Inimioare de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Laura...ce copii frumosi acolo
Admir parintii cu gemeni si ma tot intreb cum fac fatza...noi ieri am avut musafiri cu o fetita de varsta lui vlad si eram 4 adulti si 2 copii si tot ne simteam depasiti de situatie...
Am tot uitat sa va spun ca a nascut prietena mea, vineri, un baietel de 3.950. a nascut cu epidurala dupa un travaliu de vreo 5-6 ore (sau mai mult). duminica si-au dat seama ca baietelul are fractura de clavicula... si mamica se considera putin vinovata ca nu prea s-a descurcat cand a trebuit sa impinga...dar era fericita ca azi se externeaza.
Mai, tot voiam sa va intreb: mai e vreun copil "mutulica"? ca vlad in afara de "tata" nu zice nimic, nici macar mama...dar pe limba lui ii turuie gura de nu-l pot opri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Nicoleta- cu programul de somn...eu zic ca cel mai bine e sa il lasi pe el sa si-l faca singur...macar nu te mai superi ca nu iese cum vrei tu. Uite de ex ieri s-a trezit Mario dimineata, a baut lapticul si apoi a inceput exact cum zici tu...se culca pe unde apuca... L-am dus sus (precizez ca sapt asta mi-a dormit zilnic dim dupa lapte desi el de un timp nu mai dormea decat o data pe zi...) si am incercat o ora si jum sa il adorm.... Nici o sansa!!! Asa ca l-am adus inapoi jos..mi-am vazut de treaba pe care o aveam si l-am culcat la ora 2 cand deja cam chitaia de somn...l-am pus in pat si a adormit in mai putin de un minut....
Am vazut si pozele frumoase cu grasunelul, ii sta tare bine! Eu pe Mario il tunsesem periuta...asa ca il mai las sa-i creasca. Pupici multi!

Mergi la inceput

Laura- am si eu o rugaminte.... Daca se poate! As vrea sa il scoti pe Mario de la papaciosi...e drept ca papa extraordinar de bine, in 5 min max terminam de papat si papa cam 300 g la o masa....dar nu papa orice si vrea numai pasat...asa ca nu prea merge cu "mami ce gatesti azi" ca nu vrea decat vreo 3-4 feluri de mancare...aici mult mai bine se incadreaza Ema.nu.ela de ex cu zecile de mancaruri bune pe care le face... Si deasemenea de la guralivi.... Vorbeste non stop dar pe limba lui. Mai si tipa daca nu il ascult si ii toaca gurita non-stop dar nu prea inteleg nimic din ce spune...asa ca si aici mai bine le facem loc celor care vb intradevar... Ca prea mi se pare ca l-am inscris la multe categorii.... Iar la cel cu greutatea cred ca ar fi cel mai bine sa treci daca poti si cat au (Mario are 13.400) desi...poate ca nu...ca se mai schimba...si asta e pt un an....Nu stiu... mi-am dat si eu cu parerea... Multumesc mult!

Mergi la inceput

Acum vad ca au aparut noi categorii de cluburi...ne-am incadra si noi la dansatori si la copii activi (chiar ma intrebam ce-i cu al meu de e asa agitat)... dar ne multumim doar cu locul ocupat la pupaciosi...acolo excelam.
Referitor la pupicuri...vlad e f sociabil dar oare e bine sa fie asa pupacios?
Simona... nici macar nu stiu daca ma iubeste pe mine mai mult...ca seara cand vine tati acasa, uita ca are si mami... si in general, daca e cineva in casa care e dispus sa-i acorde numai lui atentie, nu-l prea mai intereseaza altceva...

Mergi la inceput

Laura- am vazut si pozele frumoase de aseara... Cati copilasi in acelasi loc! Si toti frumusei! Noroc cu jucariile ca ai putut sa stai si tu putin linistita!!! Iar daca e sa se infiripe ceva intre Bianca si Tudor.... ar fi tare frumos...si noi le uram toate cele bune! Pupici multi !!!!!

Mai fug si eu putin si mai intru mai tarziu! Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Simona, azi iti tin companie, ca vad ca alternam mesajele
ca ti-ai facut timp sa te uiti la poze
Eu nu tin neaparat sa-i fac un program strict, dar deja e baiat mare si daca se trezeste dupa al doilea somn pe la 6-7 cum s-a mai intamplat, trebuie sa-i decalez cu foarte mult baita si somnul de noapte... si macar ora de culcare vreau sa ramana aceeasi
De Mamini mai stiti ceva? ce e lipsa de multa vreme...

Mergi la inceput

Am revenit deja ca au aparut mesaje noi!

Nicoleta- nu fii suparata... Uite la Mario de x...cateodata cand se desparte de tatal lui se pune pe un plans si un jelit..la inceput imi venea sa mor cand il vedeam dar acum mi-a trecut.... Si tasu' nici cand era acasa nu se ocupa deloc de el..dar acum cand il vede o data pe sapt.... Ideea este ca ei doar se joaca cu copii si ii ditreaza, nu le dau medicamente, nu ii obliga sa papa cand nu vor sau ce nu le place, nu ii culca cand ei vor sa se joace si tot asa...dar de iubit eu cred ca te iubeste mai tare pe tine... Eu m-am linistit cand am vazut ca Mario se bucura la oricine, si la fel cum spui si tu nu ii mai pasa d emine. Dar adaca se loveste, ii e somn, foame, il doare ceva...vine fuga la mine strigand cat il tin plamanii "mama, mama" si ma ia de gat si se lipeste de mine... Iar despre mutulica... Mario spune doar cateva cuv clar "mama, tata, tataie, papa, haide, gata, pa, dada (catelul nostru) si...cam atat... In rest spune non stop cate ceva ("cuvantul" preferat de mi s-a acrit de el este batza batza...ce o insemna numai el stie.... si multe altele intelese doar de el....

Sa-i traiasca puiul prietenei tale, sa fie sanatos si papacios si sa ii treaca repede buba!!! Multi pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Simona, nu vad nici o problema daca un copil e la mai multe categorii. Asa ca nu il scot pe Mario de la vorbareti, ca acolo sunt toti copii care vorbesc mult, nu care vorbesc cuvinte multe. Pentru cei cu vocabular bogat este alta sectiune. Daca vrei tu sa-l scot de la papaciosi, ok. Iar greutatea, si eu ma gandea, sa o trec, dar acolo se schimba destul de des. Mai vedem. Mie nu mi-e greu sa o fac.
Promit sa fac modificarile cerute, dar acum ma duc sa pregatesc ceva de papa.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura- ca tot am vazut acum dupa mesajul Nicoletei de noile categorii....pai cel mai bine s-ar incadra Mario la categ celor hiperactivi...ca nu sta o sec pe loc...nici cand doarme!!!!!! Nu va spun cum alerga dna dr cu stetoscopul dupa el.... si il asculta la plamani in fuga... Nu are stare pur si simplu!

Nicoleta- da, vad si eu ca am ramas singure pe aici...pai sa stii ca si Mario imi mai facea asa, dar eu nu-l lasam sa doarma cat voia el si era tot obosit cand il trezeam si adormea repede seara.... Sau daca vedeam ca se apropie ora de culcare...nu il mai culcam si ii mai distrageam atentia sa nu se supere... E drept ca nu mai manca asa de bine din cauza oboseli...dar noi ne permitem la greutatea asta...nu-i bai daca mai da putin jos! De mamini nu stiu decat ca lucreaza si nu mai are timp, dar si mie imi e dor de ea, si as fi vrut sa mai vad poze cu veverita frumoasa...

Hai ca fug acum, intru mai tarziu! Va pup!

Mergi la inceput

Vad ca v-ati imprastiat si cele care mai erati pe aici
Intrebare: a fost cineva la Balonul copiilor? stiti cumva: e cineva care supravegheaza copiii? e cald inauntru? trebuie descaltati copiii? ideea e ca suntem invitati acolo de ziua unei fetite si nu stiu la ce sa ma astept

Mergi la inceput