Inimioare de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna dimineata fetelor...
am intrat si eu sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Dragelor, La Multi Ani! De ziua numelor mamicitor, taticilor, piticilor, sau cine se mai aniverseaza in familiile voastre! Sanatate maxima, iubire si numai bucurii!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani ! Mihailor si Gabrielilor fetite sau baietei

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua steluță

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

La multi ani tuturor copilasilor si mamicilor care sarbatores astazi ziua numelui!!!

Am vazut aici niste poze si trebuie sa mentionez ca-s tare haioase. Anis e bestiala combinatia cu burtica si cu Ingrid, va sta f. bine impreuna sarcina usoara in continuare si bebe sanatos! Ingrid e o frumusica!!!
Adriana multumim si noi! Am vazut acum poze cu Aidan, a crescut si el la mare lupta si seamana cu tine perfect, ce blondut e!!! Heheheheee!!!
Irda mai fete mici si zvapaiate ce sunteti acu v-am vazut pozicile. Dar stiu ca a crescut Dari nu gluma, asa mica si zvapaiat, e domnisorica!!! Iar tu arati traznet! Slaba si ai o schimbare ceva, parul culoarea nu stiu ce...!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La multi ani tuturor mamicilor si piticilor care poarta aceste nume.

Noi avem azi doi sarbatoriti tati si Mihnea-Gabriel.

Anis vezi ca nu imi merge msn-ul am luat virus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI ,MIHAI,GABRIEL,MIHAELA,GABRIELA,MIHNEA,MIHU,MIHOC SI TUTUTOR CELOR CARE ISI SARBATORESC ASTAZI ONOMASTICA !

LA MULTI ANI SOTULUI MEU SI BAIETELULUI MEU CEL MARE!
Va iubim mult si va pupacim dulce de tot!Cristina si Rares

Petrecere frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LA MULTI ANI TUROR GABRIELELOR, GABRIELILOR , MIHAELELOR SI MIHAILOR!!!!!!

SI UN MARE MARE PUPIC PT GINERELE MEU DULCE MIHNEA-GABRIEL !!

AniS 29+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sa va zic si voua, am fost la eco, bebelusha mea micuta e bine, e sanatoasa , are 1.650 si ca termen ar fi 15 ianuarie...

AniS 29+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
Numai bucurii si impliniri va dorim!

Il sarbatorim si noi pe tati astazi .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Laura, m-am distrat rau cu pozele "gradinitei". Chiar va admir ca reusiti sa va descurcati cu gemeni . Au crescut tare frumos si sunt niste scumpi. Petrecere frumoasa astazi, am vazut ca va sarbatoriti multi , va intalniti si cu gemenii Isabellei? Faceti un super party .

Anis, ai o burtica tare frumoasa . Imi place f. mult poza a treia, surioarele. Mai ai putin si le vei strange in brate pe amandoua .

Irda, pupam zapacita mica . S-a facut o frumoasa si pare inaltuta. La trasaturi ii cam seamana lui tati, poate ai noroc la urmatorul . Spor la lasatul de cafea !

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput