Inimioare de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
delia grozav spune:
Anis nu mai eram sigura, voi ati avut si roseola si rubeola? Si daca da, cum le-ai diferentiat? Tu i-ai dat vaccinul R.O.R. sau ceva echivalent?
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
Irda spune:
Am pus si noi cateva poze cu zvapaiata de Dari de la 1 an in sus
!
Vizionare placuta!
Pupicei!
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
anis spune:
Dede, da noi le-am avut pe amandoua.Diferenta ar fi la roseola eruptia tine cam 3 zile, si eruptia e f palida, de abia vizibila.Rubeola eruptia e mai pronuntata, mai roza ca puncte si tine cam 1 sapt,plus ganglionii specifici de la ceafa si ureche (la cealalata nu sunt) pe Ingrid a tinut-o vreo 8 z parca.In rest debutul bolii, cu febra lipsa de mancare la fel la amandoua.Le-a facut inainte de 1 an, dar la 1 an am facut si ROR.
Fetele pupici multi pt aprecieri si cele care vor burtica sa li se implineasca cat mai curand!
AniS
29+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Simonaci79 spune:
Buna seara!!!
Am scris si eu un mesaj dimineata dar vad ca nu a aparut...de ce oare?![]()
Nicoleta- ca tie iti scrisesem.... nu stiam ca sunt supravegheati...insa exact la asta ma gandeam si eu, ca e cam mic... dar am zis sa nu spun eu.... Stiu asta pt ca am fost si eu la ziua unei fetite, cu copii mai maricei...si am dat acolo peste un baietel tare rau..care ii lovea si batea pe copilasii mai mici, si in plus cei mai maricei alearga, se joaca, nu se uita pe unde merg...si ii mai lovesc pe pitici, asa ca vb ta, trebuie sa stai oricum cu ochii pe el... Pupici si distractie placuta! Si felicitari pt micul dansator!![]()
Irda- bine ai revenit!!!! Pupam fata vorbareata si agitata care se uita dupa baiethei!!!! Si va asteptam mai des si vesti despre voi daca ai timp!!!!
Pisicut- multumim mult! Din pacate...nu este mai bine, de unde ziceam ca aproape ii trece azi iar a inceput sa curga nasucul si febra asta ciudata care nu scade decat o zi si apoi iar creste...nu e mare dar este.... De azi o sa-i schimb antibioticul poate de la asta sa-i treaca... Mai nasol este ca asta tb dat la 8 ore si asta inseamna sa-l trezesc la noapte.... Sper sa ne treaca si noua repede! Si voua va tinem pumnii sa iasa odata dintisorii si sa doarma puiul bine!!!! Noi mari probleme cu dintii nu am avut... doar asa putin marait seara si adormea mai greu...si pe el il calmeaza destul de repede Calgelul... dar am auzit ca nu functioneaza la toata lumea... Pupici si sanatate!!!
Kasi- ce bine ca ai de acum ajutor in casa!
Pupam fata vrednicuta!
Albinutzza- pai parca ziceai ca ai intrat in concediu!!! Hmmm...tot nu te lasi? Mai odhneste-te si tu ca acum iese albinutzza mica si te zumzaie la cap de nu mai poti! Felicitari si numai bine aniversatilor tai! Sa fie sanatosi si fericiti!
Cati - multumesc mult, esti tare draguta! Sa inteleg ca si tu te bucuri de cele 2000 min? Eu vb cu prietena mea, mama finutei mele...si acum ca mi-am pus si la romtelecom confident (pt 4 euro pe luna ai conv nelimitate cu un nr de tel) nu prea mai termin cele 2000 min...dar tot mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca din marite raman fara ele... Pupici multi!
Simonaci79 spune:
Dede- ma bucur tare mult ca va simtiti mai bine!!! Sanatate multa si refacere rapida !!!
Adriana- Wow, ce a crescut puiul tau!! Si e ff frumusel!!!!! Felicitari pt vedeta ta mica si blondina!!!! Pupici!
Irda- am vazut si pozele cu printesa ta frumoasa!!!! Seamana tare mult cu verisoara ei! Si e haioasa rau in poza
!! Pupici multi printesei mici!!!
Anis- ma gandeam la voi cand vb de bolile lui Ingrid.... Cate ati mai facut si voi!!! Si revin iar la urarea de acum ceva timp, sa nu-i semene surioara mai mica la boli si problemute!!! Cum se mai intelege cu bona? Pupici!
Va las si eu acum.... stau pe faza ca Mario iar a adormit greu... si iar are nasucul infundat si mai tb sa-l si trezesc pt antibiotic!!!

