Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Kristinutza, esti o brava si o curajoasa, intentia mea nu a fost sa te intristez, .
Distractie placuta la tenis,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

buna, fetelor!
iata-ma si pe mine dupa vreme indelungata ca mai dau un semn de viata . am incercat sa iau pulsul ultimelor pagini... sper ca viroza v-a lasat in pace pe cele are ati avut de-a face cu ea si ca toti bbii raciti si-au revenit :)

am vazut cateva pozici si am citit despre trasnai si va felicit pentru rezultate: sunt copii frumosi si merita tot efortul!

felicitari pentru bb2 si chiar bb3. asa cum spunea una din fete aici, sunteti tare curajoase sa repetati experienta atat de curand . va doresc sa aveti sarcini usoare si bbi sanatosi si fericiti!

alina, ma bucur ca te simti mai bine! din pacate nu am fost pe acasa in ultimele zile si nu am putut sa-ti mai scriu de la ultimul messe

valen, pacat ca nu te mai aud la fel de des ca in vremea odiseei. imi e dor de tine si sa stii ca ori de cate ori ajung in parc va vad si pe tine si pe sarah pe bancile si aleile pe care obisnuiam sa ne plimbam impreuna cum te simti cu bb2? ai zis ceva de risc... fii optimista asa cum ai fost si cu sarah si vezi ca rezultatele sunt foarte bune

in legatura cu link-ul cnn.... eu nu m-as grabi sa blamez protagonista acelui reportaj. ati vazut f clar ca medicul intervievat a spus ca nu e o situatie neobisnuita sau de neconceput. mamica aceea nu a prezentat nici o simptomatologie specifica si nu e pt prima oara cand aud de asa ceva. in plus, multe dintre voi spun ca nu au fost la control ginecologic dupa ce au nascut. asa si aceasta mama. daca isi facea controalele dupa prima sarcina, ar fi depistat-o medicul pe cea de-a doua, in ciuda lipsei semnelor. in aceste conditii, cu atat mai mult mamica to be nu a aflat de sarcina decat in ultima clipa eu ma bucur ca povestea s-a terminat cu bine si ca parintii aceia sunt fericiti cu doi bbi sanatosi

eu stiu cazul unei vecine de cartier care a ajuns de poveste: se intampla acum cca 30 ani. femeia avea spre 50 ani, cu o fata de 17 ani. cand ii venea CM cand nu si s-a dus la dr pt ca isi inchipuia ca intra la menopauza. i s-a spus ca are cancer si ca intr-un an se curata. s-a apucat sa jeleasca intreaga familie si sa-si pregateasca de inmormantare... numai ca, inainte de un an de zile, a mai facut o incercare la un alt dr si surpriza "ce inmormantare femeie? vezi ca intr-o luna nasti asa ca lasati prostiile si ingrijiti-va sa il primiti cum se cuvine pe copil!"
in concluzie: lipsa simptomatologiei specifice a indus in eroare si pe mama si pe dr ... si lucrurile s-au sfarsit intr-un mod cu totul fericit

pupici tuturor,

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

la mamici si copilasi!

Incep prin a-mi exprima inca o data bucuria pentru fetele (Anya, Valen, Gabi, Jadi) cu minuni in burtica, bucurati-va dragelor de aceste momente unice! Ma gindesc adesea la voi si chiar am inceput sa va citesc, asa din umbra, noua odisee! Ce bine Anya20 ca esti "ca noua" asa sa fie mereu de acum incolo!

Cite ceva acum si despre Alberto, nazdravanul sef. E in continuare un mincacios, de dormit doarme ziua cam 3 ore (de cele mai multe ori in doua reprize) iar noaptea cam 10-11 ore (de pe la 20-21 pina pe la 7.30-8). Mai nou dimineata isi face gimnastica de inviorare (v-am zis ca il duc la gimnastica pentru copilasi grupa 0-2 ani) intr-o maniera absolut originala asa cum a procedat si in aceasta dimineata spre deliciul total al lui taica-su si al meu, am avut un show adevarat!
A, si sa nu uit are si el pe linga "multitutinea" de dinti, 3 masele iesite bine si a 4-a un mic coltisor iar de spalat pe dinti nu avem prea mari probleme caci eu l-am spalat de la primul dintisor si acum e destul de obisnuit, stie ca intii il spala mami si apoi se "spala" si el singurel, eheee mare smecher de baiat am! Ca pasta de dinti noi folosin Zendium, Sensodyne pentru copii pina la 3 ani care au un continut redus de fluor.
Hai ca m-am lungit destul, inchei urindu-va o duminica excelenta si s-auzim numai de bine.

Salutari de la noi,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

hai ca m-am luat la povesti si am uitat sa va spun ca suntem bine, sanatosi, florin face traznai peste traznai si e tare haios cand vorbeste si boteaza lucrurile din jur dupa propria placere sau cand incearca sa-si puna sosetele sau caciulita. e fan pisici si caini si ii urmarim cu verva oridecate ori ii intalnim pe strada, la plimbare

ca vorbeati despre somn, el doarme de la 21:30 pana la 8:30, cu un bibe de lapte la 6 dimineata. in timpul zilei mai are doua transe de somn (11 - 13 si dupa ora 16 inca vreo 40 min).
in rest, masa la 10 (fructe cu biscuit), 15 (supa, mancare de spanac/ broccoli/ dovlecel/cartof), 18 (iaurt cu fructe/cereale, soldatei cu sunca de curcan/pui si branza topita, budinci). cel mai mult ii plac supa, budinca de orez cu mere, portocala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

dana_lucia, draguta ca intotdeauna Wow, ce de maselute are Alberto. Va admir pentru rabdarea cu care ii invatati pe copii sa se spele pe dinti. Si eu i-am luat demult periuta si pasta, dar i-am dat periuta goala de cateva ori si atat. O roade putin ca pe orice alta jucarie si apoi o arunca. Cred ca trebuie sa insist mai mult si sa schimb tehnica.

LiaMia bine ai revenit. Sa ne scrii mai des. Felicitari pentru performantele lui Florin. Ma bucur mult pentru voi.

Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Kristinutza eu trebuie neaparat sa ma duc la master. Sunt multe aplicatii practice de la care nu pot lipsi. Mai aveam oricum varianta ID-lui dar eu am ales de zi pt ca am inteles ca e alternativa cea mai serioasa. Eu platesc masterul (ca am mai facut unul gratis) asa ca vreau sa raman cu ceva dupa. Tu ce master faci? Parca ai terminat psihologia nu?

Si ca sa ma bag si eu la topicul cu gravidutze sunt de acord cu Kristinutza. Oare nu ar fi mai bine sa se infiinteze un topic separat cu fetele care au pierdut o sarcina? E f. adevarat ca e extrem de dureros sa ti se intample asa ceva si ca forumul este un mijloc prin care poti primi oaresce consiliere. Eventual la topicul de consultatii psihologice. Ce spui Gina? Mi se pare ciudat si mie sa se amestece treburile. Oricum mai cred ca toti suntem datori in primul rand noua si apoi celorlalti. Numai asa putem fi de folos celorlalti.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

alina

fetelor care sunteti la master, bravo voua! la anul nu mai ratez , anul asta m-am trezit prea tarziu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schimb capitolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator ne asteapta aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu o inteleg perfect pe Valen, n-am putut activa la mamici de ian-feb, si-asa sunt paranoica si ma influenteaza orice imediat.
De curand am citit vreo doua povesti pe forum de am avut cosmaruri la propriu, inca sunt marcata.

LiaMia, imi pare bine ca mai aud despre voi!

Mergi la inceput