LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

MAMICI DE SARBATORITI, VREM POZE CU ARANJAMENTELE, MASA SI DANSUL!
lASATI-NE SA NE INSPIRAM SI NOI!AVANTAJ CA SUNT IN COADA LISTEI!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Biculina, daca ti-e dor de gravidenie, stii ce usor poti sa redevii!N-ai de gind sa-i faci Smarandei un fratior ?

Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

buna si de la mine
n-am citit nimic din urma, ca am fost ocupata... si ardei a facut o mandrete de diaree, 2 saptamani a durat
in rest toate-s bune, cireshik face bine, am vazut-o ieri la ecograf. e simpatic/a.
am intrat sa fac urarile de lma, in primul rand pentru nor-mea, LA MULTI ANI, Natalici
si pentru toti bebeii mari, care au deja 1 an:
La multi ani pentru
ALexia-Maria, Krisztian, Cristian-Andrei, Maya, Ioana-Florentina, Tudor-Dumitru
si La multi ani pentru multii bebei nascuti azi:
Sarah, Bianca-Maria, Stefania-Iulia si Daria
multi pupici la copii mari

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Originally posted by Buluci

Biculina, daca ti-e dor de gravidenie, stii ce usor poti sa redevii!N-ai de gind sa-i faci Smarandei un fratior ?
NUUUU. Cel putin nu acum din punctul meu de vedere. Iar tati nu mai vrea deloc. Zice ca tata iubirea din lume sa ramiie pentru asta de-a a aparut amu' un an.

Poze

Varsta lui Simon

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

of, mai, Corap dar scumpa mai esti la scris. Pupici lui Ardeiu.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Am o stare nu prea grozava, parca m-am trezit cu fata la cearceaf.

Mi se trage de-aseara, cand am fost la pediatra si de cum a intrat pe usa cabinetului Maria a tinut-o intr-un pland isteric, de nu m-am putut intelege cu dr. M-am ofticat grozav ca nu a putut sa vina tati cu mine, ca el termina serviciul numai dupa 20, chiar sunt singura de-acolo care merg numai eu si copilul si stiam ca nu fac fata de una singura. Mariei nu-i place nici de-o culoare de fata dr, am observat mai demult, dar nu-mi vine sa cred ca nu poate uita de la o luna la alta si se repeta experienta de fiecare data. Ce D-zeu sa auda la inima daca fata urla din toti rarunchii in bratele mele de parca ar taia-o careva?

In alta ordine de idei, si printre rafalele de plans am priceput ca nu-i bine sa o trec pe lapte de vaca daca vreau sa o intarc la un an (deci oricum sa mai astept inca o luna), ci pe o formula adaptata varstei ei. Ca pana la cel putin un an jumate se recomanda laptic adecvat burticii lor.

Is tare intoarsa pe dos, noroc cu voi ca am citit vreo doua pagini si am aflat vesti bune de la noua soferita si de reusitele copiilor vostri.
Ma oftic ca Maria e un copil asa de bun, dar mie tot imi vine sa o iau razna cateodata si chiar nu am motive intemeiate. Si m-am mai si bosumflat pe George dimineata, care saracu nu are nicio vina ca sta de dimineata pana noapte la servici. Il vad ca-i disperat ca nu-i mai ajunge timpul sa stea cu noi.
Dati cu rosii in mine sa imi revin, macar adun si eu vreo doua pt pus in bulion pt iarna.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Lasa Ioana ca trec toate,asha-i zic si eu lu'Buba:mah,tu nu ai pus 10 pampers lu'fii-tu'...si el se oftica saracu',dar el aduce banu'-n casa acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

BUNA DIMINEATA!
azi avem o lista intreaga de sarbatorite, le dorim sa aiba o zi minunata!
despre noi bune toate, doar ca eu de luni incep serviciul si am mari emotii cum ma voi descurca... avand in vedere ca lucrez 4 ore pe zi si las comoara mica cu mama, sper sa nu fie extrem de greu, deja am emotii...
LAVI, IOANA, MARIA, BIC, m-ati atins si pe mine cu intarcatul... eu incerc sa il intarc incepand cu luna decembrie, sa nu fie prea brusc... of. asa as vrea sa se intarce singur...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Buna dimineata!
Se pare ca in Bucuresri azi e mare petrecare. Trei printese implinesc 1 anisor. Asadar ce le putem ura decat multa sanatate, sa aiba o viata plina se bucurii si impliniri . ,, LA MULTI ANI!,, SARAH ,BIANCA MARIA, DARIA VIRGINIA

Dar sa nu o uitam si pe STEFANIA IULIA. La multi ani!si tot binele din lume sa fie al tau.

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

bianca_mo Greu va fi si pentru ca lasi puisorul acasa , dar si cand vei ajunge in clasa. Sunt sigura ca, copii ti-au simtit lipsa in aceasta perioada si abia asteapta sa te intorci la ei.
Vei vedea ca toate vor merge ca pe roate

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput