Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Salutare la zane!

mamaaa da cat ati scris! nu s-a scris toata saptamana cat ati scris de ieri pana azi!! drept urmare am vreo6 pagini de citit .-sper sa reusesc!

cred ca de vina e ploaia care cva tine in casa...de ieri ploua si pe la noi si s-a lasat un frigggg brrrr desi acum doua zile am iesit seara la plimbare si erau 22 de grade(la ora 8 seara!)

pana una alta va pupacesc si revin dupa ce recapitulez!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Jadi, exact asa erau si la mine liniile cand am ramas gravi!
Diana, multumim de aprecieri, marti merg cu Fabiano la ´mic dejun´ la acelasi grup, sper sa nu mai avem surprize ca de Halloween. O sa va povestesc ce si cum.
Kristinutza, ce dragalas e Radu ! Poza aia in care iese din sertar m-a zapacit, e mortala !
Pup fetele si le doresc un weekend frumos !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Fetele, intrati pe http://www.cnn.com/ si uitati-va la video "Pregnancy surprises mother" . Eu in locul ei ma ascundeam si de rude, ce sa mai dau si interviuri !

Gabi esti eroina mea, bravo! Presimt c-o sa fie o fetita blonda cu ochi albastri
Jadi felicitari !

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Ruxandra nici eu nu am fost la gine...decat la plening familial...cand mi a facut un control ...sumar.

ca imi am intii hai sa va zic...ma duc la doc de fam ca voiam o trimitere la gine (asta presupune programare la medic altfel nu)pt un control(am ceva dureri de o perioada). ...ma trimite la planing. ca de ...daca iau pilule tre sa merg acolo...buun...ma duc ...reusesc cu chiu cu vai sa imi fac programare si aici peste o alta saptamana..Asta fiind ieri. Ieri...nu ma controleaza nu nimic, imi da trimitere (in alta parte a orasului) la ecograf. Ma duc si acolo sa imi fac programare (si prin ploaie) si dupa ce astept vreo zece minute sa vina cineva la ghiseu reusesc sa fac programare: pe 14 februarie 2007 asa ca luni o iau de la cap.. sa imi scrie pe foaie urgenta sa ma programeze mai repede la eco.

Meme aici daca esti insarcinata te super controleaza ...te trimit de la un spital la altul de ametesti! am avut ocupatie cat am fost ...ca tot stateam acasa degeaba.

am uitat sa va spun aici prin toate spitalele pe langa afisele in spaniola sunt si afise cu traducerea in romana...ca de ...cum sunt atatia romani,...

Diana bine ai revenit!

Catush ma bucur ca se simte mai bine Briana, ai sa vezi ca o sa iti revina si cu papatul!

Jadi parerea mea dupa ce am vizionat testele: e clar ca sunt doua liniute! Nici nu mai incape vorba- sa speram ca e fetita!

Mergi la inceput

mama asa pofta mi-ati facut de bb2....cand vad un bebelas pe strada ma benoclez cat pot la el si ma intreb...ce-ar fi daca am mai avea si noi unul? dar din pacate inca nu e momentul...trecem prin ceva momente in care trebuie sa luam hotarari importante privitoare la viitorul nostru si pana nu stim ce vom face nu putem presta pt bb2.

vad cat de fericiti ne face Noelia si ma intreb cum o fi cu doi sau cu trei?? cred ca ne-am topi de tot!

Mergi la inceput

Diana sa sti ca a fost si in Romania un caz similar acum vreo doua saptamani...am vazut la stiri! Nu mi-a venit nici mie sa cred cat de batuta in cap trebuie sa mai fi fost "mama" aia.

si ca imi amintii acum...a mai fost un caz acum o saptamana in ro(nu mai stiu orasul insa) cu o femeie carea vrut sa isi provoce avortul singura acasa(era in luna a 9a) ...cand au venit politistii ea deja murise ..copilul l-au gasit dupa doua ore in camera alaturata intr-un lighean acoperit cu plapuma -in viata!!!- familia stia ca ea ramasese insarcinata dar ca facuse intrerupere de sarcina cu cateva luni inainte.

Mergi la inceput

si hai sa va spun ce-a mai facut Noelia!

am invatat-o zilele trecute sa ne arate cum ia fata bataita daca nu e cuminte- si isi da palmute la fund.

aseara...dupa ce a baut apa din sticla a inceput sa o verse pe jos(ca de obicei) - cand am vazut-o am inceput sa o cert: " Sa vezi cum ia fata bataie acum!" la care ea a reactionat : se uita la mine razand si incepe sa isi dea singura palme la fund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Jadi, poti sa nu mai mergi la eco, esti gravida sigur!

Tangerine, mai ca intru in trimestrul III si tu acum afli?

Kristinutza, e mortal Raducu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Hai sa va mai spun de Iulia. Are o prietena f. buna. Pe pisica din poza aici. Zilele trecute cum statea fi-mea in carut, pisica se urca in poala ei. Cand o vede maica-mea face atac si da sa zgorneasca pisica. Pisica nu se lasa ushuita cu una cu doua asa ca maica-mea recurge la casapeala de rigoare. Vazand-o Iulia izbucneste in plans. Si dai si dai ...cu greu a impacat-o. Fie vb intre noi eu am cam admonestat-o pe maica-mea caci nu vreau ca Iulia sa invete sa dea in animale, nu suport sa aud de bataie nici chiar in joaca. Sper sa se fi invatat minte.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Kristinutza mi-au placut mult pozele, iar cele pe munte mi-au produs nostalgi. Asta e visul meu sa merg pe munte cu pitica...dar astept vara.

Hai sa va arat cum a adormit Iulia in fundaici

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput