Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI DIANA, ANASTASIA SI DARIA! Cu intarziere, dar imi cer iertare.
Ioana, vai prin ce-a trecut bietul micut. Si nici tie nu ti-a fost usor... bine ca s-a terminat.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Daniela, banii sunt cam putini ptr masina noua si incapatoare.
Sunt masini si la banii astia dar mai micutze....
Sora mea si-a cumparat Renault Clio de vreo 2 luni si e foarte multumita de el. A fost 11.000 (diesel) si are si dotari si are un portbagaj mare...
Sotul meu spune ca un Opel Astra ai putea sa iti cumperi dar cam fara dotari. In rest nu prea stie ca la alte firme nu ne-am uitat.
Fa-ti un credit de 2000 euro daca poti si iti iei cam ce vrei.
Noi avem un renault Megane cumparat anul trecut nou noutz cu 13.800 (diesel).Sunt super multumita de el, merge f bine si nu am avut probleme pana acum. Am vrut Skoda dar acolo se discuta de la 16.000 in sus...
Iti vand eu mazda mea 121 cu 3000 E daca vrei.E decapotabila dar e micutza..
glumeam normal..
Acuma depinde si cat de mare vrei sa fie masina, noi intotdeuna ne-am ghidat pe masini mari si incapatoare ca suntem 4....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bianca- sanatate multa si imi pare rau de Dani prin ce a trecut.Pupici sa ii treaca mai repede!
Deea- eu cred ac Daria nu doarme din cauza dintzilor, asa face si emma ziua, (dovada va fi la adresa de mai jos sa vezi ce facea ea), dar noaptea ea doarme, insa la primii dintzii a treb sa ii pun vreo 3 seri jumate de supozitor de durere ca nu vroia tylenol cu linguritza si sa stii ca a ajutat-o, apoi si-a mai revenit.Pupici sa doarma printzesa.
Moni- emma are o dedicatzie pt surioara ei,si uite ce ii trimite:

www.dropshots.com/dragost

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Diana, Anastasia si Daria

Mirela si Deea multumim de intrebare, sunteti niste dragute Pe langa nas infundat acum ii si curge, si nu ma lasa nici macar sa il sterg Doarme foarte agitat si se trezeste plangand pt ca nu poate respira bine. Of, sper sa ii treaca cat mai repede, nu imi pace sa vad cum se chinuie In plus de asta saliveaza la greu de cateva zile, cred ca in scurt timp vor incepe sa ne apara si noua dintisorii. Deea pomeneai de Batista Bebelusului, este si aici o pompita de nas dar nu sunt multumita de loc de ea, nu pare sa fie de nici un folos
Din fericire aici nu se face vaccin pt Hepatita B la nou-nascuti decat in cazul in care mama are Hepatita B. In State intr-adevar se face implicit la toti bebeii

Pupici la toti bebelucii si indeosebi Dariei, febletea noastra

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, eu stiu ca si de la vreo infectie urinara poate face febra... poti sa incerci un sumar de urina.

Denisa, insanatosire grabnica!
Mai, eu nu inteleg, medicii astia de afara nu au suflete??? De ce astia ai nostri, asa spagari cum sunt, stiu sa te trateze repede si bine si eficient? Bun, inteleg ca vor sa faca economii, dar pe sanatatea oamenilor??? Ziceti si voi acum...

L-am pus din nou pe fii-miu pe Actimel, ca Nutriday n-a mai vrut.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Denisa, sanatate multa. Mergi la medic, trebuie sa ai mare grija de tine, draga mea . Bine ca familia este alaturi de tine.

Bianca, sanatate puiului ! Of, greu mai e sa fie bolnaviori...

Monica, am luat una dintre poze sa o pun pe site. E dulce foc Scufita Rosie.

Danast, pai si Roxanica e cu nasul infundat si cu lumanarele pana la gura daca nu-s atenta. Astia mici s-au imbolnavit in tandem, of, of, of.
Numai bine !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Danast- sanatate lui Andrew si tzi-a zis ieir la teelfon ce a mers la emam si se gaseste al farmacii, insista cu alea si osa vezi dupa 1-2 zielimbunatatziri.
DanaEne si Astery- multumesc!
Astery- totusi medici fac tot ce pot, al meu suna de 2 zile la reumatolgi si insista sa ma primeasca ASAP si o sa fac si eu asta, altfel voi merge la urgentza ca asta e urmatoarea solutzie, bunavointza exista, doar ca cei mai buni sunt si ei ocupatzi ca peste tot.
Si dc tot ai zis ca esti f.buna la limba romana, permite-mi sa itzi spun ca in engleza RECEIPT(nu receit)- este bonul de la magazin si la farmacie pt antibiotice si altele se merge cu PRESCRIPTION- de la medic, adica retzeta sau trimitere medicala! Si chiar dc uneori vrei sa ma ataci si sa ma superi, sa stii ca nu tzine.
Eu cred ca sunt totusi o prietena virtuala buna, atata timp cat imi pasa de totzi bebei si mamicile si incerc sa ajut cat pot.

Acum merg sa iau o pauza si sa vad ce ii fac emmei care a adormit in carutz si peste 2h treb sa merg cu ea la medic.

Sa avetzi o zi buna si multa sanatate tuturor.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetele acum m-a sunat ANDA ,sunt ok,inca n-au ajuns la LUXEMBURG,sunt in apropiere de Nuremberg. (nu cred ca am scris bine )
DANA ENE mersi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Sanatate multa lui Andrew Danast
Dana...si noi vrem in album...chiar daca nu am fost de la inceput cu voi...
E super albumul...Sincer acum vad ca era si pe prima pagina, dar nu m-am gandit sa dau click pana acum, credeam ca e doar un titlu ...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Ah! Am uitat sa fac anuntul oficial M-am inscris la un club de Fitness, abia astept sa incep "treaba"; pot sa fac si aerobic, si Fitness, au chiar si sauna, totul in pretul abonamentului, si in plus au un program foarte flexibil, sper sa imi prinda bine.
Dana_ene multa sanatale la Roxanica, stiu prin ce treci
Denisa, am fost ieri la doctor si ne-a recomandat picaturi saline si sa punem umidificatorul in camera... Sanatate multa si tie si Emmei
Astery e un frumusel si voinicel Razvan

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput