca mama are mai multa rabdare si vointa decat el.
si ziceau ca in primul rand tre sa faci casa cat mai safe ca sa poata sa cotrobaie fara probleme in majoritatea locurilor si mai ales in camera lui. asta ca sa nu stai dupa el si tot timpul sa zici nu e voie. insa la lucrurile unde chiar nu e voie sa-i spui raspicat pana ii intra in cap. pt ca ei te testeaza tot timpul sa vada daca nu ai uitat de interdictie...ca cica ei asa invata :)
eu de exemplu nu discut cu maria la dat medicamente. ca nu vrea si-i dau cu forta chiar daca urla 10 secunde. ca am incercat sa ma rog de ea si pierd vremea ca tot nu vrea.
mamica de maria, 1 an si 3 luni
dania.nicol spune:
Diana ; Anis ; Simona ; Laura ; Monica ; Ema.nu.ela 
Si celorlalte fete 
Sebi este mai bine acum dar a fost rau din cauza varsaturilor care se intamplau mai mult noaptea. Nu l-am mai fortat sa manance l-am lasat sa ceara ce a vrut el mai mult uscaturi. Doar aseara a vrut putina ciorbica cu paine. Acum este bine nu mai vomita nu mai are diaree dar nu a mai facut kk de ieri de la 5 dimineata. Acum ce naiba sa fie constipat.
Sper sa ne reluam programul de masa de dinainte putin cate putin. Oare acum cand am voie sa ii dau lapte normal ?
De cand este bolnavior parca s-a schimbat este mai sensibil , mai marait cu greu ii mai intri in voie.
Cata este bine numai ca se cam vaita de dureri de calcaie, i-am luat trimitere de la med de fam pt ortopedie la Grigore Alexandrescu .
Pup pe toata lumea si sanatate multa.
Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi
A doua steluță
pisicut spune:

Am lipsit si noi putin.
Vad ca povestiti de educatie, al meu este destul de cuminte, dar mai are momente de "rasfat". Cateodata imi mai pierd rabdarea si mai strig, dar ma calmez repede (sau il las singur in camera si ies putin), cand revin imi cer scuze si ii explic calma de ce nu are voie. Acuma nu stiu daca fac bine sau nu, ramane de vazut.
Emanuela, al meu are 8 dinti si 4 masele si de vreo 2 saptamani il chinuie caninii. Asa ca si eu ma plangeam saptamana trecuta de trezit noaptea des, dar asa cum a aparut discomfortul asa a si disparut. Acuma adoarme seara pe la 22 si se mai trezeste pe la 5:30-6 pentru tuca (
) dupa care mai adoarme pana pe la 7,8 cateodata 9.
Simona numai bine va doresc. Sa treceti cu bine de vaccin. Daca poti intreaba, te rog, de ouale de prepelita ca dr. meu zicea ca nu stie. 
Si noi facem in 28 rapel la vaccinul de la 7 luni, sper sa treaca cu bine.
copilasii bolnaviori si mamicile.
Intru mai tarziu ca sa trezit BuBu.