Inimioare de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
Irda spune:
La Multi Ani, sarbatoritilor zilei!!!
tare indragite numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril si derivatele....ca vad ca numai la noi avem o multime de sarbatoriti (si noi il serbam pe tati azi
).
Multumim pentru mesajele de "buna revenire"
si pentru cele cu aprecieri la adresa noastra din noile poze Simona, LAura, Nique15, Ioana, Diana...
!
Ioana, acum deja parul meu a suferit....schimbarea ...schimbarii
....m-am vopsit o nuanta de roscat asta primavara, iar acum am luat un saten...care a iesit satenegru
, dar am primit aprecieri pozitive de la ai mei asa ca ...asta e! Eu voiam sa iasa culoarea mea naturala, dar a iesit mult mai inchis! La un moment dat aveam tendinta sa-mi scot "caciula" din cap....asa de ciudata mi se parea culoarea.Iar de aratat traznet
.....multumesc, da' mai e de lucru......daca oi mai apuca
....ceva tonifiere a muschilor e necesara ca la capitolul kg stau bine ..am implinit 40 si tendinta e de scadere (asta nu prea e bine)...da sa am unde pune!
Diana, Dari nu-i foarte inalta ....luna trecuta la bilant avea 80 cm si 9.200 gr ...cred ca ne incadram la categoria "pana", dar daca-i slabutza pare inalta..dr . a zis ca-i ok...sanatoasa e si asta e ceea ce conteaza, iar urmatorul...parca vad ca o sa fie tot fetitza si to[t cu tati o sa semene!
Dari se pare ca incepe sa vorbeasca si ea....invata cam 2-3 cuvinte noi pe zi si a inceput sa le asocieze in propozitii de 2 cuvinte Ex....UIte baietheeii. Ce faci? Uite catha (casa). Papu(papusa) nani, si asa mai departe!
In rest cu mancarea e jaleee
, nu mananca cum trebuie deloc!! Face tot felul de prostii de ma lasa masca.....eu parca nu eram asa precoce...sincer! Exemple: ia o craticioara de-a ei din dulap , pune o grisina in ea, o pune pe aragaz, ia aprinzatorul electric si incearca sa roteasca butoanele
....sau imi scoate matura si farasul din dulap sa dea cu matura, plimba un scaunel de bucatarie prin casa ca sa aiba fata pe ce sa se catzere sa vada mai bine in locuri mai inalte....sau imi deschide usa la masina de spalat si-mi indeasa acolo hainutele ei (daca-i gasesc dulapul de haine gol..macar stiu unde sa le caut). Mai face ea multe, dar deja m-am intins ca o placinta si va retrageti cuvintele de buna revenire![]()
Pupicei
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
pisicut spune:
tuturor care astazi isi serbeaza ziua numelui!!!
Simona iti multumesc pentru raspuns. Eu folosesc glicerina boraxata cu anestezina local, problema este ca nu vrea sa ne lase sa ne apropiem de gurita lui.
lui Mario sa se faca repede bine.
delia grozav spune:
Anismultumesc de raspuns, dar tot te mai intreb ceva
.
Noi am avut eruptie 4 zile, pe spate si pe burta a fost intensa in rest mai palida. Ganglionii ii simt destul de bine, cat un bob de cafea, dar nu stiu cum au fost inainte ca nu i-am palpat pana acum
. Deci oare ce a fost?
Medicii mai priceputi ca mine pe care i-am intrebat nu sunt de aceeasi parere. Doar ca roseola e mult mai rara si mai putin probabila.
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI ANIVERSEAZA ZIUA DE NUME!
LA MULTI ANI SI SOTULUI MEU! care a apromis ca ma scoate la restaurant sambata!
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
Simonaci79 spune:
Buna seara!!!!
Laura- nu am stiut ca si tu aniversezi azi ziua de nume! La multi ani, sanatate si fericre, sa ti se implineasca toate dorintele si sa fii fericita alaturi de copiii si sotul tau ca si acum!!!! Si La multi Ani si surorii tale, Oana!!! Sa fie sanatoasa si sa ne anunte cat de curand ca va avea si ea un bebe!!!! Multi pupici!!!! Si multumim si noi pt urari!
Nique, Albinutzza, Nicoleta, Cati, Dania.Nicol, Corbioana, Monica-Elena, Cristina, Anis, Pisicut si Dede - multumim pt urari! ![]()
Monica-Elena, Cristina, Diana, Irda si Dede- La multi ani sotilor vostri! Sa fie sanatosi si fericiti!!!
Cristina- La multi ani si puiului tau cel mare!!!! Sa fie cuminte, norocos, sanatos si frumos!!! Si sa se inteleaga bine cu fratiorul lui mai mic!!!!!
Anis- felicitari pt Eco cu vesti bune!!! Sa fie sanatoasa si fericita si tu sa ai o sarcina usoara in continuare si sa te poti odihni si tu putin inainte sa nasti!!!!
Irda- pupam vorbareata precoce!!! Vad ca avem pe aici numai fete vrednice!!!!! Sa o tina tot asa!!! (Dar ai mare grija cu aragazul...) Iar tu..wow...40 kg? Cum ai reusit? Vreau si eu! (nu 40... ca sunt si inalta...cred ca as fi schelet ambulant la greutatea asta...dar as vrea sa mai dau vreo 15 jos....) Pupici multi!!!
Pisicut- imi pare rau ca tot va dor gingiutele si nu va lasa sa il ajutati... Mario deschide gurita fara probleme si rade tare cand il frec pe gingiute.. Pupici sa va treaca repede si multumim si noi pt urari!!!
Dede- distractie placuta si petrecere frumoasa!!!!! Sa fie de acum asa cum va doriti voi!!!!!
Si noi am avut aniversare multipla in familie...E si ziua tatlui meu si a nasilor (Mihaela si Gabriel) La nasi nu am fost inca... sa vedem, pate ajungem in weekend desi avem e rupt turta finutei... Abia astept!!!
Va pup si eu acum si va doresc petrecere frumoasa in continuare celor care mai petreceti si noapte bune celorlalte!!! Pupici multi!
cin spune:
Hai mai fetelor...chiar toate sunteti lipsa la apel azi?
V-am simtit lipsa pe ziua de azi
va pup, ca merg la medic
Monica-Elena spune:
Noi chiar am chefuit Cin
la 12 azi noapte au plecat musafirii. Dar a fost f frumos iar Mihnea s-a jucat cu verisorii lui pe cinste si s-a culcat la 12.
Anis pupam nora draga si burtica 
Laura25 spune:
Salut!
Multumim pentru urarile pe care ni le-ati adreat ieri 
Am fost si eu in zona, dar nu am avut nici un chef de scris azi.
Ieri am fost cu totii la cumatri nostri la hram. A fost frumos, ca erau copii mai multi, ai mei s-au jucat, au dormit peste 2 ore la pranz, au mancat sarmalutze, peste si prajiturici de casa. Mihaita al meu a primit cadouri multe si frumoase, dar si Bianca s-a ales cu cate ceva de la fiecare
.
Rares a raci putin
. Cumatrii nostri stau la casa si a tot iesit in curte fara sa il imbrac serios. Fiind destul de cald, nu m-am agitat, dar se pare ca l-a prins ceva, ca ii curg mucisorii. Alte simptome nu are, nu mai muci. Naspa e ca nu am o pompita de nas buna si ii raman mucisori, chiar daca il chinui sa-i scot. Sper sa dormim cat de cat la noapte.
Irda e super Daria ta, din toate punctele de vedere! Pacat ca nu mananca asa cum ai vrea tu, dar la taliuta are cu cine semana. Tu esti absolut superba in pozele pe care le-am vazut. Iar 80 cm mie nu mi se par putini, mai ales ca ea a avut o lungime destul de mica la nastere. Si Rares al meu abia a trecut cu 1cm-2 de 80 si el a avut 49cm. E drept ca el are 11kg la inaltimea asta. Si daca tot veni vorba, am scos-o pe Bianca din gasca copiilor slabutzi. Ea are 9 kg, dar numai 74 cm, deci la inaltimea ei, nu e deloc slaba.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Irda spune:
Moaaaama ce pustiu pe-aici!
3 mesaje toata ziua?!!!
Vorba Nicoletei...cred ca ati chefuit tare aseara
!
Simona, multumim pentru urarile pentru tati! Pupicei 
!
Anis, ma bucur ca-i bebelusha mica ok si-i sanatoasa...nici nu-mi vine sa cred ca mai ai doar vreo 2 luni si-o tii in brate pe minunea mica!
Laura, multumim de apreciere!
DAri intr-adevar a fost mai scurtutza la nastere.....a avut 43.5 cm (rotunjit de mine la 44cm ca suna mai bine
), iar cu manacarea...imi scoate peri albi incet dar sigur!!!
Ma consolez si eu cu gandul ca mananca cat ii trebuie, dar e greu!!!
In rest e total atomika, tu nu stiu cum reusesti sa te descurci atat de bine cu doi de-odata, felicitari, Bianca si Rares sunt niste scumpi (de fiecare data cand ma uitam la filmuletele cu ei il chemam si pe sotz sa-i vada cat de haiosi sunt) !!!
Iar eu...arat acum ca o pustoaica de 14 ani
, de ma intreba un nene pe strada daca sunt surioara Dariei sau daca e adoptata
, ca eu nu arat a mamica (eram cu niste blugi cu talie super joasa{ca numai aia stateau pe mine la cat am slabit} si cu un maieu mulat pe "rotunjimile" mele aproape inexistente
)....nu stiam daca sa rad sau sa ma apuce plansul.....in final am adoptat prima varianta si am facut ceva "abdomene" de atata ras
!
Pupicei
Revin
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
Simonaci79 spune:
Buna seara!!!
Nicoleta- a ne spui si noua cum a fost la dr! Pt ce ai fost??
Monica-Elena- ma bucur mult ca v-ati distrat aseara! Pupici sarbatoritului petrecaret!
Laura- Imi pare rau ca a racit Rares! Iar cu pompita...depinde f mult... Eu mi-am luat batista bebelusului si am scos tot ce se putea scoate...Am pus si Sterimar sa ii mai inmoaie si am tras pana nu mai iesea nimic...si tot pe gurita respira... Nu cred ca exista vreo pompa care sa scoata tot... Sanatate multa si pupici gemenilor dragalasi!!!!
Irda- pai e un compliment tare frumos ce ti-a spus nenea acela... Ca arati ca la 14 ani...inseamna ca te tii tare bine!
Dar vad ca nu vrei sa-mi spui si mie reteta "succesului"...ca eu ma chinuiesc din greu aici sa mai dau jos din "rotunjimile" care se revarsa.... Pupici!!!!
Wow...chiar ca au fost putine mesaje azi.... Se apropie si weekendul... Poate o fi si asta...
Va pup si eu acum, ma pregatesc sa-i dau antibioticul lui Mario! Ne vedem maine...cu cine o mai fi pe aici... Pupici si noapte buna!