Inimioare de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
corbioana spune:
Simona un pupic
mare pt tine si Mario. Iti multumesc ca mereu iti amintesti de mine. Trebuie sa recunosc ca nu as fi ajuns sa citesc mesajul tau daca nu m-ar fi atentionat Laura. Pupici
amandorura. 

Regret ca nu am timp sa citesc capitolele din urma si nici macar pe cel curent. Nu stiu despre ce poze este vorba, banuiesc ca actualizati ceva pe aici??? sau...
Andrei creste, e bine sanatos multumesc lui Dumnezeu, e nazdravan desi nu spune multe e foarte "vorbaret" dar pe o chineza personala. E un haios si jumatate. Eu muncesc si acum chiar sunt cam ocupata dar promit sa revin cu detalii si poze. 
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Yasmari spune:
Pupici boierului si fermecatoarei mamei sale!
Pupici si Ellei, de n ori mi-am propus sa-ti trimit un Pm sa te intreb de sanatate, ma bucur c-ai revenit, sa treaca repede urticaria Iuliei!
Katink, 4 zile mergem, initial era marti, acum o luna am gasit si pt miercuri, de azi si pt joi si vineri. Exact cum ai descris s e intimpla si aici, fata draguta si poloneza care ma colecteaza e gravidutza ca bb2 in 22 sapt, cica exact cind a incetat sa alapteze (aviz amatorilor), fata ca si prima(Carissa, tare imi place numele!)
"May you live every day of your life!"- J. Swift
corbioana spune:
Yasmari va pup si eu pe amandoua, fete dragi, ai un umor si un spirit foarte spontan. Mi-ar placea foarte tare sa asociez si eu o imagine la tot intregul asta, poate vreodata... :)
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Simonaci79 spune:
Buna seara!
Nu am timp sa citesc si eu ce ati mai scris...am intrat sa pun si eu o intrebare si poate cititi pana va culcati...
Anis si Monica-Elena- stiu ca voi ati facut FIV pt inimioarele voastre. Am si eu o prietena care vrea sa faca si crede ca are sanse f mici... are trompele legate si acum s-a hotarat ca mai vrea totusi un copil...-asta sa fie invatatura de minte celor care sunt tentate de varianta asta...nu se stie niciodata ce vom vrea mai tarziu...- si pt ca i-am spus ca stiu 2 fete care au ramas insarcinate si au copilasi dupa FIV era interesata la ce dr ati fost... Daca ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti va rog... Multumesc mult anticipat! Pupici!
Mai intru mai tarziu sa citesc restul mesajelor!!
delia grozav spune:
Medeea mai are cred ceva sub 38 dar altfel e bine, nu tuseste nu ii curge nasul, a papat binisor, e doar putin maraita. Am vorbit si cu doctorita homeopata la care am mai fost si mi-a recomandat sa ii dau Coryzalia. Sunt drajeuri car normal se sug, eu le-am pisat si i-am pus praful cu degetul pe limba si i-a placut ca e dulce. sa vedem cum va fi maine. Apoi merg la doctorita sa vad ce imi recomanda ea pentru imunitate.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
anis spune:
Simona, eu FIV-ul l-am facut cu dr Niculescu si embriolog dr Cocei de la Giulesti.Prima incercare si cu reusita.
Am fost cu Ingrid la dr, se pare ca a facut pe fundalul diareei avute, a facut alergie de scutec, sau dermatita de scutec.I-am luat Atotderm, dim si seara de dat, in rest doar cu apa, sau sters de kka cu solutie apa cu bicarbonat, plus lapte hipoalergenic de la Nan, plus schimbat scutece , am luat Huges (inainte foloseam Pampers).
In rest analizele au iesit bine...deci trebuie sa astept 1 sapt sau mai mult sa vedem.
acum cine foloseste Huges??Sunt ok? Mie mi se par f scumpe...Happy cum sunt??
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Irda spune:
Offf, fetele!
Iar copilasi bolnavi
!
Anda, curaj si nervi tari ca se face puiutzul bine, dar cum iti spuneau si fetele foarte importanta e hidratarea chiar daca de mancat nu mananca mare lucru! Daria mea are zile cand nu pune gura pe mancare solida si traieste doar cu Milumil 3 si ceai de menta ca decat pe-ala il vrea!!! Pupicei si sanatate multa!
Dede, pupam Medelutza sa se faca bine si sa n-o mai ingrijoreze pe mami!
Anis, noi folosim Happy de pe la 6 luni ca atunci cand am trecut de la pampers 2 la 3 se uda toata fata si astia de la Happy desi sunt mai grosuti au un elastic la spate si in fata si se muleaza pe talia ei de balerina (la 80 cm are 9.200gr)!!! Sunt ok si absorb bine ....cel putin noi n-am mai avut probleme cu gasitul fetei uda dimineata...si Dari baga seara pe la 9-9.30 cam 350ml Milumil 3, iar dimineata cand tipa dupa bibe pe la 8.30 asa e ok cu scutecul....plin dar e uscata, nu-si uda hainutele!
Simo, pupicei tie si scumpului de Mario.....nu credeam ca chiar ne-ati uitat, dar la cat de rar scriu....
as merita bataitza!!! O sa pun si poze cu Dari mai recente da' n-am avut timp deloc!
Ioana, pupicei tie si boierului Andrei nazdravanul!
Pupicei tuturor fetelor si copilasilor sunteti toate niste mamici de mamici ,iar copilasii sunt comorile noastre: grasi, slabi, vorbareti, nevorbareti, umblareti , neumblareti

