LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

La multi ani din suflet pentru toti sarbatoritii zilei!!!! Sa fie fericiti, sanatosi si voinici!

quote:
Originally posted by ilenutza
Am citit cum a muncit Noki sa faca curatenie: eu mi-am luat pe cineva, o zi pe sapt si vreau sa spun ca este extraordinar de bine, ceea ce va recomand si voua!pentru o suma modica de cateva sute de mii ai o casa curata, esti linistita si odihnita.Sa fim serioase, dam mult mai multi bani pe o gramada de prostii, poate ca ar fi bine sa investim si in timpul nostru.

Ilenutza, minunat ai grait!!! Exact asa ca Noki faceam si eu pana... sambata! SI in felul asta ii raspund si lui Miha, parca tu ma intrebai de femeie, daca pot sa ti-o trimit si tie. E vecina cu mine, face doar doua minute pana la mine si e femeie de serviciu la o firma. Lucreaza 8 ore pe zi, o saptamana dimineata, una dupa-amiaza. La mine vine deci sambata, cand nu pleaca pe cine stie unde. A stat de la 10 am la 6 pm si mi-a facut casa luna! Insa in restul saptamanii din pacate ingrijeste de un nepot care este foarte rau bolnav, cu tuburi si chestii din astea, deci nu cred ca poate sa se mai ocupe de altcineva. Insa sigur gasesti daca intrebi prin vecini. Sunt femei de serviciu care asta stiu sa faca, asta fac, nu li se pare degradant deci sa o faca in casa altuia si sa castige un ban.

Noki, eu in sentimente bune am fost mereu, imi pare rau ca pe multa lume a suparat realitatea vietii mele spusa cinstit. Ai avut dreptate si cu mesajul anterior, in care spuneai ca sunt obosita si n-am timp de Dc. Iti spun si de ce. Cu Bogdan din ce in ce mai solicitant si mofturos, care necesita multa atentie pentru ca incepe sa vrea sa cunoasca lucruri noi, sa i se explice (a devenit atent, nu mai e nerabdator, ca acum cateva luni), cu sarcina care e obositoare, cu atat de multa treaba prin casa (inca n-am terminat!), cand am un moment liber nu imi vine deloc sa fac ca voi, celelalte mamici. Adica nu imi vine sa ma odihnesc stand la PC, ci trantindu-ma in pat cu ochii inchisi!!! Sincer. Asta e diferenta actuala intre noi, cele bortoase si voi, cele cu nervii solicitati doar de copil. Ca sa nu mai zic ca nici macar cu ochii inchisi nu mai stau, ci mai cos cate o perdea ori o haina... Oricum, PC-ul a ajuns partener de mancat si atat.

Danida, acum de cand suntem bolnavi nu l-am mai dus pe la gradinita... cand am fost ultima data a plans cand s-au strans gramada copiii in jurul lui, insa dupa ce l-am luat in brate si am stat impreuna de vorba cu ei, radea, intindea mana si-i mangaia, ii tragea de nas... Prin curte a alergat o gramada, se uita cum se joaca cei mai mari, cum se dau in leagan. I-a placut. Insa e mititel ca sa zici ca il pot lasa si nici nu poti spune ca se acomodeaza. Inca nu e timpul sa-l las singur sa vad cum reactioneaza. Poate dupa un an jumate sa incerc.

Silvia, stii ca si eu ma gandesc ca daca se plac atat de mult reciproc femeia de la curatenie si Bogdan, as putea sa-i propun sa stea cu el peste cateva luni? Dar mai e vreme pana atunci, deocamdata imi e bine si doar cu o parte din indatoriri luate de pe umeri. Ramane sa vad si cat de incredere este. Deocamdata stau cu ea in casa, nu stiu cum m-as simti sa stiu ca e singura in casa mea!

Bic, m-am conformat la rugamintea cu burticile si am pus mai multe fotografii de atunci! M-am uitat si la restul cu ocazia asta! Fain de tot! In sarcina asta n-am mai facut nici o poza!!! Ma miram de ce eu aveam o gramada de poze de cand eram bebe si sora-mea mai mica nici una!!! Uite na, ca pic in acelasi pacat!

Felicia, acum cateva luni intrebam si eu de treaba asta cu capul, de ce se da cu capul de toate cele?! AL meu se da pana incepe sa planga! SI chiar ii raman urme. Iar cand nu-i convine ceva, se aseaza in fund si incepe sa se dea cu capul de podea! Incerc sa-l opresc imediat si sa-i explic ca nu-i bine sa se dea cu capul, insa nu stiu de unde a descoperit el asemenea fel de protest sau distractie!

Madutza, si noi continuam cu complicatiile de la raceala, altele si altele. Dar sa stii ca nu ii dau asa de multe ca tine! Eu il tin pe ceaiuri, sucuri si un amarat de Mucosolvan. O sa le treaca. E trecerea asta prea brusca de la 30 de grade la 4-5. Ii slabesti organismul cu atatea, incearca doar sa-l sustii, sa-l ajuti. Asa isi fac acum imunitatea. Sanatate!

Bianca, noi n-am mai iesit din casa de 3 saptamani jumate!!! Cand s-o face bine cred ca o sa incep sa-l scot cate putin, ca la inceput, dupa ce l-am nascut... tot face el un an in curand, poate e ciclic!

Corap, pupici pe obrajori si pe burtica si sanatate multa! Unde ai de gand sa nasti? (in caz ca mai intri si vezi intrebarea mea...)

Gata, ca nu mai pot deja de cat am bagat in mine! Si ploua torential. ma duc la cusut perdele!

Inca una, ca nu era in lista si era sa uit: Ina, ce faci? Esti bine? Intra macar asa, ca si Cora, sa zici "sunt in regula"

Gandacel 15+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Multumim mult de tot de urari!Sunteti toate niste scumpe si dragute!!!
Revin mai pe seara, acum am multa treaba,dar...dependenta e mare si nu m-am putut abtine.

Corap , ma bucur ca ai intrat sa ne mai povestesti de voi, multa sanatate lui Andrei

Cata si Bianca-Maria

Bianca-Maria si noi2

Mergi la inceput

DUpa indelungata munca, nu mi-a iesit faza cu pozele cu burtica, asa ca mai incerc in alta zi, ca acum nu mai am timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Am fost la Cora si cred ca s-a inventat vreo sarbatoare ceva, ca la fiecare casa erau in jur de 30 de persoane. Daca nu aveam o urgentza (rusii care cer tampoane) nu stateam sigur. Dar tot ma mir - romanii astia au tiparnitza in casa sau cum?

Ohoho, cati copilasi masochisti pe aici, credeam ca doar Ilinca e asa. Atunci stau linistita.

Ioana si eu aseara la fel, m-am ofticat pe Doru, ca vine de la serviciu si se duce in dormitor (noi stam in sufragerie) sa hiberneze. I-am zis ca daca nu mai vrea sa stea cu noi, sa ne zica, ca plecam. La care el: "Mi-e rau, mai!" Ups! Ieri a fost o zi...

Ideea este ca tare bine mi-ar prinde si mie sa fac altceva vreo trei, patru ore pe zi

Pai de ce m-am apucat eu de confectionat bijuterii?

Madutza curaj ca va veni si pe strada voastra soarele. Ce rau imi pare ca nu erai la noi cand au inceput problemele cu Ilinca, exact la fel credeam si eu ca nu se mai face bine copilul asta. Si uite, slava Domnului, ca n-am mai avut probleme mari d emult, timp, ca deja diareea la noi e ca durerea de cap la adulti - trece repede si nu ne mai stresam asa repede.

Tania daca incep sa fac si eu ca chiti mic, sigur nu se mai dezbara de obicei, ca e maimutza mare, imita pe toata lumea.

Gandacel mama, ce de treaba ai! Ia-o incet si ai grija de tine

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai, tot ziceti ce bine e cu femeie la curatenie...sa stiti ca nu contesta nimeni asta, cred ca toate fetele sunt de acord cu asta, dar nu toata lumea isi permite. nu zic de mine, zic asa, ma intelegeti voi...
eu sunt in al treilea caz: mi-as permite una, dar imi place sa fac curat:)) pe bune. la inceputurile carierei de familista, am avut cateva doamne care veneau. si atunci nu prea aveam bani , dar mi se parea ca nu fac fatza. uite ca acum nu ma mai sperie curatenia asta, ma descurc fara ajutor, nu-mi vine sa mai aduc pe altcineva. ma organizez mult mai bine decat cand eram "tanara" , termin mai repede treaba si, in timp (sper ca asta nu e semn de batranete:)) am ajuns sa ma bucure asa tare cand vad cum ramane curat in urma mopului:) incat chiar imi place sa sterg pe jos.
acum, sa recunosc, daca bona blonda se va purta multumitor cu copilul si o pastrez, m-am scos: e foarte harnica. o sa-i maresc salariul si-mi face si curat ceva-ceva. plus ca ma scapa de calcat. yupii. dk nu, nu e bai.
sa va povestesc intamplari vesele cu menajere, de acum cativa ani cand aveam: era una buna-buna, facea si curat bine si era si mamoasa baba, adik se purta cu casa ca si cum ar fi fost a ei. imi planta flori, se juca cu pisica, punea papucii la capul patului, ordonati si aliniati, chestii mici dar care aratau ca are grija si peste statutul de menajera. dar am avut si una, cam tiganca, tanara. in 4 vizite mi-a terminat toate parfumurile (putzea pe scara de serviciu a dior cand pleca de lesinai (imi spunea mama, dar simteam si io seara:)). mi-a zis ca tb sa faca dus inainte de a pleca, nu mi s-a parut chiar o cerere obisnuita, dar am zis, hai, e vara, transpira, nu vrea sa plece asa. pana cand ajunsesem sa curat cada dupa ea ca fata se spala si pe cap la mine. cand am controlat cosmeticele, am aflat cu stupoare ca-si facea si masti de ten! ce mai, intr-o luna imi terminase tot ce era produs cosmetic in casa! plus ca radea frigiderul:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Multumim de urarile de bun-venit.
andrei nu e azi in apele lui, cred ca-i mai iese o tura de dinti - dupa parerea mea niste canini. abia a adormit. si e o vreme afara... cahhhhhhhhhhhhhh
sa va spun de ciresica: aseara dormea, da s-a trezit la un moment dat. are capul de 2 cm, inima bate, are stomacel, maini, picioare si degete- sper ca suficiente. dadea asa frumos din manute si din picioruse :)
Lavi, io cred ca e tot baiat... da mi-ar placea sa fie fetita. eh, sanatos sa fie.
gandacico, eu nasc tot la giulesti, cu acelasi dr. ca la ardeias. ca de-acolo-i dr, nu ca mi-ar placea in mod deosebit spitalul. partea buna e ca trece repede :)
s-a trezit andrei- fug

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pauza de smotru..

Corap ia uite io acu' vazui..Ciresik are DPN acelasi cu ziua in care e nascut taticul nostru, dac-o fi tot asa tauras incapatanat, mama mama ce de scantei o sa iasa. Glumesc, e incapatanat dar are un suflet..enorm si bun

femeie la curatenie ca tot vad ca e de actualitate, si tare sunt curioasa cat platiti voi ptr asta??? Io inca fac fatza singurica, insa tare ma bate gandul sa iau pe cineva macar o data pe luna sa vina sa scoata perdelele, sa spele geamuri, chestii din astea mai nasoale.
Deci bagati aicea niste preturi sa stie si mandea "pulsul pietii". Daca nu-i secret bineinteles

Pauza s-a terminat, ma intorc la munca, mai am doar mancare de facut

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Madau, eu am facut sondaj cu privire la preturi inainte s-o chem pe doamna mea. Ca nu stiam nimicuta despre subiect. Asa ca i-am dat pentru toata casa 350.000 si e foarte multumita. Si eu la fel. Si mi-a spalat si sters tot-tot. De la baile facute luna, la camere la fel, sters praful pe dulapuri pe dedesubt, vitrine, iar cea mai uimitoare chestie (pe care nu i-am cerut-o, ca mi-a fost jena!) la bucatarie mi-a spalat si vasele si aragazul! Mi-a strans ce era mai alandala pe jos, ca inca n-am suficienta mobila sa le incapa pe toate... Ce sa mai, arata bucataria mea numai buna de gatit cu placere in ea! Jucariile adunate toate frumos la un loc, pergatite sa le ia Bogdan de noi de la cutiuta.

Corap, si Bogdan tre' sa se trezeasca. Stii ce facea gandacelul meu din burtica atunci cand am fost la eco, acum exact 4 saptamani? Isi sugea degetul!!!!! Am crezut ca mor de ras! Se vede ca sunt frati! Si eu cred ca fac baiat, ca iar a inceput sa-mi apara un pufulet moale si blond pe burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

buna ziua tuturor!

madutza ti-am raspuns pe mess.SAnatate multa lui Orlando.

gandacel, wowww mama dar ce ai mai scris azi, record!!!
si sanatate multa!

canutza, buna treaba sa mergi la cumparaturi cu copilul, feicitari !

noki, facultatea merge, trebuie sa imi cumpar cartile si nu am banii deocamdata.In rest e un moment bun de respiro!
Sa ne arati poze si sa ne povestesti ce a ales.

ioana, sa ai o zi mai buna .Iti multumesc mult pentru retete, suna promitator.

cris h feliciatri pentru permis, iti doresc sa ai curaj in trafic sa il stapanesti sanatoasa fara evenimente.Si mai ales sa conduci, ca eu il am de 11 ani si nu stiu daca am o zi intreaga de condus.

alina, ce mai face printesa ta? Sunte-ti bine?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Anda, Lavi, v-am trimis cate un PM.

Gandacel, Corap, vaaaaaaai ce scumpe sunteti voi cu povestile despre ciresele.

Feli, tocmai am vazut un reportaj la TV in care povesteau cum au crescut vanzarile in hiper-marketuri. Io, una, abia astept sa se mai deschida ceva in Iasi, ca aici avem numai Metro si Billa.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput