Inimioare de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!

Kasi - o sa iti raspund tie prima data ca sa nu pierd informatia... (am gasit pe un site comentarii si am dat copy sa vezi si tu ce au scris) :
Daca vrei in aer liber, e un restaurant Diesel, care are o terasa super draguta, pe malul lacului Floreasca. Ringul de dans este acoperit, iar mesele sunt si ele sub forma unor chiosculete, deci numai daca ploua fff rau cred ca vei avea probleme. Mie una mi-a placut tare mult.
Pt anul asta meniul era in jur de 1.300.000 (fara bautura). Exact nu mai stiu, dar oricum stiu ca mi s-a parut rezonabil.
Daca mai vrei si alte info, cu cea mai mare placere.
Mai mult, rest asta e chiar f aproape de mine, am aflat si eu acum..stiam de el dar nu stiam cum se numeste...Toy aici si-au facut nunta niste colegi de-ai mei, unde nu am fost ca tocmai nascusem cu 2 zile in urma... Insa a fost prietena mea acolo si i-a placut f mult! Am vrut sa fac si eu tot acolo petrecerea lui Mario de un an dar nu aveau locuri... Sper ca te ajuta cu ceva informatiile mele! In privinta intalnitului...offf, mi-ar fi placut f tare dar sapt viit ii rup turta finutei mele sambata si duminica are praslea intalnire cu tatal lui....care sapt asta nu a venit ca e plecat din tara deci sigur nu scapam.... Imi pare tare rau... Dar sa-mi spui si mie cand veniti si cand plecati te rog...poate cine stie, ne nimerim putin sau ne inatlnim pe undeva (nu stiu nici unde o sa stati...banuiesc ca nu veniti direct acolo si sa plecati acasa cum se termina..) Te pup si astept mesaj de la tine!!!!

Mergi la inceput

Dania.Nicol- ma bucur sa aud ca sunteti bine si jucausi!!! Cu trosnitul oaselor... cel mai bine te duci la dr, sa ii faca si niste analize pt calciu..cine stie, de la cresterea rapida... Multa sanatate!!! Si felicitari papaciosului de bucatele!! (cand o sa ajung si eu oare sa spun ca Mario nu mai papa pasat?? Sper ca inainte de a merge la gradi oricum...ca nu vad eu educatoarele cu blenderul sa paseze si sa-i dea in gurita cu lingurita...) Pupici multi pt tine si baietii tai!!!!

Dede- imi pare rau ca aveti rubeola...dar oricum e bine ca ai descoperit ce avea si ca nu e grav! sanatate multa de tot sa va treaca repede!!!! Dar...nu te supara ca ma bag si eu... eu stiu ca nu ai voie deloc sa dai antibiotic ca face mai rau...am o prietena care a nascut cu 5 luni inaintea mea...si din cauza ca in copilarie a fost tratata cu antibiotic in timpul rubeolei a ramas u o tulpina inactiva si erau in dilema medicii ce sa faca cand a ramas gravi ca era riscant... Nu stiu daca gresesc...sper sa nu te superi pe mine ca imi dau si eu cu parerea...! Pupici si sanatate!

Anis- offf, ati reusit sa faceti altceva acum??? Imi pare tare rau... Sanatate multa si sa va treaca repede raceala!!!!! Multumesc si pt info despre crema...as vrea sa cumpar si eu altceva ca sa nu ii dau numai cu acelasi lucru si sa nu-si mai faca efectul tocmai cand am nev... O sa caut si eu asta! Iar cu pampers... sunt f buni marca pampers dar din pacate am auzit f multi copilasi cu alergie la ei.... Eu de cand am trecut la libero nu am mai avut probleme. S-a mai iritat el dar i-a trecut imediat si nu se putea compara! Sper sa va fie si voua bune cele de la Huggies si sa nu se mai irite fata frumoasa!!! Felicitari pt distractie de la teatru!!!! La Mario nici nu ma gandesc sa-l duc pt ca sigur nu sta...

Mergi la inceput

Laura- multumim mult de tot pt cluburi si eu personal multumesc ca ai citi cu atata atentie mesajul meu! Intradevar l-ai inscris la tot ce spusesem eu atunci! Daca tb sa ii inscriem la o sg categorie...nu stiu ce sa zic... ma gandesc intre cea cu greutatea mare si cei sociabili...ca la amandoua ne pretam.... Mai vedem... Multumesc mult de tot oricum!!!! Multi pupici Isei si din partea noastra si ar fi tare frumos daca ne-ai mai arata si noua poze cu cei 4 nazdravani!!!!!

Lulu - felicitari pt dansatorul cu personalitate!!! Pupam baiatul istet!!!!

