LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

ioana-buna budinca a avut succes

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by ela27oana

ioana-buna budinca a avut succes

Ela si Oana-Daria

Pai vrem si noi reteta. Sunt sigura ca am citit ca mai vrea cineva reteta dar nu-mi aduc aminte cine

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ela , multa sanatate Dariucai, pupa mama pe ea de fata frumoasa si bucalata. Si cand ai tu timp vreau si eu reteta de budinca.

Eu nu am timp sa citesc nimic din urma, sunt in criza de timp, azinoapte la 1 eu spalam faianta din baie, asa ca va dati seama in ce situatie sunt

Ina , cum te simti? Mai intra sa ne dai vesti despre voi.

De globuri si alte minuni de Craciun, eu sunt super incantata, pierd minute bune la raioanele de decoratiuni.

Ma duc la smotru, revin mai pe seara.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Bianca-Maria si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Pupa Dimitrie (un pup din ala cu bale multe, ca el asa le da:)) Uka bolnavioara si ii transmite multa sanatate.
La multi ani sarbatoritilor, multa sanatate si bucurie!

Vreau sa va spun ca azi sunt tare fericita, am fost si am facut piata cu Dimitrie de manuta. Profitand de faptul ca piata e foarte aproape de unde stam noi acum, l-am imbracat si am plecat la piata fara carucior, numai tinut de o manuta. A fost super. Pe drumul de dus obosise un pic si l-am luat in brate dar in piata numai de manuta, atata putea sa vorbeasca si era atat de curios, a primit morcovii pe gratis, patrunjeii, o varza mica, chiar si un gogosar:)) Asta atata comenta ca le-a vrajit pe precupete. Am luat plasa am mers cu el de manuta spre casa, aproape de bloc a obosit si s-a pus in fund. L-am luat in brate si acasa.

Lavi eu daca as fi in locul tau as alapta cat de mult, adica atat cat am lapte, sincer, mai ales daca inca nu te simti pregatita, mie imi pare tare rau ca Dimitrie nu a avut ce suge si sincer il percep ca pe un mare handicap pe care l-am avut ca mama.
Joy multa sanatate lui Vladutz, dar sa stii ca EEG-ul nu e un control de rutina, daca medicii din clinica aia asa il percep, iti recomand sa schimbi clinica sau medicul. E drept ca la un EEG vezi clar cum sta treaba dar nu il faci hop-top. O prietena de-a mea s-a dus cu fetita la control ca a observat ea ca fata are momente de o secunda cand cica efectiv se rupea de lume. A dus-o la doctor (fetita avea 7 luni jumate ) si acolo a intrebat-o daca merge in 4 labe, daca se pune singura in fund, fata nu le facea, medicii au spus ca nu e normal ca un copil de 7 luni jumate sa nu se puna singur in fund sau macar sa mearga in 4 labe. Fetita in schimb mergea daca o tineai de manute si ei au crezut ca e din aia de sare de 4 labe. Medicii au spus ca nu are nici o relevanta faptul ca merge ci ea trebuie sa mearga si in 4 labe. Au facut o gramada de analize de sange, apoi EEG. Ea avea activitate, asa ca fetita acum e pe fenobarbital si nu mai stiu ce, deoarece la o febra mai mare de 37.5 ii apar convulsiile si i se poate declansa epilepsia. Este o fetita superba.

Madau eu pentru raguseala stiu ca e buna mierea. O lingurita de miere o tii in gura si o inghiti prin inghitituri mici (nu imi vine acum in minte alt cuvant ca sa evit repetitia).
Delianu imi spune de pescuit ca ma apuca iar toate, noroc ca acum s-a mai potolit, caci caratul lucrurilor si pentru copil il face sa ii dispara un pic cheful, dar in vara asta vreau sa iti spun ca am fost carati peste tot, cu purcel, cu catel, cu tarc, carucior, sterilizator etc etc,inclusiv la Sulina ca sa traga o partida de pescuit. Bine macar ca al tau mai prinde, al meu mai nimic:))

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

canuta iata o varianta economica de a face piata!!! !
Mersi de parere cu alaptatul. Eu stau in mare dubiu, am sa mai cantaresc ce si cum. Asa cum ar putea veni altele cu parerea: ai alaptat mult 1 an fata de altele care n-au reusit, etc, etc.

Ioana au pus punctul pe tz cu adormitul.

Fetelor, ce-i cu Corapino??? I-am trimis un SMS sa ne mai scrie.

Feli dragute pozele cu punctul albastru. Pacat ca n-o vedem pe Ilinca mai din fata.

catutza inteleg ca esti pe ultima suta cu pregatirile?! Cunosc sentimentul! Spor la treaba si petrecere frumoasa maine!

Ela si Joy multa sanatate piticontilor!!!

Am mai pus 3 pozici in contul comun: o puteti vedea pe Nati cu pelerinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

ioana 77Doar doua trei zile e mai greu. Atunci cand am hotarat sa-l intarc pe Alex a dormit cu tatal sau.A fost greu pentru ca de cate ori ma vedea plangea. Trebuie sa fii tare si sa nu cedezi la plansetele bebelusului.

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Canutza, cred ca madau zicea ca Miruna e ragusita.
Felicia, dar ce cuminte e Ilinca... Ce frumos stau jucariile din plus in buzunarul patului... Pai la noi erau de mult pe jos. Tot ce prinde trage si apoi arunca pe jos. E o pasiune pentru ea.
Madau, snatate Mirunei.
Joy, tinem pumnii sa iasa bine.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

reteta debudinca-se fierbe orezul-1 ceasca de cafea-in apa sper final am pus si lapte,se curata 4 mere potrivite si se dau pe razatoare apoi se calesc,se unge forma in care puneti-eu am ppus in va s ena-cu unt am orez apoi merele apoi iar orez si deasupra galbenus de ou batut cu lapte,si am dat-o la cuptor 20-30 mic la foc mic

pofta buna

canuta-pupici si de la uka pt dimi

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ela, super Fac si eu diseara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Ahhh....scuze! Atunci habar nu am.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput