Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

[quote]Originally posted by Denisam
Astery- totusi medici fac tot ce pot, al meu suna de 2 zile la reumatolgi si insista sa ma primeasca ASAP si o sa fac si eu asta, altfel voi merge la urgentza ca asta e urmatoarea solutzie, bunavointza exista, doar ca cei mai buni sunt si ei ocupatzi ca peste tot.
Mai, dar ocupati medici... daca spui tu, asa o fi.
Si daca tot n-ai inteles: pe mine chiar ma intereseaza cand aud ca ai dureri si nu te prea ia nimeni in seama. Aceeasi situatie si la Mirela, de altfel. Mare pacat ca nu pot sa ajut cu nimic. Dar ma rog, tu stii mai bine.

Si dc tot ai zis ca esti f.buna la limba romana, permite-mi sa itzi spun ca in engleza RECEIPT(nu receit)- este bonul de la magazin si la farmacie pt antibiotice si altele se merge cu PRESCRIPTION- de la medic, adica retzeta sau trimitere medicala! Si chiar dc uneori vrei sa ma ataci si sa ma superi, sa stii ca nu tzine.
Pai eu am spus despre limba romana ca o stapanesc foarte bine, engleza nu prea , scuze, ce sa fac, asta sunt.
Dar iti multumesc oricum pentru interventie, esti draguta.
Ideea era ca unii uita sa mai foloseasca cuvinte romanesti, desi sunt romani prin nastere... si in plus, sunt convinsi ca le stiu pe toate.
Asa ca... "have fun & enjoy"!
(oare am scris corect? )

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Asa,asa,ca pana maine va trece oricum

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Da Moni- va trece ca cineva treb sa cedeze si chipurile sa nu mai scrie-
Astery-poftim ca ai castigat dc asta vroiai-nu voi mai scrie, e ultimul mesaj- nu am spus ca nu itzi pasa,nu am scris asa ceva, am spus ca ma ataci uneori aiurea aici pe Dc si mai ales pe fii-mea, si ca orice mama imi apar puiul meu,ca e puiul meu si te interpretezi unele cestii aiurea- cum a fost faza ca emma nue cea mai barosana din secta, cand toata lumea a intzeles cama refeream al o fetitza si nu la razvan- dar de..
Oricum nu merita sa imi pierd timpul sa scriu atatea explicatzii pt ca fetele nu merita sa vada asa ceva- dc chiar vroiai sa te legi de noi, o puteai face pe mess, ca stii id.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

mai gagici iar incepeti? nu-i frumos,si mai aleas de la niste porcarii,doar suntem fete mari de acu nu niste copii,ce puii mei....
david-e un marit si juma,de fapt are o stare tare ciudat cand vesel cand trist

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Denisa, exagerezi si dramatizezi.
Oricum, te-ai referit la cineva din secta, lasand loc la interpretari ambigue.
Si zau ca n-am sesizat genul feminin din scrisul tau, "ca de"...
Sunt sigura ca nu vor aparea "tabere", si sper ca nu asta astepti, cu "cine are dreptate si cine nu".
Pe cuvantul meu ca n-am avut intentia vreodata sa te atac. Chiar si dupa ce m-ai provocat si criticat aspru, dandu-mi cu nestiinta si ignoranta mea peste nas.
Te rog frumos sa nu-mi asumi ceva ce nu-i al meu. Nu "ma iau" de nimeni, sunt chiar prietenoasa, pentru ca asa simt.
Inteleg ca ai probleme de sanatate si-mi pare rau. Dar nu-mi sari la gat gratuit.
S-a mai discutat odata aici, demult, sa incercam sa ne pastram modestia si bunul simt.
Se pare ca a prins doar la unele dintre noi.

Mai, ce ne mai distram...

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ioana nu stiu de ce i-ai facut analizele lui Razvanel, oricum ma bucur ca ati scapat si sa dea domnul sa fie bune si sa nu mai aveti probleme.
Biancas, imi pare rau ca Dani face febra, sper sa nu raceasca si sa fi fost doar ceva trecator. Am vazut si eu pozici de miracol, mi se pare ca seamana cu Ioana mea la ochi.
Danast, sa vezi ca daca bagi umudificator si bagati ser si pompita in functiune o sa fie mai usor. sa va treaca repede mucisorii. Misto ca mergi la fitnes, bravo ca ai vointa. Trebuie s-o caut si eu pe undeva.
Masina vreau noua, o iau in leasing pana la urma si o bag pe firma, dar n-as fi vrut sa fie una prea scumpa.
Astery, Denisa....

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani !!!!!!!!!!!!! sarbatoritelor de azi, sa fie sanatoase si mincacioase.
Bianca, bine ca nu e bolnavior Daniel.
Noi am fost azi afara de pe la 9 jumate pina pe la 11, timp in care Sabi a dormit linistita. Si mai dormea, dar s-au asezat pe banca noastra doi mosnegi care s-au apucat de trancanit si mi-au trezit-o. Of, ce nervi aveam, abia m-am abtinut sa nu le zic vreo doua.
Mofturoasa e si Sabi de citeva zile. Abia papa cite ceva, doarme prost ziua si urla de ma turbeaza de cap. Azi am cedat si i-am dat doua palme la pampers. Sper ca de miine sa fiu mai calma. Febra n-are, rosu in git n-are, urechile n-o dor, vrea in brate non-stop. Cred ca e cam alintata. Daca mai face asa si zilele astea, ma duc cu ea la medic sa vad daca nu cunva ii mai ies ceva dinti. Azi la prinz a papat cam 150 de pilaf de orez cu legume si cu piept de pui.
Anasol, pupi la David de la Sabi.
Si fetelor, lasati cearta ca viata e scurta....... va zic eu ca zilele trecute am avut un soc cind am auzit ca un coleg de serviciu s-a sinucis.(ma scuzati ca va scriu despre asa ceva, dar chiar m-a afectat povestea). Hai nu va mai certati ca nu se stie miine ce va fi.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

irina-pupicei la sabi mofturoasa de la david maraitul
am mai pus si io 3 poze ,sunt primele de la capat

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Daniela, incearca un Opel Vectra C diesel sau o Skoda Octavia. Ultima este accesibila ca leasing + casco lunar.
Depinde ce va doriti.
Succes!

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Am vazut poze cu David, dar parca le-am mai vazut . Oi fi eu chioara, is alea cu hanoracul verde de la primul capat sau alea cu tat-su in brate de la capatul celalalt?

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput