Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

De fapt, el la tat-su in brate, ca mai e pina sa-l tina el pe tat-su in brate.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani pt. bebelinele: Diana, Anastasia si Daria
Am vazut pozele cu Marc si Diana, sant dulci amandoi si s-au inteles de minune Moni jos palaria, esti o romanca super, gazda buna care nu se dezminte
Giova, zbor placut !!!
Fetelor imi pare rau ca nu am timp sa scriu, Angelo este pe langa mine, i-am pus apa la racit sa-i fac cereale cu lapte, va pup pe toate si pe bebelini
p.s. aseara Angelo a tusit pana a varsat tot ce mancase, papase la 20.30 si asta s-a intamplat la 23.00 . Asa greu mi-a fost sa schimb patul, sa spal covorul si asta in timp ce plangea bebelinul...e tare greu singura cu bb. Dimi a venit socrosenia si i-am zis ca nu mergem la spital ca e Angelo bolnav, aseara i-a curs si nasul, jegoasa a spus ca fac cum vreau eu ( adica nu o interesa ca scoteam copilul pe un frig de iti ingheta oasele) si sa nu-i spun nimic lui Giorgos de copil..puteam sa nu-i zic??? Ce motiv aveam sa nu ma duc la spital?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca, sigur ca da. Trimite-mi pozele voastre si anume cate o poza semnificativa astfel:
- la nastere
- la 1 luna
- la 2 luni
- ......
- la 8 luni
- de la botez
- cu surioara lui (superbi amandoi !!!)
- cu familia voastra

Le astept pe adresa mea de mail: daniela.ene@gmail.com

Denisa, eu iti doresc multa sanatate si putere sa depasesti perioada aceasta dificila.
Pupici printesei mici .
Ai grija de tine si sa nu te desparti de noi.

Maraki, te cred ca-i greu singura cu Angelos. Sanatate multa scumpului micut!
Sigur ca trebuia sa-i spui lui tati despre motivul pentru care nu te-ai dus la spital. El te si intelege si il si intereseaza de copilul lui.

Irina, am adaugat pozele Sabinei.
E posibil sa fie de la dintisori sau sa o supere gatul (un rosu in gat, ceva).
Pupici si de la noi .

Danast si noi folosim umidificator. E foarte-foarte bun in camera copilului.

Ioana, numai bine lui Razvan. Of, prin ce a trebuit sa treaca... Si tu, de asemenea.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Monica, pai doar nu te astepti sa te iubeasca socrosenia? Intotdeauna vei fi o intrusa in familia lor, asa ca pastreaza-ti mintea calma si sufletul rece pentru ea si altii ca ea.
Sper sa fie ceva trecator cu Angelo, multa sanatate.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ma enerveaza yahoo-ul asta nou,ia vedeti aici se vad? numai 3 poze noi am pus
irino-ai dreptate,le-ai mai vazut ,dar nu-s alea cu hanorac verde,am pus alte 3 ,dar nus c pana mea nu apar,ia vezi acu aici
http://new.photos.yahoo.com/gogosica_lu_solo/#page1

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Mai Maraki, da socrosenia asta mai are mult venin de improscat ? Ca deja ma enervez eu cind povestesti aci despre fazele pe care le face. Sun curioasa cum arata . Banuiesc ca-i neagra, urita, zbircita si cu bube mari pe nas, asa precum vrajitoarele.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

O ora ne-am chinuit sa o adormim pe Diana,am tot leganat-o,dar se tot ridica ,palngea etc. Nu a baut deloc lapte... Totusi a mancat tot borcanelul de mazare cu curcan,de la ora 15 pana la 20,tot cate trei-patru linguritze odata.Inainte de culcare a mai bagat si cateva linguritze cu gris cu lapte.E jale cu incisivul ala de sus,bine ca trei au putut iesi usor si asta ii face asa probleme
Iar plangeee ....

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Anasol, nici acu nu se vad.
Sabi s-a culcat pe la 9 si un sfert si pina miine dimineata la 6 jumate doarme. Ma rog cu foiala de peste noapte si cu urlete prin somn.

poze Sabina

Mergi la inceput

Moni, citi dinti are Diana in total ?

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Anasol vezi ca trebuie fiecare poza pusa separat pe public,o selectezi si o pui .Poti selecta pe prioma si pe ultima si se pun automat si cele dintre ele

Diana plange prin somn,acum e Ghitza la ea.Eu merg sa ttermin de mancat,tot pe bucatzi am mancat

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput