Inimioare de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
Simonaci79 spune:
Laura- tare dragalasi sunt puii tai mici...si cred ca te topesti dupa ei!!!!! Si faza cu bluza la uscat e tare de tot!!!!! Multumesc mult pt urari!!!! Si eu sper sa ii treca repede si ma gandesc cu groaza ca vine frigul si poate raci si mai usor...si mai des de atat cred ca imi iau campii...de cand a facut 6 luni cred ca mi-a racit cel mai rar o data la o luna si jum...

Giana- felicitari pt dimensiunile iubaretului!!! Iar ticul lui... s-ar putea sa ii treaca pana la majorat dar sa isi aminteasca mai tarziu de el cand o fi cu iubita lui!!!
(nu mai stiu cine radea si de mine cu limba lui Mario intoarsa... vad ca nu suntem singurii cu ticuri de genul asta...) Pupici comorii pupacioase!!!!
Dede- ca povesteai de cum a fost la nasterea Medeei- si mi-am amintit cum intrasei tu in sapt 40 si schimbasei semnatura... Medeea care vrea sa iasa din burtica dar nu stie pe unde...sau ceva de genul asta... Ce frumos era pe vremea aia...emotii, nerabdare... Nu zic ca acum nu este frumos...ficare moment cu farmecul lui...Off, asa ma apuca o nostalgie.... Iar cu antibioticul Medeei.. asa a facut si Mario: stare subfebrila seara inainte de culcare si tuse in timpul zilei si rosu in gat. Si deodata a inceput nasul, problemele cu gatul si febra putin mai mare (nu a depasit 38.3 si acum cred ca si-a facut deja efectul antibioticul ca nu a mai avut deloc febra azi... si e si bun la gust si il ia fara probleme ca de obicei si eu pateam ca tine cu Adi...) Asa ca e f bine ca ai inceput sa ii dai intibiotic, sa nu ajungeti ca noi... Pupici si sanatate multa!!!!
Simonaci79 spune:
Anis- multumim mult pt urari! Si pupici multi plimbaretei tale cuminti si ascultatoare! Tare isteata este din ce povestesti tu! Si sa aveti parte de multa distractie la circ, sa nu se plictiseasca fata! Sper sa ii treaca repede funduletul! Cum spuneam si mai devr, si noi am trecut la libero cand am avut probleme si de at nu mi-a mai facut nimic pana cand am incercat eu sa il trec iar la pampers...

Cu ce i-ai dat pana la urma? Ce ti-a rec dr? Pupici!
Katink- iar incep...de unde oare atata oboseala?
Odihneste-te acum cat mai poti...ca ce te asteapta... stii si tu f bine!
Dede- pai eu iti urez...sa faci ce iti place mai mult si ce e mai bine pt tine! Mult succes cu noua "scoala" si mai departe!!!!
Anca- felicitari pt puiuta ta isteata si haioasa!!!! Sa o tina tot asa si sa va aduca in continuare numai bucurii!!! (si sa nu mai aiba nici o problema ca i-o fi ajuns si ei per cu dintii!!!!!)
Ema.nu.ela- ce papa bun faci tu!!! Felicitari mamica gospodina!!!!!
Kasi- nu te supara!!!!! Am vazut ca ai fost si am rasp cum am citit mesajul!!! dar am lipsit si eu ieri...si stii ca eu citesc mai mult seara... Pupici multi sa iti treaca!!!
Anca- DA!!!!!! Si lui Mario ii face la fel burtica, si tot asa, in special seara! Si am vaz asta de cand era mic si primele dati m-am cam speriat..dar acum m-am obisnuit cu sticluta baltacaitoare!!!
Si daca schimbi poza la tine...ai putea sa o schimbi si pe a mea??? Daca poti...Sau altcineva care are timp... Nu ca nu imi place...era cea mai frumoasa pe care o aveam atunci in album, dar ea de la 7 luni...cand era mic-pitic...ai as vrea sa pun una cu el mai maricel... Multumesc mult!
Simonaci79 spune:
Am terminat si eu de citit.... si vad ca am ramas iar singura pe aici... Asa ca daca tot am vazut ca ati pov ce mai fac puii vostri sa va mai spun si eu despre praslea...
Noi suntem la fza cu asezatul lucrurilor la locul lor.... Le ia de pe unde sunt, face o tura cu ele prin cas dupa care se duce si le pune frumos la loc... Isi trage manuta, admira opera si mai pune mana o data ca sa il aseze mai bine...zambeste fericit si apoi pune mana si il tranteste pe jos....apoi o ia de la capat.... Aprinde lumina cand ii spun...asta e o pasiune mai veche.... si deschide/inchide toate usile...Ar sta si o ora sa tot inchida si sa deschida usi!!!!! Incearca sa isi puna caciula in cap si ciorapeii in picioare...va dati seama ca nu reuseste dar ii ia si ii pune pe varful picioarelor, ii apasa si se supara ca dupa ce ia manuta cad.... Cu palariile reuseste sa le puna in cap si apoi se plimba f mandru de el asteptand sa il felicit.... Merge cu ochii inchisi si rade de nu mai poate, nu vrea sa adoarma daca nu sunt lg el sa ma mangaie pe mana, si cand se trezeste dimineata daca se intampla sa fie cu mine in pat ma ia de gat si se cuibareste lg mine si mai sta asa un sf de ora... Este si el ca si ceilalti copilasi la faza cu imitatul... tot ce vede! Cum povesteam...duce tot ce prinde a ureche si spune "alo, da", se distreaza sa ma traga de gene si sa imi bage degetelul in ochi, ma imita cand rad sau tusesc... si se alinta cat cuprinde!! Dar per total...eu pot sa afirm cu tarie ca este un copil tare cuminte si vesel...chiar daca e zapacit si nu are stare o sec! Nu se supara daca ii iei jucariile, se mai enerveaza daca nu il las unde vrea el si bate din picioare dar ii trece f repede... si fara prea multe comentarii... Cam atat imi vine in minte acum...desi sutn convinsa ca mai sunt...
Va pup si eu acum si va doresc noapte buna si o duminica linistita!!!!
dania.nicol spune:
Buna dimineata pitici si mamici!
In primul rand vrem sa multumim fetelor care au lucrat la listuta si pentru ele multi pupici si floricici.

Noi suntem bine nu am mai putut intra din cauza unor probleme cu calculatorul. Si Sebi si Cata sunt bine se alearga toata ziua prin casa, se ascund, rad si tipa de ne stiu toti vecinii prin toata casa sunt numai mingi, masinute, jucarii si mai nou carti de joc cu Scooby-Doo. De mancat mancam de toate dar mai mult bucatele. De ex fructele nu le mai mananca deloc pasate cum ii dadeam inainte mar cu banana si cereale. Ii plac mult cheerios de la nestle, bucatele de omleta cu cascaval, si nu stiu daca e bun pt ei dar mananca cu placere si snitel de pui. Ma vaitam eu ca nu bea lapte dar cred ca au perioade cand il mai vor dar acum bea atat cat trebuie un bib seara si unul dimineata. Ce sa mai spun ca de cand s-a schimbat ora se trezeste cu noaptea in cap si are chef de joaca.
Sunt un pic ingrijorata ca am observat ca ii cam pocnesc oasele cateodata oare de ce?
Si Catalin se plange ca il dor calcaiele o fi din cauza cresterii?Chiar am sa merg cu ei la Dr sa vad de ce.
Noi folosim de obicei Pampers dar am vrut sa incercam si alte scutece Happy sunt prea groase intre picioare Mai multumita am fost de Huggies care sunt de doua feluri unele verzi care sunt mai scumpe sunt foarte bune, iar altele cu albstru si roz pe cutie care mi s-au parut mai acceptabile chiar daca sunt mai groase au elastec la mijloc si sunt ieftine.
Va pupam si asteptam numai vesti bune.
Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi
A doua steluță
hristina spune:
Simona, botezul e de-abia saptamana viitoare.Asa ca daca cumva afli ceva despre localul asta,spune-mi si mie ,te rog.
Mai am timp de reflecatat asupra toalelor, caci asta e problema mea.
Te pup si poate ne si vedem 5 minute,daca e frumos si poti iesi cu Praslea.
Kasi si Victoria
delia grozav spune:
MEDEEA ARE RUBEOLA!
Azi dimineata cand am schimbat-o, surpriza, pe runchi eruptia nu foarte extinsa, simt si ganglionii si nerge totul cu febra de 3 zile de dinainte gatul dureros si rosu.
Din fericire e deja mai bine, numai face febra, doar ca nu prea are pofta de mancare.
Asa ca antibioticul e degeaba, dar daca am inceput trebuie sa ii dau 5 zile.
Eu intr-un fel ma bucur.
E cineva prin zona la care copilasul a avut rubeola sa mai schimbam pareri.
Vaccinul ROR oricum o sa il fac, cred pe la un an jumate.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
anis spune:
Dede , daca nu mai tii minte , sunt experta la rubeola, rozeola
..mai nou acum a racit iar...deja m-am obisnuit..
DAca a aparut eruptia e ok de acum incolo, pe Ingrid a tinut-o cam 7-8 z, si in perioada de start a eruptiei a inceput sa-si revina si cu mancarea.
Simona, mi-a zis sa-i dau cu Atotderm ,dim si seara, si in rest cu nimik...doar sa o spal cu apa sau si s-o sterg cu apa cu bicarbonat....plus ca am schimbat Pampers-ul cu Huggies-ul.
PAna la urma am fost la teatrul Tandarica, s-a cam foit ea, dar a stat pana la sfarsit.De fapt majoritatea copiilor nu stau locului.Oricum a fost fascinata.Dupa aia am bagat niste cumparaturi...am venit i-am dat sa pape si acum doarme...asa ca fug si eu sa stau intinsa un pic.
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Laura25 spune:
Va rog sa va uitati pe prima pagina
Am facut o parte din categoriile propuse de Yasmari. Din pacate, s-a trezit mandra mea si nu m-a lasat sa termin. Copilasii i-am trecut din amintiri. Daca aveti ceva de criticat, de comenatat va rog sa o faceti fara nici o jena, nu ma supar. De asemenea, va rog sa anuntati aici sau pe PM fiecare copilas daca si unde se incadreaza.
Delia sanatate multa Medeei, macar bine ca ai aflat ce e.
Kasi am vazut ei su ca ai trecut pe aici, dar cum informatii nu-ti puteam da, am asteptat povestirile promise cu activitatile Victoriei. 
Plec in vizita la Isabella, sper sa facem si catva poze. Incerc sa mai intru mai spre noapte. Pupoci!
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
anis spune:
Laura trece-o si la guralivi pe Ingrid..si la copilul care nu sta niciodata 5 min intr-un loc...si la mare amatoare de plimbari si jocuri![]()
AniS
29+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
lulu75 spune:
Multumim de felicitari. Se pare ca am asteptat sa mearga Andrei, dar acum este foarte stabil. Mai nou nu ne mai lasa sa il tinem de manuta pe strada si ne bodogane pana il lasam sa mearga singur. Vorbeste non-stop si mai nou invatam sa dansam si rade in hohote, dar dansam pana isi mai consuma energia ca sa faca nani.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774