LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 28
danida77 spune:
Felicia si al meu copil se da cu capu' de toate alea "sa simta textura" (vorba unei vanzatoare de la Miniblu. Si face asta de cand a invatat sa se ridice in fund. Noi evitam pe cat putem sa-l lasam, da'....Am intrebat si doctorelu' si a zis ca nu e nimic anormal. In schimb am citit undeva (nu mai stiu unde) ca pitii se dau cu capul de...pereti de ex. :) atunci cand se plictisesc. ![]()
![]()
Ajutor la curatenie:neaparat imi trebuie si mie, dar asta incepand de anul viitor. Preturi: 30-40 RON fara spalat geamuri si 50-60 RON cu tot cu geamuri. E vorba de o zi de munca. SAu ma rog cateva ore ca probabil n-o sa stea o zi intreaga. Pana acum m-am descurcat singura, dar nu mai fac fatza. Nicholas are nevoie de mine din ce in ce mai mult, iar eu mai am si scoala pe deasupra. Am discutat cu Nicu si e si el de acord cu mine.
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
bb_alinus spune:
Ola si de la noi!
Ioana si Roxi multumim ca ati intrebat de noi! Suntem bine, aseara ne-au plecat musafirii frantuzi iar eu trebe sa ma pregatesc ca plec cu missa la Nisa poimaine si deci am o gramada de facut. Asa ca nu o sa am timp sa va raspund - oricum nici nu as avea ce, ca in discutii gen femeie la curatenie nu am ce sa zic - insa va mai citesc si ma bucur sa vad performantele piticilor vostri!
In rest, noi mergem doar impingand la playmobil sau cum s-o fi numind chestia aia pe roti plina de activitati, si noi cantam si vorbim la perfectie in chineza ( ca si ardeiasul lui Corap), ne place sa aplaudam si sa dam pupici cand ni se cere. Oricum de remarcat cate inteleg copiii la varsta asta! Sa nu uit, ne place sa ne imbracam singure - totul se pune pe cap, inclusiv pantalonii si se defileaza asa prin casa pana ne ciocnim de un perete sau ce-o fi in cale si atunci ne dam seama ca ar fi mai bine sa nu ne acoperim ochii, ca sa vedem pe unde umblam ![]()
De Ina mai stie cineva ceva? Dar de Leea?
Si Teo de ce nu mai intra pe la noi? O fi suparata?
Va pup,
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
canuta-om-sucit spune:
I-am scris si lui feli me mess, ca nu am vazut ca mai sunt pagini de citit.
Asa ca... declar si eu un copil ce se da cu capul de pereti. Pe Dimitrie il distreaza foarte mult chestia asta, nu o face demult. Mie mi s-a spus ca o fac copiii care se simt abandonati, insa ma gandesc ca aia sunt seriosi cand se dau cu capul de perete, ori al meu asa se distreaza....Da cu capul o data sta un pic si rade in hohote, apoi mai da o data cu capul, iar rade de nu mai poate. Eu ii spun pe un ton clar si raspicat nu-i voie, dar nu ma asculta nimeni... sincer si pe mine ma ingrijoreaza treaba, poate nu e normal. Eu l-as duce la LSM.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
lavi02 spune:
Anda si eu sunt din aceeasi categorie cu tine cu femeia. Doi la mana, mi se pare ca mi-ar tulbura intimitatea casei. Ca si bonma de altfel, dar bona va fi necesara.
alinush drum bun spre "coashtele de azur" vorba divertisilor.
Corap in cate saptamani mai esti?
Deci ciresica e marisoara deja!
madau spune:
Gata treaba!!!!

Am dat o fuga si pana la Mega Image sa-i iau Mirunei servetele ptr fundic ca ramasaesem in pana, am gasit si andive (preferatele mele
) asa ca acum mi-am facut un mare salatoi de andive cu pui si maioneza pe care ma duc sa-l savurez, ca-s lihnita de foame.
Va pup
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
lavi02 spune:
madau baga te rog reteta de salata cu andive ca pe mine de mult ma tenteaza sa gust dar nu stiu cum se prepara.
migabo spune:
Salutare, salutare!
Cu mult dor de scris, ca de citit v-am citit printre picaturi si pe diagonala, recunosc.
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor de azi si de zilele trecute, sa fie sanatosi si fericiti alaturi de ai lor parinti.
Gabitaco- total de acod cu tine si cu celelalte mamici care sunt impotriva tunsului 0 la bebei. Si eu am “presiuni” in familie sa o tund pe Bianca in iarna asta, dar ma impotrivesc. Poate mama si bona sunt mai experimentate, dar copilul este al meu si procedez cum cred eu cu el, nu cum vor ele.
Felicia- tare faza cu bulina albastra. Are Ilinca acum camera imbulinata
Madau- felicitari pentru dintisori si multa sanatate
Ela- Dariuca ta simte ca tati al ei o protejeaza. Interesanta reteta de budinca. Poate o incercam si noi curand.
Anda- confirmam talentul literar. De imbold mai ai nevoie pentru inceperea cartii pe care o visezi.
Cristinamh- felicitari pentru carnet. Mult curaj in trafic!
Noki- maine poimaine auzim ca si Sarailia ta si-a luat carnet. Deocamdata ii dam noi unul virtual si un pupic pt micuta soferita,
Noi suntem bine, de 2 saptamani mergem singurele prin toata casa. Afara suntem mai timide, dar progresam si usor-usor prindem curaj si capatam echilibru.
E mult mai usor pt noi acum, vine singurica dupa noi, prin casa (are si cateva zone unde nu are voie sa patrunda). Iar Bianca e foarte incantata…
Ne-a mai aparut un dinte sus (al cincilea) si iar am fost agitate din aceasta cauza.
Mancam bine si mai luam in greutate, spre fericirea mea (prea era slabuta).
Va pupacim si sper sa revin mai des.
Mihaela si Bianca (6.12.2005)
felicia74 spune:
Eu am mancat la restaurant o salata de andive cu somon afumat, tare buna a fost. De asemenea, daca stie cineva reteta sunt interesata.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
felicia74 spune:
Eu intreb eu gasesc, cred ca asa ceva era:
"
Salata cu somon
# Ingrediente: struguri rosii, pepene galben, mar verde, para, rosii cherry, salata rucola, andive, salata romana, capsuni, ceapa verde, sos de mustar, somon.
" Preparare: Toate fructele si legumele se spala atent, sub jet de apa rece. Boabele de struguri se taie in doua. Rosiile se taie in jumatate. Marului i se scoate cotorul si se taie in felii foarte subtiri. Perei i se scot semintele si se taie in cubulete. Cateva felii de pepene se curata de coaja si apoi se taie in cubulete. Capsunile se taie in feliute subtiri. Salata rucola, salata romana si frunzele de andive se toaca marunt. Feliile de somon afumat se taie fasii. Toate aceste ingrediente se amesteca intr-un bol. Peste ele se toarna sos de mustar si se adauga un praf de sare. Se amesteca foarte bine, dupa care se monteaza pe o farfurie. Se decoreaza cu frunze de ceapa verde, feliute de capsuni si felii de pepene galben. "
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
miha2006 spune:
FETELEEEEE la DEva fulguie...URAAAA vine Mosu...
Anul trecut prima oare cand am vazut fulgi a fost in 18 nov, pe drum cand ma duceam sa nasc... ce frumos...am asociat bubulina cu fulgii
... ma apuca nostalgia.
ROXI cum mai e Alexia?
JOY zi-ne de Vladutu dragutu ca e mai bine...
MADUTZA ce sa mai zic... multa putere, inteleg perfect prin ce treci si eu mai aveam putin pana la disperare si nu am patimit atatea ca voi, o sa iasa soarele si pe strada voastra.
E pt prima oara in viata mea cand nu imi place ca vine iarna din simplu motiv ca tr sa stam in casa cu bubu, e prea frig, dar poate ca frigul mai omoara din microbii astea si o sa avem bbi ma sanatosi... sper.
IOANA hai muta-te la Deva, ne petrecem timpul impreuna, si eu a tine numai cu sot si tata de wikend.
CORAPINO multe pupici la Ardeias si la burticuta, hai mai povesteste-ne de tine.
INA esti bine?
ADYA, DAYSSY pe unde sunteti?
ALINUS ma bucur sa te mai citesc... pup missa dragalasa si tie um munte de flori de colt, de vreo saptamana tot vreau sa-ti trimit...virtual bineinteles.
BICULE sorry dar poze cu burticoiu meu (ca burticuta e putin spus la cele 24 kg luate) nu am decat pe hartie... pe vremea aceea nu aveam aparat digital.
Sarbatoritelor asteptam pozici.
BULUCICO pupic mare pt tine si cuscra ta MEEMS. Si cu acea galma de pe caputul lu' Simonel eu iti sugerez sa-l verifici pe taasu, asa am patit si eu cu Iulia cand am obs pe la 5 luni o dunga osoasa pe mijlocul fruntii care se simte destul de bine la palpat si se si vede cand se incrunta... m-am ingrijorat si cand pun mana la taasu aceeasi treaba... m-am linistit instantaneu... mostenire de familie
.
no' amu va pup
MIHA SI IULIA BUBULINA