Inimioare de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele, am intrat sa ma laud(la cine ne mai tine minte) asa ca taranu' :) Aidan e pe prima pagina la DC la galeria fotomodelelor!Nu imi vine sa cred ca am trimis poza aia cand avea 9 luni.

Numai bine, sanatate urez la toata lumea.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac fetele?

Eu alerg, de fapt azi a fost prima zi cand a venit in program normal de 8/ore posibila bona.

Acum , ce am observat Ingrid da semne ca uneori o enerveaza bona.Nu a acceptat sa manance de la ea decat f putin, nu vrea sa o puna ea in scanul de masa, ce sa zic...cand sa iesim afara a fugit la mine si nici s-o vada pe ea...la imbracat oricum nu mai sta delocc..iar cu bona a fost dezastru..

Fetele cu bone, copii au acceptat-o din start cat de cat? sau cum face Ingrid sunt semne ca trebuie s-o trimit la plimbare???

Asa am obosit pe bune...mai am 2 luni si nasc si...

AniS 29+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Fetele, am intrat sa ma laud(la cine ne mai tine minte) asa ca taranu' :) Aidan e pe prima pagina la DC la galeria fotomodelelor!Nu imi vine sa cred ca am trimis poza aia cand avea 9 luni.

Numai bine, sanatate urez la toata lumea.

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Felicitari micului fotomodel. E un scump.
Adriana eu am observat pe la pranz (recunosc, atentionata de corbioana) si m-am gandit sa intru la subiectul unde esti tu acum activa, dar nu am avut timp. Voi ce mai faceti? Ce face Aidan?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Laura multumim si noi frumos pt listutele haioase si ca ne-ai atentionat si pe noi sa ne incadram la categorii !!

Adriana, tocmai am intrat azi dupa ceva timp pe DC si vorbeam cu Laura in timpul asta si i-am zis ia uite cine e pe prima pagina lui Aidan! Sper ca sunteti bine cu toti.

Dede am apucat sa vad ca voi aveti probleme. Pupici multi si sanatate Medeei sa se face repede bine!!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Laura si Ioana, multumim de aprecieri, bine facem, inca nu merge singur pe distante lungi, face 2-3 pasi singur dupa care se opreste.Am incercat tot si se pare ca tot de la el o sa vina, ca si mersul in 4 labe.In rest e ca un copil de 16 luni, face tot felul de nazdravanii, spune destule cuvinte, asculta comenti si executa comenzi si e sanatos, cel mai important.

Am mai intrat de multe ori pe la voi si am vazut poze si filmulete, laura strumfii tai sunt mortali, iar Ioana imi place mult poza de pe yahoo msg.

Numai bine va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am pus si eu cateva pozeeeeeeeeeeeeeeeee!

http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762334018926

AniS 29+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!

Nicoleta- am trecut de zeci de ori pe lg balon dar nu am intrat niciodata... Insa din cate stiu eu este incalzit in interior si asta stiu de la alte locuri similare ca tb descaltati...nu stiu si aici dar cred ca e la fel...Iar de supravegheati...nu am nici cea mai vaga idee, desi nu prea cred... cred ca intri cu ei si isi supravegheaza fiecare copilul lui... Oricum, eu va doresc distractie placuta!!!

Adriana- Felicitati micutei vedete!!!!!!!!!!!!!!!! Sa mai tot apara asa sa iti faca surprize! Am vazut poza zambareata cu palarie! De tinut...te tinem minte, cum sa nu, dar nu ne mai zici si noua nimic despre voi??? Si ceva poze mai recente? Pupici multi!!!

Anis- nu dispera si tu...poate face asa pana se invata cu ea... Eu va doresc sa se imprieteneasca repede sa te mai poti odihni si tu macar acum!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Adriana- pai sa stii ca asa e, va merge cand va vrea el! Si eu m-am chinuit cu Mario dupa toate metodele posibile si la un mom dat am renuntat ca nu aveam nici un rezultat... Si intr-o seara s-a ridicat in picioare si a venit la mine... Felicitari pt baiatul cuminte care asculta de mami si sa fie sanatos si vorbaret si in continuare!

Anis- am vazut pozele fetitelor tale!!! Ai o burtica tare frumoasa si ascutita! Iar Ingrid e tare dulce cand ia burtica in brate!!!! Se pare ca deja o iubeste mult pe surioara ei!!! Felicitari si sa ai 2 fetite frumoase si sanatoase!!!!!!

Va pup si eu acum si va doresc o noapte linistita!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetelor...
Anis, doamne, ce burtica ai... ma apuca nostalgia cand o vad... si ce dulce e Ingrid, cum isi iubeste ea surioara. Ai sa vezi ca se va obisnui cu bona...lasa-i putin timp
Simona, mersi frumos. In ceea ce priveste supravegherea copiilor acolo, era doar o curiozitate, pt ca pe site-ul lor asa zic, dar iti dai seama ca vlad e totusi mult prea mic sa-l las de capul lui pe-acolo si va trebui sa alergam dupa el...ce balamuc va fii..
Adriana, felicitari puiului cuminte si ascultator. va merge el si singur...rabdare... pupici pt voi
Eu astept sa se trezeasca gandacul si apoi voi profita de vremea frumoasa sa mergem prin parc (parc e mult spus: in politehnica mi-e cel mai apropiat loc unde pot scoate copilul la "iarba verde")
o zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Pupici pt cine a actualizat clubul inimioarelor... Chiar ma gandeam totusi sa-l inscriu pe Vlad la dansatori pt ca aseara am avut o surpriza in ceea ce-l priveste...daca pana acum se balanganea dintr-o parte in alta chiar si cand se oprea muzica, aseara am observat ca a inceput sa-si si ridice cate un piciorus si ...pastreaza ritmul melodiei. e atat de haios...pana acum ziceam ca seamana cu tati, ca numa tati danseaza ca un batz, dar se pare ca incepe sa semene si cu mami, numai la dans din pacate...
va pup, ca vlad e odihnit si are energie de consumat..

Mergi la inceput