!!!
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
Simonaci79 spune:
Am revenit si eu pt putin timp...ca am luat si eu raceala de la Mario si ma simt tare rau...
Katink- nu stiu daca glumeai sau nu... la ora asta chiar nu ma prind... Eu chiar vb ff mult... cat scriu e o nimica toata.... Toata ziua imi turuie gura, si daca sunt singura in casa vb la telefon...traiasca cosmote-ul cu 2000 min (nu stiu ce o sa ma fac cand se va tremina oferta) si prietena mea care ma asculta cu rabdare si stoicism zi de zi..... Daca imi seamana si Mario...cred ca o sa ia foc toate telefoanele.... Pupici printesei si sper ca asta sa fie reactia la vaccin...macar ei nu ii face nici un rau si te mai poti odihni si tu...![]()
Dede- sper sa scapati si voi repede de raceala...sa nu va mai faca probleme si sa se simta bine fata!!! Sanatate multa!!!!
Ema.nu.ela- multumesc mult. Nu am auzit de scutecele fara gel...oricum sunt convinsa ca nici nu abs atat de mult lichid... si deocamdata vad ca ii merge bine cu astea, insa e bine de stiut... Iar cu var pt pipi in pat...cred ca singura buna la noi ar fi musamaua sub cearsaf... Ca restul le ridicam, aruncam si nu stam un min intr-un loc.... Pupici multi!!!
Yasmari- ma bucur mult ca v-a trecut raceala! Si pt activitatile voastre matinale...multe felicitari!!!! Pupici si sanatate multa!!!
Ioana- Ma bucur tare mult ca ai raspuns la apel!!!! (multumesc si eu cu ocazia ac Laurei ca te-a atentionat!!!) Abia astapt sa mai vad si eu poze noi cu boierul!!!! Spor la lucru si acasa...sa fii sanatoasa si sa nu mai ai probleme (sper ca te simti bine...ca stiu ca mai aveai probl de la oboseala) si sa te bucuri de baiatul tau frumos!!! Pupici multi!!!
Dede- multa sanatate si sa dea rezultate tratamentul!!!!
Anis- multumesc mult!!! Ea stia ca se face doar de catre prof Marinescu de la giulesti si Dr Ancar de la pantelimon... Pupici!!!
Irda- si noi va pupam!!!! Si asteptam sa vedem poze!!!!
Simonaci79 spune:
Si acum ca am terminat de citit... sa va spunem si noi ce ispravi am mai facut....
Dupa un drum de 2 ore floreasca-calea victoriei...de imi venea sa urlu.... ca tot veni vb...parca nu am mai vaz niciodata aglomeratie ca anul asta.... pe unde o luam tot de un blocaj dadeam... 

Vad ca fac si rime... Am fost la dr si Mario e f rosu in gat... si cu basici de lichid..asa ca ne-a trecut si pe noi pe antibiotic...macar e bun la gust si nu i se mai face sila.... si m-a trecut si pe mine pe tratament ca daca baiatul meu e darnic...acum behai si eu toata ziua ca o oaie... Asta e! Macar daca mi-ar fi dat-o pe toata sa se simta el bine mititelul!!! Offf, imi e asa mila de el... abia a adormit ca nu poate sa respire pe nasuc... Si cad l-am dus la culcare avea si febra 38.3...ca sa fie tacamul complet... Macar nu a mai vomitat azi,,,, dar nici cu papatul nu s-a omorat... Sper sa ii treaca odata ca imi e tare mila de el.... Si m-am saturat de racelile astea pana peste cap!!!
Fug si eu acum la culcare... sa stau lg el sa vad daca se trezeste... Va pup si va urez o noapte buna si linistita tuturor!!!! Pupici!!
lulu75 spune:
Buna!
Vreau sa va dau o veste buna: DIN 21 OCTOMBRIE ANDREI MERGE SINGUR IN PICIOARE. E tare mandru de el si noi si mai si. Acum cere si APA cand ii e sete, iar de vorbit...vorbeste non-stop. In limba lui ce-i drept dar vorbeste.
Anis si eu tot Happy folosesc pt Andrei. Cum ii pun un Pampers se irita foarte tare. Au mai fost situatii cand i-am pus doar pt jumatate de ora un Pampers si cand am ajuns acasa era rosu tot. I-am mai cumparat de la Libero chilotei si sunt foarte foarte buni. Nu il deranjeaza deloc la mers.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774