Inimioare de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Simona sanatate multa amandurora

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by anis

Simona, eu FIV-ul l-am facut cu dr Niculescu si embriolog dr Cocei de la Giulesti.Prima incercare si cu reusita.

Am fost cu Ingrid la dr, se pare ca a facut pe fundalul diareei avute, a facut alergie de scutec, sau dermatita de scutec.I-am luat Atotderm, dim si seara de dat, in rest doar cu apa, sau sters de kka cu solutie apa cu bicarbonat, plus lapte hipoalergenic de la Nan, plus schimbat scutece , am luat Huges (inainte foloseam Pampers).
In rest analizele au iesit bine...deci trebuie sa astept 1 sapt sau mai mult sa vedem.

acum cine foloseste Huges??Sunt ok? Mie mi se par f scumpe...Happy cum sunt??

AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Anis, cred ca nu ai avut timp sa citesti, dar spuneam eu un pic mai sus ca eu folosesc Happy si sunt multumita. Sunt intr-adevar mai ieftine, dar sunt bune.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

fetele!
Ati scris ceva de cand nu am mai intrat.
toti copilasii bolnaviori, sa va treaca repede sa va puteti juca.
Eu sunt mai bine cu alergia, incep sa dispara petele. Am fost suparata putin pe doctorita (ma intrebat de ce nu il intarc daca are 1,3 ani si s-a amuzat tare cand am zis ca nu vreau) dar acuma mi-a trecut. Am pitiriazis rozat Gilbert, zicea dr. ca da imunitate pe viata (sper sa fie asa, ca am citit si bune si rele despre boala).
La noi este zapada de 10cm si inca ninge . Il scot un pic pe Praslea afara si revin sa va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna fetelor
Fetele, am o prietena insarcinata in 40 de saptamani, are contractii la 5-7 minute, scurgeri de sange (probabil dopul), iar doctorita de la spital a trimis-o acasa ca cica poate dura 1-2 zile, ca are colul deschis cat sa intre un deget...si prietena mea nu stie daca sa se intoarca la spital sau nu... eu am nascut f repede, dar din experientele voastre, credeti ca poate dura totusi atat de mult? am vb cu ea acum la tel si doctorita i-a zis sa ia un nospa si daca nu trece intr-o ora sa mearga sa se interneze. stau si ma intreb, n-o putea opri dimineata in spital si sa-i provoace nasterea? bebelul are vreo 4 kile..conteaza in vreun fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Simona, scuza-ma, eu chiar am citit aiurea mesajul tau , nu faceam glume

A adormit mandra mea, cam asta e programul ei. Se trezeste dimineata in jur de 6.30 - 7.00, doarme de pranz intre 11.00 si 13.00 si seara o punem in patut la 20.30 si pana in 21.00 adoarme.
Noaptea inca se mai trezeste de 2 ori si cere apa , am zis sa ii dau apa in speranta ca nu se va mai trezi doar pentru apa... daca ii dadeam lapte ma gandeam ca ii e drag de el si vrea si noaptea...

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Nicoleta, parerea mea este sa merga prietena ta la spital si sa stea acolo.

Dilatatia rezulta in urma contractiilor, nu?! Ea daca are contractii la interval asa scurt, de ce sa mai stea acasa, mai mult ca si sangereaza... pai in cateva ore poate sa piarda toata apa si sa se intample ceva cu copilasul.
Spune-i sa bea multa apa si sa merga la spital, sa nu mai plece de acolo, sa ii monitorizeze bebelusul, contractiile, dilatatia...
Dr. aia cand vrea sa nasca prietena ta, in saptamana 50?!

Si eu in ignoranta mea am stat acasa de cand m-au apucat contractiile - dimineata pe la 4.20 - iar la spital am ajuns la ora 7.00 cu dilatatie 5cm si cu contractii la 3-5 min.
Eu aveam 40 sapt. + 2 zile si tot ziceam ca e alarma falsa...
Cand am ajuns la spital imi curgea sange, dar de exemplu la mine apa nu s-a rupt sa curga siroaie si nici dop nu am vazut.
Apa am pierdut-o putin cate putin, si la spital in timpul travaliului mi-au dat sa beau apa intr-una.

Nastere usoara si un bebelus sanatos!
Sa ne spui si noua cum a decurs totul si cum se simte prietena ta.

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Rog bucurestencele, sa-mi spuna daca stie cineva ceva despre restaurantul Diesel, pe Calea Floreasca?

Va rog sa-mi spuneti si mie daca aveti habar ca trebuie sa merg sambata ,la un botez acolo si nu stiu cum este localul, nefiind bucuresteanca.

Cat despre noi, revin cu amanunte!
Suntem bine,crestem,sanatoase, doar doi dinti si mult mers pe jos singurica!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by nique15
... Chiar, voi mergeti cu copii la cuparaturi? Simina nu are rabdare mai mult de 20 min sa stea in carucior si daca o dau jos, ca altfel incepe sa tipe, e nenorocire, cara tot de pe toate rafturile... si le "aranjeaza" pe jos... Data trecuta se uita lumea ca la urs la noi, cum construiam castele din cutii de Almette...

Noi mergem cu el, si e fff cuminte, se uita fff curios in jur, dar la fel treb sa avem grija sa nu agate ceva.

Sa stii ca am cautat nr de septembrie de la Mami, dar nu-l gasesc, si mi-am amintit ca l-am ratat Sorry...poate te ajuta alte fete

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 24+ Barza aduce o fetitza

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Yasmari ff bune ideile cu categ...excelente, asteptam sa le vedem pe hartie. [up] fetele si sanatate

Si sa multumesc si eu fetelor pt listutza, foarte frumos a iesit

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura25
Am cumparat azi Mami si am vazut ca Alexandra, fata lui gesi e printre castigatorii concursului de poze haioase. Felicitari!

Laura, e cumva o poza cand era mai micutza? Alexandra Catalina Olteanu?!

Mergi la inceput