Fug si eu acum ca mai am niste treaba... Va doresc o seara placuta in continuare si Somn usor la copilasi si mamici!!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!!! Vad ca iar sunt si ultima si prima... iar am scris prea mult si m-ati lasat sa vb singura ca televizorul? Revin mai tarziu, poate intrati si voi... Pupici si o zi si o saptamana perfecte!!! Cu copilasi sanatosi si mamici vesele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetelor... si sa aveti o saptamana cat mai placuta (ah, cat urasc ziua de luni )
Laura, multumim ca ai fost membrul fondator al cluburilor. si lui Katink pt idei.
daca tot vorbim de cluburi, ne inscriem si noi la categoria greilor numai daca cele 12 kilograme ale noastre sunt suficiente. daca nu, la categoria sociabili ne incadram sigur: pupam pe toata lumea. mamosi nu suntem, stam cu oricine ne acorda putina atentie.
Sambata am tuns copilu' cu masina de tuns...ii sta tare bine, desi se cam vad urechiusele cam clapauge. si de cand l-am tuns, bebelusul meu dulce s-a facut un baietel (sau baietoi) si seamana leit cu tati, spre disperarea mea. o sa pun cateva poze sa ne vedeti noul look.
revin, ca deja s-a plictisit si trage de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna dimineata pe la pranz!
Laura au iesit foarte frumos "categoriile" de copilasi. Felicitari si multe multumiri pentru efort. O sa te rog s-o treci si pe Simina la "Ora mesei - un stres in doi", "Prietenii cartii" si "Micii dansatori".
Multumim frumos, revin mai tarziu, cand apuc sa citesc ce ati mai zis/ facut!

Va pupam si va dorim o saptamana frumoasa!

ps. Eu sunt tare suparata ca am din ce in ce mai des meciuri cu soacra... stiu ca gresesc ca nu ma pot abtine sa reactionez la provocari...

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Nicoleta, cum se simte prietena ta? A nascut cu bine?

Laura, foarte frumose au iesit categoriile, felicitari si de la noi

Kasi, noi nu uitam pe nimeni te mai asteptam la povesti.

Sanatate pruncilor bolnaviori, Dede imi pare rau ca are Medeea rubeola. Sper sa treaca repede, tinem pumnii.

Simona, mamica draguta

Numai bine,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Ma bucur ca v-a placut ce a iesit. Am mai facut completari. Din cate se vede deocamdata, cei mai multi copilasi sunt dansatori si vorbareti
cin nu l-am trecut pe Vlad la copilasi cu greutate, ca cred ca sunt destui de multi cu 12 kg. Stiu ca Mario are 13, iar Stefan al Isabelei aproximativ 14. Deci mi s-a parut ca s-ar incadra mai degraba la categoria asta cei cu cel putin 13 kg. Sper ca e ok.
Ieri la Isabella a fost fain, ca ai mei au descoperit o gramada de jucarii noi si au stat fascnati cu alea. Nu prea au interactionat cu baietii Isabellei, cel putin Rares. Lui Tudor ii era draga Bianca si tot venea si o mangaia pe cap , apoi s-au fugarit unul pe celalalt prin casa. Ehe, parca, parca se infiripa ceva intre copii astia . Am pus poze facute aseara aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/album?.dir=/73e9re2

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna fetelor...am venit si noi de pe afara si amincercat sa culc copilul, dar se pare ca el e impotriva...
mai, nu reusesc sub nici o forma sa-l fac sa doarma doar o singura data pe zi...mereu imi adoarme afara in carucior, exact cand nu trebuie... azi voiam sa-l bag la pat la 1 dar a adormit pe la 12 si la 1 s-a trezit.
acum e rupt de somn si isi plimba catelul cu care face nani prin toata casa, cu degetul in gura si se mai intinde din loc in loc pe covor in pozitie de nani, dar daca-l pun in pat face scandal
am pus si cateva poze cu noul nostru look http://new.photos.yahoo.com/ialuch/album/576460762333950879

Mergi la inceput

Buna ziua! Am revenit si eu sa vad ce mai faceti!

Nicoleta- felicitari pt kg puiului tau si pt noua tunsoare!!! Si eu l-am tuns acum o luna tot asa, singura cu masina...acum il mai las ca era prea scurt parca cu nr 2...si e cam frig afara... Asteptam cu interes sa vedem poze!!! Si nu mai fi suparata ca seamana cu tati.... pe tine te iubeste mai mult!!!

Nique- imi pare rau ca esti suparata.... dar nu ai de ce sa-ti faci procese de constiinta... asta se intampla credca in 90% din familii.... sa existe meciuri cu soacrele...ca altfel parca nu ar mai fi soacra... Iti doresc sa ajungeti cat mai curand la o intelegere... Pupici!!!

Katink-

Mergi la inceput