Inimioare de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna,mamicilor!

Multumim mult pentru noua listutza si imi place mult ideea cu categoriile! fetele care se chinuie cu listuta!

Anis, eu folosesc Libero de cand avea Dani vre-o 3 luni.Am mai incercat si altele dar mi s-au parut groaznice comparativ cu Libero.Ba strangeau,ba iesea din ele...Acum am ajuns la chilotei si sunt fff multumita de ei. Si sunt si bune ca pret.

Anda,Dede,Simonaci si restul fetelor care au puiutii bolnaviori,MULTA SANATATE si sa va treava repede.Offf mititeii de ei...

Lulu,felicitari pentru plimbaretul Andrei!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Da, Albinutza, aia e poza, cu Alexandra mica. Am vorbit cu gesi pe mess si zicea ca s-a inscris si ea asa,la misto, ca o innebuneste Alexandra cu mormatul cand vede ursuletul de la Nestle (era unul din premii), ca nu crede ca are sanse sa castige. Si uite ca a castigat!

Eu am gasit intre timp nr. din septembrie, dar se pare ca l-au citit si copii, ca exact pagina cu poze lipseste .

Azi dimineata puneam niste hainutze de-ale lor pe calorifer sa se usuce mai repede. Rares, proaspat schimbat de bodyul cu care dormise (iar a baut apa multa si i-a iesit pipilica din Pampers) se plimba prin camera. Deodata il vad ca ia hotarat body-ul ud si cu el in mana vine spre mine strigan "puii, puii! " Il intreb care pui, ca nu era nici unul prin preajma. El insista impingandu-mi bluza in mana "puii, puiie!" . Ca sa ma prind intr-un final ca el imi spunea "pune", sa pun si ala pe calorifer . Asa am descoperit ca mai zice un cuvant. Ne mai jucam uneori un gen de alba/neagra. Tin un dop sau ceva mic in mana, ascund la spate si intind apoi pumnii sa aleaga ei unde e. Se distreaza cel mai tare cand nimeresc mana goala si le spun "nuu-iii!". Ieri am constatat ca spun si ei "niii!". Le spun poezia cu pisicuta care s-a urcat in pom si cand ajung la partea cu "vai, saraca" isi pun amandoi mainile in cap, mi le pun si mie.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Simona sanatate multa lui Mario. Off, ce de probleme aveti si voi . Sper sa isi revina repede si sa nu mai raceasca, mititelul.

Luminita felicitari lui Andrei pentru primii pasi ! Cat mai multi inainte, fara cazaturi

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Acum,ca tot am timp(doarme flacaul),sa va spun si despre noi.

Dani e un scump voinic de vre-o 12.300g, a inceput sa pape mai binisor desi mai face mofturi.
In schimb e un pupacios fara pereche.De cum se trezeste ma ia de gat(ca de la 6 dim il iau in patul nostru) si ma pupa,ma mangaie..si prin somn cauta cate-o data.
Dar a ramas si cu un tic de cand il alaptam.Cand doarme langa mine cauta tzatzi cu mana si ma tine de sfarc.E asa dulce...dar sper sa nu il tzina pan' la majorat
Danseaza de cate ori aude muzila populara.Nu stiu de unde are astfel de gusturi,ca noi nu ascultam asa ceva.In fine,acum mai dam pe Favorit pt a ne delecta Dani cu cate un dans.Norocul nostru ca mai danseaza si pe alte genuri

Va pup ca mi s-a trezit comoara!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

toate fetele care au facut ca lista noastra sa arate asa bine, imi plac ideile cu categoriile, poate ma invrednicesc si eu intr-o zi sa va scriu ce mai face BuBu. Ar fi multe de zis dar acum trebuie sa ne jucam.
Am fost afara si tare mult ia placut in zapada .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Cin parca povestesti de mine, asa a fost la mine la ambele sarcini. La Adi am avut 3 zile contractii cam la 5-10 minute si nu am dormit de loc si am nascut doar cu perfuzie moarta de oboseala, si la Medeea s-a repetat povestea, aveam contractii dar nu ma dilatam si tot cu perfuzie am nascut. Eu nu as sta oricum acasa si ar trebuii sa insiste prietena ta sa fie monitorizata si eventual sa ii provoace nasterea pentru ca altfel se epuizeaza, eu asa am patit cu Adi si la Medeea dupa 24 de ore de contractii ineficiente am convenit cu doctorul sa provoace nasterea si Medeea a fost de acord.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Am inceput sa ii dau antibiotic fetei mele maraite. Nu e foarte rau dar logic nu poate fi decat o suprainfectie bacteriana a virozei care a avut-o saptamana trecuta, ca tot face putina febra la culcare de 3 zile deja si vad ca o deranjeaza gatuletul si tuseste rar dar productiv. Slava Domnului ca ia usor medicamentele, nu ca Adi cu care ma luptam efectiv, voma o doza, doua si abia apoi reuseam sa ii dau, cu el am scapat ca ia tablete daca e nevoie.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce imi place ca se mai misca ceva pe aici...

Am umblat pe la farmacii, si am luat cateva Libero(vad ca Giana zice ca sunt ok...chilotei am luat)n-am gasit happy..dar caut i-au acteva din fiecare si decid.

Altceva ma gandesc sa-mi duc mandra la circ... nu de alta dar mie imi place f tare, vad eu daca se plictiseste mai iesim ...etc...sa vedem.

In rest eu o i-au cu mine peste tot, la cumparaturi, fie de mancare, fie de haine..o urc in masina si colindam, asa am invatat-o.Chiar cand iesim afara mi se duce direct la masina, chit ca merg sau nu cu ea..si pana o dezlipesc de portiera se lasa cu chitaieli.

Vad ca e ok, de aseara cu funduletul, adica mai e, dar nu s-a mai inrosit.

Sa va zic ce face Ingrid, asa pe scurt.cand bea ea sau altii in jur face "eeeah" , daca casti , ea repede isi duce mana la gura ei , canta "lalalala" cat o tin plamanii, daca ii zic danseaza, incepe sa se miste , de fapt o bataiala, cand ii zic gata hai la masa, se duce si isi trage scaunul de masa singura.Imi aduce 90% din lucruri ce ii zic, bocanceii ei, cuburile etc, chiar daca sunt in alta camera.Si multe chestii haioase..o sa vi le mai scriu, ma duc s-o culc.

Simona ...multi pupicei lui Mario, sa-i treaca repede.

AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

ce-i cu forumul asta? inteleg sa vad dublu, dar 6 mesaje identice???
ce fac fetele?
Delia, Katink...multumesc. a plecat la spital. din spusele medicilor naste abia dupa ora 7. sper sa nu se chinuie prea mult, ca saraca inainte sa plece imi spunea ca daca mai face un copil va alege cezariana, ca natural i se pare prea dureros.
Pupici bebeilor bolnaviori sa se faca bine cat mai repede.
Revin luni...
Week-end placut sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cand sa scriu si eu mesaj si sa va laud ca scrieti, a intrat forumul in revizie..si vad ca mi-au aparut 6 mesaje identice...oricum le-am sters gata.

As vrea sa stiu cine foloseste Huges, mi se par f bune...si de unde le ia, ca pret mai ok?

AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput