LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cristina bravo, mama, stiam eu ca vei fi pe sosele cu acte in regula anul asta!

Corap bine ca i-a trecut Ardeiasului. Imi e dor de postarile tale.

Lavi nu mi-a venit sa cred cu galma!! Esti de coma, dar pe de alta parte, fii bucuroasa ca alaptezi inca. Eu am terminat cu sportul asta la 10 luni

Bulucel mi-a luat vorba din gura cu pozele. Il mai pazesti pe Simonel noaptea?

BIC am vrut si noi limbajul semnelor dar sa vezi tu reactie la bunici. Au zis ca ei nu-s dusi cu pluta sa gesticuleze de nebuni si ca noi ce, n-am invatat sa vorbim fara semne? M-am suparat, dar ce sa-i fac, alta varsta, alta mentalitate!

Silvia asa zice si Comi, ca se duce la serviciu sa-i puna lu' asta micu' "lapte pe masa"

fee ce nebunie de intamplare!! Eu as fi facut cu nervii, cred ca, fara sa vreau, as fi stricat relatiile cu prietenii respectivi (lipsa mea de diplomatie). Mi-a placut razbunarea ta. Asa mai merge!

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna dimineata

Azi o sa cam trag chiulul acum de dimineata, am ceva de lucru si vreau sa fac si niste papa ptr noi. Asa ca am intrat si eu repejor sa urez toate cele necesare ptr sarbatorite (azi numai domnisoare..zi speciala ce sa mai), iar ptr mamicile lor drage le urez aici, deci: mamici de sarbatorite sa fiti sanatoase si rabdatoare, sa va cresteti puii mari si voinici!!!!

Noi suntem la fel de mucioase ca ieri, insa vad ca a invatat sa doarma cu gura deschisa, asa ca aseara tot a harcait din nas, dar nu s-a mai trezit decat de 2 ori. Deci tot e bine.

Buluci mergi si vezi ce zice doc apropo de excrescenta aia de care zici.

Ioana ia aici niste , lasa rosiile ptr alta data. Hai capul sus, ca vin si zile mai bune.

Bianca bafta la servici si Serbanel cuminte acasa cu buni

Feli la faza cu sarurile si plecatul afara, parca il vad pe Marius al meu. .

Corap bine ai mai trecut pe aici, Ardeiasului si la ciresik!

Cam atata deocamdata, cel putin atat mi-am adus aminte acum, ma duc la smotru si revin pe la pranz

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, am o problema: Ilinca se da usurel de tot cu capul de perete si, azi, de masa. Nu stiu de ce face asa, vorba Addyei nu e copil abuzat, ea face asa si rade. Nu se intampla des, dar ma intriga. Ce-o fi?
Am fugit la Cora.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

STEFANALEX, MADAU, multumesc de incurajari!
IOANA, Serban urla de cum intru in cabinet pana iesim, si, culmea, cand a venit acasa alta , a urlat la fel, desi nu purta halat...lasa, ca trec toate, nu mai avem de mers asa des la vaccinuri, si speram ca nici din alte motive de boala, Doamne fereste!
edit: FELICIA, ieri si SERBAN se dadea cu capul de spatarul scaunului de masa si radea, eu m-am facut ca nu-l vad si a incetat destul de repede... sper sa fie un joc , sa-i treaca ...nu cred sa fie ceva problema...sper!
Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata mamici ,facem si noi prezenta ,asa ca sa nu ne uitati!

In primul rind LA MULTI ANI PUIUTILOR CE IMPLINESC ASTAZI UN ANISOR ,MULTA SANATATE !!

Despre noi numai lucruri nasoale va pot spune ,baiatu' meu e varza din nou ,racit ,tuseste ,muci la greu ,abia-i trecuse si din cauza ca l-am scos afara o ora i-a reveniot boala ,sint disperata si nu stiu cind ii va trece.
Am schimbat si pediatra ,am fost luni la cea actuala ,ne-a dat tratament :pufuri cu ventolin si flixotide ,rhinathiol ,vibrocil ,iar pentru ca marti a facut febra ne-a dat antibiotic ,,unasyn'',ma rog la Dumnezeu sa se faca bine de data asta ,...dupa ce-si revine mi-a zis sa-i dau ceva pt imunitate ,ca-i prea sensibil .Sincera sa fiu nu mai am nici vlaga ,nu-mi mai arde de nimic ,sint cu psihicul la pamint ,cu oboseala si mai si ,ca nu doarme noaptea ,plinge din jumate in jumate de ora .
Nu prea mai am timp sa sciu dar va rog sa nu ne uitati ,sper sa revin cu vesti mai bune!!

Inca o data LA MULTI ANI piticilor de azi!

Feli si fi'miu face la fel ,se da cu capu' de ce poate si apoi ride dar nu-i multumit doar o data ,repeta figura de citeva ori !Nu cred ca inseamna nimic

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MADUTZA, iar bolnaviori? pupici lui Orlando, sa-i treaca repede, si tie multa putere!
mi-e si groaza sa mai ies din casa cu bebe pe vremea asta, nu de frig, de frica sa nu mi se imbolnaveasca, speram sa fie mai bine daca trece umezeala asta si ceata si vine frigul...si ne vom da cu saniuta, si il vom astepta pe mosul, si va trece cumva si iarna asta care tine totdeauna cat 2 anotimpuri..
va las ca am treaba... pa!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

felicia aproape sigur e un joc ce face Ilinca! Mai ales ca e un zgomot nou (daca faci si tu la fel, iti vei da seama - vezi sa nu te vada Doru, sa zica ca ai inebunit)

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani sarbatoritelor de pe 2 noiembrie!!!!

Deci ashaaaaaaaam: ioana77, maria-alexia, bianca_mo, Bic si lavi02 clubul celor ar vrea sa intarce si nu prea.

Adevarul e ca dupa 1 an de alaptat ne-am prins cam ce si cum si cat timp alaptam vom avea. Asa ca slabe sperante ca vom pierde laptele de la sine. Iar la cat le place hotomanilor astora sa suga....

Tania chiar ca-s de coma, mi-emi spui?!?! Mi-a venit sa , ofcorz, cand am vazut. Dar vad ca e pe duca.

Ai alaptat 10 luni - un monument fata de ce sanse aveai la inceput!!!

Biculet aseara si eu baleiam prin poze asteptand sa mi se usuce parul fara foen asa ca mi-am zis: eu de ce nu am poze cu burtica?! Acu ca mi-ai dat si tu un impuls, am pus.
Uitandu-ma prin pozele de la 37s m-am vazut si in unele in chiloti - dear God ce grasana eram, aveam niste picioroaie...

corap ca ai intrat! Adineaori incercasem sa te si sun, eram ingrijorata. Multumim de urari!
Ca intre "promisi" si Nati a avut o diaree de vreo 2 saptamani, revenita total dupa inca 2 (cum ii dadeam mancare normala iar facea).
Cate saptamani are burtica?
Mai scrie-ne, mai da-ne amanunte. Ce crezi ca e, fata sau baiat?

Madutza la tine ma gandeam aseara, de ce n-ai mai scris! Nasol cu revenirea racelii, multa sanatate lui Orlando!

ioana77 cu laptele cam asa mi-a recomandat si pediatrissima mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetelor ,am aflat si eu o ,,treaba'' despre laptele care-l putem da de la un an ,cica e recomandat de doctori ,e de la Parmalat ,se cheama Crescina parca de la 1 la 3 ani ,imbogatit cu tot ce trebe pt bebici ,este la cutie de 500 ml si costa vreo 40 000 lei.

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Of, uite-aici probleme, la Madutza cu raceala lui Orlando, la Joy cu noptile albe , etc, etc, nu le mai enumar, ca le stiti voi mai bine. Pt toate si toti multi

M-am mai calmat. Ideea este ca tare bine mi-ar prinde si mie sa fac altceva vreo trei, patru ore pe zi, asa cum spunea si Meems. Serviciul meu oricum nu mi-ar permite asa ceva si sincer nu ma atrage munca de-acolo.
Sia-cu sa intoarcem fata spre partea plina apaharului, ca azi cinstim, nu gluma!

LAAAAAA MUUUULTI AAAAAAANI! sarbatoritelor zilei, sa fiti sanatoase, voioase si fericite alaturi de parintii vostri dragi. Sa le umpleti inimile cu dragoste.

Bianca, io nu cred ca mai merg prea repede la pediatra, m-am informat vis-a-vis de vaccinurile de la un an, de-acum peste vreo doua, trei luni ne mai vede la fata. Aaa si daca te hotarasti sa il intarci, brusc sa fie, ca altfel o sa suferi si mai mult. Asa cum mi-a zis pediatra, ma gandeam si eu (si Lavi spunea la fel) cand te-ai hotarat, adio tzitzi, ca sa nu-l mai amagesti.

Bicule, grozava-i Smarandita cu semnele ei.

Ce-o fi cu Alinush?

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput