Inimioare de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
Katink spune:
Nicoleta, sper ca a nascut pana acuma prietena ta. Te asteptam luni cu detalii.
Fug la somn ca imi pica ochii in gura, nu stiu de unde atata oboseala 
Katink
cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
Yasmari spune:
Anis, daca e vorba de Huggies eu mai folosesc, nu constant dar suficient cat sa-ti dau recomandari bune. Aici am gasit o oferta 2 pachete mari, 124 in total la 18 lire, nu e relevant pt tine, vreau sa spun ca-i cam acelasi pret ca Pampers.
e 2 noaptea, sint racita cobza, ma dor urechile, gatul,sinusurile, spatele, burta, cred ca-i gripa, nu conteaza, numai fata sa nu fie afectata. Mi-am facut un ceai firbinte de musetel cu miere si zic sa va urez un weekend placut. O tipa mi-a spus ca ar fi bune picaturi caldute de ulei in ureche, a folosit cineva?
Nastere usoara prietenei tale Nico.
"May you live every day of your life!"- J. Swift
ema.nu.ela spune:
anis,
si mie mi se par misto Huggies. ce-i drept am folosit doar chilotei de apa. dar la pret sunt mai scumpi decat pampers asa ca nu m-am bagat. asta ce-am vazut in carrefour si cora ca la metro/selgros nu m-am uitat.
yasmari,
eu stiam ca uleiul in ureche e bun cand ai dopuri si vrei sa le inmoi :)
baga la greu ceaiuri cu lamaie si miere de albine. cica si supa de pui cu mult piper e buna.
eu cand am viroza iau paracetamol sinus (e o versiune romanesca f buna). pt gat spray cu Ttantum Verde, eventual pastile de supt Oropivalone care are antibiotic local. si daca simt ca s-a dus pe faringe si e mai suparator mai folosesc un spray Bioparox care tot asa are un antibiotic local. si multe citrice.
multa sanatate sa treaca cat mai repede.
asta e dezavantajul cand duci copilul in colectivitate. ca iei toate virozele. dar asta e lasa ca trec.
mamica de maria, 1 an si 3 luni
delia grozav spune:
Emanuela tu sigur nu ai treaba cu medicina? Sau cineva din familie?
Ca prea le zici bine.
Anis ai fata de gasca ca merge cu tine la cumparaturi. La circ nu stiu daca o sa ii placa prea mult ca e galagie si multa lume. Dar cine stie poate nu e asa sensiblia ca ai mei. Lui Adi ii e frica de clovni. Erau la mare o gramada si ii ocolea bine.
Cin sper ca a nascut prietena ta. Eu cand l-am nascut pe Adi am zis ca nu mai vreau copii decat infiati
si totusi am mai nascut inca o data, tot natural si a mers repede si usor...dupa ce mi-au pus perfuzie
.
Noi suntem mai bine, doar ca scaunele sunt moi de la antibiotic cred. Ii dau si Biotics si astept sa se faca bine. Imi pare tare rau ca nu pot sa o scot afara pe Medeea, ieri cand ningea am pus-o la geam si a ramas efectiv cu gura cascata.
Azi am avut iar cursuri de informatica si imi place la nebunie, desi e foarte greu, ca ne-au bagat in limbaje de programare. Insa ma simt ca pestele in apa, eu am vrut sa fac informatica dar parintii au insistat sa fac medicina. Imi place si ce fac acum dar e tare frumoasa si informatica. cine stie ce o sa fac pana la urma. ![]()
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
emaaimee spune:
buna,fetele.mersic k ati intrebat de noi.
frumoasa lista.
cred k sunt si eu pt categorii,nu as avea cum sa scriu cate face/zice fata,deja copiii evolueaza de aku'.eu nu am cum sa scriu tot ce face si zice dra mea.e o scumpa inalta de 87cm
danseaza pe orice ritm,imita dk ii lasi pe muzic al tv pana si miscari de breakdance.canta si danseaza in acelasi timp,pupa pe oricine si ma vrea tot timpul cu ea.ii plac f mult cartile,si franturi din Snow White,numara piticii,etc spune f multe si stie f multe.imi vine sa o mananc cand o vad cum vorbeste ea si in ro si in engl
zice asa frumos:ou-ii dau fiert si ea il sparge,il curat si papa din el.
anis,eu am folosit Huggies f mult,mi se par cele mai bune.insa in Ro mi s-au parut mai proaste fata de Irl,parca e mai aspru elasticul.si s-a iritat fata de la el.au elastic de jur imprejur o banda si tre' sa iei un nr mai mare decat de obicei k in elasticul nu are material absorbant,deci e mai mica supr de absorbtie.dk te intereseaza am vazut la metro oferta speciala cumperi 2 pakete si unul e gratis.
despre prietena care trebuie sa nasca;musai la spital,nu e ok sa ii curga sange,in primul rand.iar faptul k bb e mare e iar f imp,trebui sa fie monitorizata f bine.din exp pers spun k nu e ok sa curga sange,era sa nasc aks,am ajuns cu dilatatie maxima si am nascut in 10 min de cand am intrat in maternit.succes.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
sanatate tuturor bolnavirilor
si Oani a mea deseneaza nonstop,o intreb ce a desenat si zice k 'loarea'-adek floarea
la noi pisicile/ca'(cat) se keama toate Ela si cateii Bela(cateaua vecinei).merge cu masinutza prin casa,se suie in paturi,sterge praful,oglinda,frigiderul,pe jos cu rufele spalate si ude.imita cam tot ce facem
o sa va scriu ce mai zice si face Oani cand am timp.
un weekend placut.
POVESTEA MINUNII
ema.nu.ela spune:
delia,
he-he chiar n-am treaba cu medicina desi mi-ar fi placut sa ma fac chirurg dar nu am conditia fizica pt asa ceva. maica-mea a fost asistenta dar sincera sa fiu nu i-am prea cerut parerea cand eram racita sau altceva sa nu-si faca probleme. iar pt maria chiar nicioadata n-am intrebat-o cum sa fac ceva. eu ce spun spun din experienta proprie si a altora apropiati. si din ce-am citit prin carti si net. cel putin de cand s-a nascut maria am citit f mult.
da chiar e curios. eu am facut informatica si ma pasioneaza informatiile din medicina, iar tu faci medicina si te pasioneaza informatica. succes la invatat. ce limbaje minunate inveti la cursuri?
ca sa nu zic ca am facut si un an de arhitectura de care uneori imi pare rau ca m-am lasat si am vrut sa ma reapuc...dar a trecut prea multa vreme...
apropo de liste cu talente. maria in afara de chestia cu desenatul nu mi se pare ca are veleitati deosebite la ceva. poate doar la mofturici si slabanogi.
saptamana asta i-am facut 3 feluri noi de mancare: alivenci cu branza si smantana, coltunasi cu branza fierti si chec de banane. nu pot sa zic ca a fost f incantata de vreuna din ele dar a mancat ceva. la alivenci i-am pus si niste felii de portocale ca la ea daca nu e ceva si cu fructe parca nu se duce pe gat.
mamica de maria, 1 an si 3 luni
hristina spune:
Nici n-ati vazut c-am fost pe-aici!
O pup pe KATINK ca si-a adus aminte de mine!
Celorlalte,sanatate la copilasi, sa se faca mari si cuminti!
Kasi si Victoria
emaaimee spune:
dk te consoleaza si eu am lipsit destul,Kasi.
sa va intreb
dk copii vostrii cand papa mult(apa/lapte/lichid) tot asa le baldabacaie burtica:k am mea zici k e o sticla asa tare face la culcare mai ales
Anis,vreau si eu parola la albumul de poze,poate mai vrea cineva sa puna poze.io de ex vreau sa pun o poza mai noua. si ma bucur k te-au ajutat fetele cu lista.
noapte buna
POVESTEA MINUNII
Simonaci79 spune:
Buna seara! Am intrat si eu o fuga la raport!
Lulu- Felicitari puiului mic si plimbaret!!!! Sa o tina tot asa si fara cazaturi daca se poate!!! (sau macar cat mai putine!!!) Multumim si noi mult pt urari!
Pisicut- ma bucur ca te simti mai bine si iti doresc sanatate multa si sa nu mai faci niciodata!!!! Ce frumos ca la voi este zapada... la noi a nins...asa o flescaiala cat sa se faca un mare noroi...si o aglomeratie de zile mari pe strada... Dar lasa ca vine si la noi acum... Macar a fost urat afara si nu m-am mai suparat asa tare ca nu il pot scoate pe Mario ca e bolnav...ca daca ar fi fost zapada mi-ar fi parut rau... Pupici multi!
Nicoleta- nu e chiar asa cum i-a spus dr... si conteaza ca are 4 kg copilul...mie cand a inceput sa imi curga un lichid rozaliu m-a chemat repede la spital si mi-a facut cezariana de urgenta, nu ca ar fi fost ceva grav...cica e normal...dar cum voiam cezariana...asta era primul semn ca dl batea la usa sa iasa la lumina si daca apuca sa se inscrie pe drum.... ne vedeam prin nastere normala... Oricum, cred ca faptul e consumat deja...poate ca prietena ta a facut cunostinta pana acum cu puiul de om si ii urez si eu sa ii traiasca, sa fie sanatos si fericit si ei refacere rapida si sa se bucure de minunea ei!!!!!
Katink- stai linistita....credeam ca ai inteles si razi de mine... pai la cat de mult si alambicat scriu...cred si eu ca e greu sa mai intelegeti ceva..... Ma mir si eu cateodata ca aveti rabdare sa cititi ce scriu...si va multumesc pt asta!!!!! Pupici!!!
Si sper ca in curand sa renunte Emma la apa pe care o bea noaptea, sa puteti dormi amandoua linistite (mai ales tu acum...imi amintesc cat de greu adormeam...si sa ma trezesc de 2 ori noaptea obligata...cred ca ar fi fost cumplit...) 
Kasi - imi pare rau ca citesc asa tarziu mesajul tau... Eu stau chiar pe Calea floreasca...deci acum probabil ca ori esti f aproape de mine...ori ai plecta deja acasa! Din pacate habar n-am de restaurantul asta si nu as fi avut cum sa te ajut...dar poate ne intalneam si noi putin... Poate cu alta ocazie! Sper ca v-ati simtit bine!!!!! Pupam plimbareata mica si frumoasa si asteptam vesti si poze noi!!!!! (cabd ai tu timp!)
Albinuttza-imi pare bine sa te mai vad pe aici...dar nu ne mai dai si noua nici o veste despre tine? Cum te mai simti? Te pup si iti doresc sarcina usoara si sanatate multa! Pupam si bondarelul mic!!!!
Giana- si eu tot libero fol de cateva luni (5-6) si sunt f multumita! Eu nu ii pun chilotei...ma enerveaza ca sunt pachetele mici...eu ii iau cele mai mari pachete ca sa nu tb sa ma duc asa des.... si pana acum i-am pus discovery 7-14 kg si cand le termin pe astea am luat deja pachet de 12-17 (parca) kg...sa vedem daca nu sunt prea mari...mai ales ca a slabit acum cu boala asta.... Multumim mult pt urari!!!!