Noapte buna! Ne vedem maine!!!
Simonaci79 spune:
Am revenit putin ca uitasem....
La multi ani aniversatilor zilei de maine!!!
RARES MIHAI (Laura)
STEFAN GABRIEL (Isabelele)
TUDOR MIHAI (Isabelele)
MIHNEA GABRIEL (Monica-Elena)
MIHAI (Cris Ciurea)
MIHAI (geaninaelena)
RAZVAN MIHAIL (mika1)
GABRIELA MARIA (ellarot)
AL GABRIEL (ursuletulpanda2005)
SEBASTIAN MIKAEL (Kulta)
Sa fiti sanatosi si fericiti!!!! Sa aveti parte numai de bucurii!!!!
De asemenea, urez La multi ani si mamicilor care se aniverseaza si sarbatoritilor din famiile voastre!!! Multe felicitari si sa traiti fericiti 100 de ani!!!
Chiar fug acum!!! Pupici multi!
Laura25 spune:
Buna seara!
Fiindca tocmai a trecut de 12, vin si eu sa urez sarbatoritii de azi. Asa ca, 

La multi ani! tuturor copilasilor ce poarta numele de Mihai, Mihaela, Gabriel sau Gabriela.
Un pup maaare si toata dragostea mea puiului meu drag, Rares Mihai ( Mihaitza, mami te iubeste si iti doreste tot binele din lume!
). Apoi imbratisari si pupici mamicilor (adica inclusiv eu
, ca sunt si Mihaela), taticilor, bunicilor etc care se sarbatoresc azi.
Daca tot imi urez familia, un special
"La multi ani!" surorii mele, Oana Gabriela. Te iubesc, sis!
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
Azi nu am avut timp sa pun datele noi trimise de voi in listutze. Sper sa reusesc maine, desi am o invitatie la un hram 
si probabil ca o sa am si musafiri.
Irda, iti salut reaparitia! Nu am apucat sa vad pozele, dar promit sa o fac.
Kasi pai cu asa nora harnica si gospodina, al meu baiat poate sa stea linistit sa danseze, sa se uite la desene animate si sa se joace cu cuburi! E super fata asta a ta! Tare as vrea sa o vad in actiune!
si
de la Rares si de la soacra'sa ![]()
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
nique15 spune:
Buna dimineatza!

Am intrat special ca sa urez LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si impliniri copilasilor nostri, mamicilor, taticilor, bunicilor care isi serbeaza astazi onomastica! Mihai/ Mihaela Gabriel/Gabriela sa ne traiti!

Pe fuga am vazut poze cu burtica lui Anis (induiosatoare Ingrid cum imbratiseaza ea burtica), cu Aydan al Adrianei (Felicitari pt mica vedeta! Si noi ne asteptam de ceva vreme randul si inca nu ne-am pierdut speranta) si cu Daria a Irdei (super poza din cada si super mamica)!
Va pupam si va dorim aniversari placute, care si pe unde le petreceti!
Ioana si
Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
Albinutzza spune:
sarbatoritzilor zilei, copilasi, mamici, tatici, bunici, surori frati, cumnati, toti sa fiti sanatosi si plini de impliniri
de la fam 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
26+ Barza aduce o 
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)