Inimioare de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Neatza fetele!
Va invit la un ceai verde, ca de cafea incerc sa ma las!

Multumim fetelor care se ocupa de lista mare si de listutzele cu categorii de copilasi dragalasi!

Noi suntem mofturosi la mancare,tot timpul in miscare, vorbareti da' mai pe limba noastra asa(duminica i-am aratat un baietel intr-o revista si a zis si ea dupa mine...."baietheeel" asa de dulce a fost! Acum vede baiethei peste tot si vine si mi-i arata )

Pupicei!

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

am disparut si noi o vreme, sper sa ne scuzati.
Simona Mario, sper ca deja este mai bine.
Dede Medeea, sper sa-i treaca repede rubeola, bine ca ai descoperit ce o chinuia.
Anis foarte frumoase pozele voastre. Felicitari pentru burtica si Ingrid cea dragastoasa.
Blackpanterro felicitari pentru nominalizare lui Aidan si pentru pasi singurel si vocabular. Ai sa vezi ca indata nu o sa-l mai poti prinde.
Irda felicitari Dariei pentru cuvinte noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Multumim Laura pentru ca te ocupi de categorii. Vreau sa-l treci si pe Alex cand ai timp la categoria celor cu vocabular bogat. El zice: mama, tata, bebe, cana, cane (caine), pane (paine), paca (capac), dodu (dop), bunu (bunicu), buna (bunica), tuca (), bine, ca (cal), baca (rata), ma (masina), mi (mingea) si inca altele, dar am neuronul obosit. Sper ca se califica la categorie, daca nu, nu ne suparam.
Si acum sa va spun despre Alex. De cand cu schimbarea orei se pune seara la 7 la somn si la 6 dimineata este in picioare, povasteste, rade vine si ne pupa. E un scump, dar de vreo 3 nopti doarme foarte rau si eu ma plimb ore intregi cu el in brate prin casa. Motivul: vreo 4 canini care stau sa erupa, sper sa scape odata ca nu mai pot. Aseara i-am dat 5ml de Nurofen in speranta ca v-a dormi bine, dar tot m-am plimbat vreo 2 ceasuri . Voi ce le dati sa le calmati durerea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Cuscra,sa traiesti! Esti geniala!
In plus,trece-o ,te rog,pe Duracell si la Hiperactivi! se incadreaza de minune!( da cu aspiratorul, matura, sterge pe jos,calca daca prinde fierul nebagat in priza, etc.)

Felicitam initiativele si proiectele voastre!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Si noi pe aici suntem, am fost foarte prinsa cu serv cu inventarul de an, am fost pe acolo sapt trecuta si ieri. Dar gata am incheiat, si revin si eu.

Foarte frumoase listele noastre, felicitari fetelor o sa ne inscriem si noi, sa nu fim codasi.

Va pup, azi am un sarbatorit in familie si maine la fel, dar imi fac timp si pt voi, ca vad ca au revenit fetele din vacantze

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 26+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Dragelor, iaca si eu, ca tot doarme fata…

Am citit ce-ati mai facut, asa ca...

Laura, felicitari pentru cluburi! O sa trimit si eu PM la bebei cu incadrarile mandrei, dar cred ca abia maine, ca acu si-a cam facut somnul de 2 ore...

Dede, pupici multi Medeei, sa-i treaca mai repede bubitzele

Anis, v-am vazut pozele. E mare burtica, iar Ingrid e dulce foc cum strange burtica in brate!

Adriana, l-am vazut pe fotomodel, dar asa cum mai zicea cineva, am avut o retinere sa dau buzna la mai-iunie ca sa va falicit.

Albinutzza,
ma bucur ca termini cu dusul la servici. Stai acasa sa te odihnesti, ca doar stii ca vor urma nopti nedormite dupa ce vine mandra! Si pupici aniversatului vostru, daca-i cine banuiesc eu!

Simona, pupici multi si tie si lui Mario. Cum ai tu grija de toate fetele cu raspunsuri! Iar cu telefonul, stiu, si eu vb cu sotul non-stop, mai ales cand e plecat din Bucuresti, aproape terminam cele 2000 de minute...

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis, atata timp cat esti si tu si bona sigur o sa tot vrea la tine si o sa ii faca zile fripte bonei. Si cu mancatul, o pune la incercare pe bona, asa fac toti copiii la inceput. Daca vorbeste cu ea (cat vorbesc ei acum) nu plange cand o vede pe bona si vezi ca bona se straduieste si are rabdare, eu zic ca o sa se obisnuiasca cu ea incet, incet. Las-o uneori singura cu bona in camera sau afara daca poti si o sa vada Ingrid ea ca e bine si cu ea.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Noi suntem deja mult mai bine. Multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la noi.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumim foarte mult pt aprecieri si urari, sunteti super dragute, vad ca si azi e poza pe prima pagina....ce mai a crescut pipota in mine

Simona, sunt poze noi in albumele Oktoberfest si Halloween

NUmai bine fetele

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Frumoasa burtica Anis. Ma apuca asa o nostalgie... tare mult imi mai doresc si eu inca un bebe, dar o sa vina cand si daca vrea Doamne Doamne.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput