Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Valen,prin mesajul precedent am punctat nevoia de imbarbatare si am facut apel la voi pentru acel grup deoarece ,m-am gandit ca : gravidutze fiind la randul vostru,ati putea fi in mai buna masura sa le fiti un micut sprijin prin tot ceea ce trec acum in aceasta perioada.
Dar,ca sa imbarbatezi pe cineva tu insati trebuie sa fii puternic si,fiecare da ce are.
Ca ai ales sa pleci la celalalt grup desi te incadrezi acolo, nu cred ca se supara nimeni.
Probleme de acest gen insa, pot aparea si aici - atunci ce ai sa faci?!Astepti sa se deschida o alta odisee fara probleme?!Ce bine si frumos ar fi!!!
Personal, mie imi pare rau ca ai plecat dar, asta este.Imoprtant este ca totul sa fie bine cu tine si bebica din burtica.
Va doresc la toate, multa sanatate si toate cele bune.
Va

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

catush,diana 30,multumim pt aprecieri

sa va povestesc si eu de ege.azi am fost invitati la nasi la un gratar.ei au 2 copii,un baiat de 7 ani si o fata de 2,6 ani.vadati seama de era acolo cu 3 copii.la un moment dat nu ne mai intelegeam.nasa mica nu vroia sa-i dea nici o jucarie lu ege.a stat ege,a rabdat ,a rabdat de se mirau toti ce cuminte este desi nasa ii lua din mana tot ce lua ege si cand lua din tarcul cu jucarii un balon,nasa mica a vrut sa-i ia balonul si ege a muscat-o de mana.nu va spun ce ne-am mai distrat.apoi a inceput sa o traga de par.pe baiatul nasului il tragea de obraji(mai nou asa iubeste ea).
sotzul imi zicea ca daca mai stam mult pe acolo se razgandeste in ceea ce priveste bb 2.
este ora 00.07 si ege inca nu doarme.am incercat sa o adorm dar nimic.maine ne-am propus sa o trezim devreme si sa plecam la plimbare.poate reusim sa-i schimbam programul asta.
anul trecut pe vremea asta ce mai prestam si noi pt ege.eu mi-am dorit sa fie zodia leu dar a iesit balanta.nu e mereu cum vrem noi.si pe bb 2 as vrea tot prin noiembrie sa-l concepem,dar la anul!
atat pt azi ,noapte buna!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Diana . varianta clasica de vaccinare este cu Infanrix la 1 an si Priorix mai tarziu. Eu am auzit de varianta cealalta aici, de la fete si nu am inteles inca daca prezinta sau nu vreun avantaj. O sa ma informez.
Kristinutza, vezi ca tin minte ca ai zis ca e baietel. Hai sa vedem cat de bine te pricepi
Jadi, si eu am facut tot 3 teste, de acelasi tip. dar la mine au iesit liniutele mai sterse. Poate pentru ca le-am facut la nici 4 saptamani de sarcina, inainte sa am vreo intarziere. Nu de alta, dar ma cam simteam "cu musca pe caciula" .
Si eu voi continua cu mamicile de iulie-august, din aceleasi motive pe care le-au expus si fetele mai sus, dar si pentru ca sunt convinsa ca vor mai fi cateva dintre voi care ne vor insoti (fetelor, acum este momentul pentru cine vrea sa aibe "lei" in casa).
Vera, e mortala Iulia. Si Anya mai adoarme asa, dar in scaunul de masa. O mai las un timp dupa ce mananca si uneori "canta" acolo ("la-la-la", "nani-nani") pana adoarme asa in fund.

Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Vera, este dulce foc Iulia cu pisicu ala in brate.Kristinuta, faci cumva pe mama omida si eu nu stiu? Noi ce sex o sa avem? (ca sa zic asa)Dar,ca sa imbarbatezi pe cineva tu insati trebuie sa fii puternic si,fiecare da ce are.Ca ai ales sa pleci la celalalt grup desi te incadrezi acolo, nu cred ca se supara nimeni.Probleme de acest gen insa, pot aparea si aici - atunci ce ai sa faci?!Astepti sa se deschida o alta odisee fara probleme?!Ce bine si frumos ar fi!!!Da Gina, daca o sa fie nevoie, o sa schimb si odiseea asta si pe urmatoarea si tot asa, doar ca, asa cum am mai spus, nu voi cauta una fara probleme. Poate ca bebe va merge la scoala, iar eu voi fi tot in cautari sau poate voi deschide eu insami un topic pe care sa-l intitulez "viitoare mamica, slaba, caut loc in odisee. Nu am nimic de oferit in schimb". Eu as adapta putin cele spuse mai sus si as zice ca daca vrei sa imbarbatezi pe cineva, o faci insuti pur si simplu, fara sa fii puternic (toti suntem slabi uneori dar nu ineamna ca nu avem nimic de oferit),fara sa bravezi, fara sa astepti ceva in schimb. Gata, suficient. Aaaa, as mai adauga... doua cuvinte: "asa sunt eu mai vorbaret/ Cand beau cate-un spritzulet/mai spun cate-o prostie/pacatu-i omenesc... si fac filozofie/pana ma trezesc". Bietu' Gica Petrescu...mi-amintesc cu drag de el ca maine sarbatorim 1 an de la botezul Sarei si vroiam sa inchei cu o nota vesela, desi s-ar putea interpreta tinand cont ca-i mort si nu-i nimic amuzant in asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata fetelor,

V-am citit ieri dar nu am apucat sa si scriu. Sunt la serviciu si am doua cafele la bord deja, dar ce folos?

Jadi, si eu zic ca sunt clar pozitive testele acelea, sa fie intr-un ceas bun, iti doresc sarcina usoara.

Gabi, felicitari pt decizia luata, iti doresc o sarcina usoara si o fetita cuminte si frumoasa si mai ales sanatoasa.

Ege, ti-am admirat pozele ieri, ce vacante frumoase ati facut! Iar Ege este absolt superba, iti vine sa-i mananci obrajorii.

Kristinutza, am vazut pozele cu Raducu, e tare dulcic si vesel, dar pe tine vreau sa te cert un pic, ai voie sa-l ridici asa in brate?

Am fost si noi la doctor vineri, bilantul la 12 luni si 3 sapt e asa: 11kg140gr si 79 cm, PC 46 cm, bine proportionat, totul in regula, Doamne ajuta!
(cred ca l-a gresit un pic la lungime ca era suparat si bagase capul intre umeri, dar oricum, e pe aproape.)

I-a facut doua injectii, l-a tinut sotul ca eu daca puteam ma bagam sub masa, ROR-ul in mana si in piciorus vaccinul contra meningitei data de Meningococ C. A plans un pic dar apoi s-a calmat si se uita foarte circumspect la doctorita.
Peste 6 sapt facem rapelul la Infanrix hexa si Prevenar (meningita de pneumococ) si apoi gata, scapam de injectii pana la 5 ani.
(nu stiu daca am scris corect termenii, scuze)

Si tot de vineri am inceput sa facem primii pasi. Stiu ca mai toata lumea a trecut deja de aceasta etapa, dar pt noi a fost emotionant. Bine, ca e smecher si nu are chef sa faca efort, fiind mai usor si mai rapid 4x4, dar l-am pacalit de cateva ori sa paseasca de la mine spre ta-su si invers.

Va pup si va urez weekend placut in continuare,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Dr Alina, cum te mai simti, ti-a trecut raceala?

Valen, naspa ca ai sarcina cu risc, sper ca nu te superi ca intreb, care e problema? O sa fie bine, sa nu ai nici un dubiu, .

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumim de laude.

tonnia, eu nu percutasem ca esti gravida, asta desi te felicitasem, plus ca te vazusem intr-o poza cu burtica cu tot. dar asta a fost mai demult , iar eu stau mai greu cu sinapsele .

iulia e o scumpa, dar asta stiam toate deja.
vera, cum te descurci cu masterul? o sa poti? la mine cred ca o sa fie ok, deja am vorbit, am discutat, cred ca o sa ma prezint numai la examene, cu materia cat mai bine invatata.

referitor la incurajatul gravidutzelor care pierd o sarcina, ma bag si eu ca musca-n lapte si spun ca nu stiu cum se poate face asta de catre mamici care sunt gravide cu bbi de aceeasi varsta. si nu inteleg: cele care au pierdut sarcina continua sa intre pe subiectul cu gravide? e ingrozitor sa pierzi o sarcina si din pacate sunt prea multe femei care stiu lucrul asta. ramane un gol care practic nu poate fi umplut la loc. iar daca te incurajeaza cineva care are o sarcina perfecta... in fine, nu mai zic nimic.

eu incep sa intru la idei cu vaccinurile astea. am mers pe schema gratuita pana la un an. mi s-a spus ca radu mai are de facut la 1 an jumate urmatorul vaccin si pot aduce priorixul.

valen la tine nu "vad" inca ce sex aveti . nu te supara, eu fac pe mama omida de cand ma stiu, ca nu stiu cum se face de nimeresc o gramada de chestii, dar cand nu am nicio senzatie, mai bine nu zic nimic. deci... inca nu stiu la tine. cand "vad", te anunt . muuulta vreme cica citeam in carti, haha, eu habar n-aveam nici babismele gen care carte arata ca baiatul are ochii nu stiu cum... prietenele mele sunt convinse ca citesc in carti, dar eu le cunosteam pe ele si anticipam niste lucruri , nu eram vrajitoare.

antoanela, n-am voie sa-l ridic asa pe radu, in principiu nu aveam voie multe sa fac, dar cred ca nici nu mi-as fi revenit atat de repede daca nu fortam un pic limitele. cand imi amintesc cat de rau imi era, ce dureri aveam, nu-mi vine sa cred ca acum sunt atat de bine. atunci aveam impresia ca asa va fi toata viata . cand venisem acasa din spital de-abia ma intorceam de pe o parte pe alta in pat. noaptea amorteam in pozitia in care ma culcam pana dimineata. plangeam ca eu vreau sa-l tin pe radu in brate. si mi-l tinea cosmin lipit de corpul meu, el sustinand toata greutatea copilului, dar mie imi dadea senzatia ca-l tin in brate. erau momentele cele mai dragi pt mine si radu m-a facut pe mine bine. dorinta de a-l creste eu, cu tot ce inseamna asta: ridicat in brate, jucat, spalat, schimbat etc. a contat enorm pt mine si a fost un scop in sine nu sa ma fac bine, ci sa pot avea singura grija de copil . atat de bine m-am descurcat, ca acum il las tot cu soacra-mea acasa . dar am demonstrat si mi-am demonstrat ca se poate. acum toata familia mea rasufla usurata ca merg la serviciu si ca nu mai fac deci atatea acrobatii cu copilul. hai ca m-am intins aiurea, dar stiti ca pe mine ma apuca povestitul.

plecam la tenis de masaaa! pa paaa.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Anto , ma simt mult mai bine. Sunt aproape "ca noua"

quote:
Originally posted by Gina M
Dar,ca sa imbarbatezi pe cineva tu insati trebuie sa fii puternic si,fiecare da ce are.
Ca ai ales sa pleci la celalalt grup desi te incadrezi acolo, nu cred ca se supara nimeni.
Probleme de acest gen insa, pot aparea si aici - atunci ce ai sa faci?!Astepti sa se deschida o alta odisee fara probleme?!Ce bine si frumos ar fi!!!

[/i]

Gina, ma mir ca asemenea cuvinte se gasesc in mesajul cuiva care spune ca are numai intentii bune si doreste sa-i ajute pe ceilalti. Sau poate nu am inteles eu bine sensul?!

Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua fetelor!

Se vede ca e sfarsit de saptamana si lumea e la activitati familiale. Si noi asteptam sa se trezeasca copilul si sa il ducem in plimbare la Carrefour, probabil ca o sa il fac shoppingmaniac ca una doua nu avem cu cine sa il lasam si ne mai trebuiesc si noua cate ceva de mancat.
Sta cumintel in caruciorul metalic de la magazin si din cand in cand intinde mana dupa una alta.

In rest, va rog sa nu va mai contrati, fiecare are dreptul la ideiile lui si ca atare nu putem sa facem si sa ne incadram in sabloane. Oricum ar fi, sa fie bine pentru toata lumea.

Oricum, nu o stiam de Valen asa de inversunata, am zambi si chiar mi-a placut ca este apriga, nu pare daca o vezi.

Sotul meu percuteaza greu ca va fi tata a doua oara, inca se crede in luna de miere, probabil ca ii trebuie ceva timp sa se acomodeze cu ideea, cert e ca pasam copilul de la unul la altul si tot eu sunt responsabila de tot ce se intampla rau copilului si tot eu sunt certata daca il tin ca sa ii pun apa de mare in nas... daca ati vedea cum ma cearta, exact o leoaica in apararea puilor! De parca eu vreau rau copilului.

Ma duc sa mai strang pe la bucatarie si sa incep sa ma imbrac ca acum se scoala pushtiul si o sa fie ca o pastila efervescenta!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Gabiarama, bravo, felicitari! Esti super curajoasa, te admir!
Jadi, vazut testele, bifat bebe! E clara treaba, vara viitoare vei fi mamica din nou!Bravo!
Ruxandra, n-am citit ultimele 3 pagini, oare ai scris ceva si nu stiu eu? Sanatate multa si pupa-l pe Mateiu!
Diana,! Si noi tot cu schema infanrix am mers, la un an i-am facut priorix-ul si in curand urmeaza infanrix penta, asa cum ai spus si tu; nu cred ca-i vreo problema daca sunt inversate dar nu sunt sigura 100%.
M-apuc de citit acu!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput