Inimioare de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
caterina71 spune:
Dragelor, La Multi Ani! De ziua numelor mamicitor, taticilor, piticilor, sau cine se mai aniverseaza in familiile voastre! Sanatate maxima, iubire si numai bucurii!
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
dania.nicol spune:

La multi ani ! Mihailor si Gabrielilor fetite sau baietei 

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi
A doua steluță
corbioana spune:
La multi ani tuturor copilasilor si mamicilor care sarbatores astazi ziua numelui!!! 

Am vazut aici niste poze si trebuie sa mentionez ca-s tare haioase. Anis e bestiala combinatia cu burtica si cu Ingrid, va sta f. bine impreuna ![]()
sarcina usoara in continuare si bebe sanatos! Ingrid e o frumusica!!!
Adriana multumim si noi! Am vazut acum poze cu Aidan, a crescut si el la mare lupta si seamana cu tine perfect, ce blondut e!!! Heheheheee!!! 
Irda mai fete mici si zvapaiate ce sunteti acu v-am vazut pozicile. Dar stiu ca a crescut Dari nu gluma, asa mica si zvapaiat, e domnisorica!!!
Iar tu arati traznet! Slaba si ai o schimbare ceva, parul culoarea nu stiu ce...! ![]()
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Monica-Elena spune:
La multi ani tuturor mamicilor si piticilor care poarta aceste nume.

Noi avem azi doi sarbatoriti tati si Mihnea-Gabriel.
Anis vezi ca nu imi merge msn-ul am luat virus.
palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI ,MIHAI,GABRIEL,MIHAELA,GABRIELA,MIHNEA,MIHU,MIHOC SI TUTUTOR CELOR CARE ISI SARBATORESC ASTAZI ONOMASTICA !
LA MULTI ANI SOTULUI MEU SI BAIETELULUI MEU CEL MARE!
Va iubim mult si va pupacim dulce de tot!Cristina si Rares
Petrecere frumoasa tuturor!

anis spune:
LA MULTI ANI TUROR GABRIELELOR, GABRIELILOR , MIHAELELOR SI MIHAILOR!!!!!!
SI UN MARE MARE PUPIC PT GINERELE MEU DULCE MIHNEA-GABRIEL !!
AniS
29+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Sa va zic si voua, am fost la eco, bebelusha mea micuta e bine, e sanatoasa , are 1.650 si ca termen ar fi 15 ianuarie...
AniS
29+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! 
Numai bucurii si impliniri va dorim! 
Il sarbatorim si noi pe tati astazi
.
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Laura, m-am distrat rau cu pozele "gradinitei". Chiar va admir ca reusiti sa va descurcati cu gemeni
. Au crescut tare frumos si sunt niste scumpi. Petrecere frumoasa astazi, am vazut ca va sarbatoriti multi
, va intalniti si cu gemenii Isabellei? Faceti un super party
.
Anis, ai o burtica tare frumoasa
. Imi place f. mult poza a treia, surioarele. Mai ai putin si le vei strange in brate pe amandoua
.
Irda, pupam zapacita mica
. S-a facut o frumoasa si pare inaltuta. La trasaturi ii cam seamana lui tati, poate ai noroc la urmatorul
. Spor la lasatul de cafea
!
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)