LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 19
danida77 spune:
Neatza fetele
Nicholas de aseara o tine aproape numai intr-un plans. De la dinti zic eu si cred ca asa e ca-i scrasneste pe cei 2 pe care-i are intr-un hal...ma zgarie pe creier.Si strange din pumni si-i curg balutze... Se vede unu' foarte bine. Mi-e asa mila de el. Aseara plangeam si eu cu el...I-am dat cu Calgel si i-am dat aseara si Panadol. Acu' e un pic mai bine da' tot iritat e. Si se joaca ce se joaca si odata incepe sa planga si sa scrasneasca.
Apropos de dinti lu' Nico i-a iesit prima data un incisiv jos si apoi unu' sus exact pe aceeasi directie, adica pe dreapta amandoi. Io stiam ca intai tre' sa-i iasa cei 2 de jos... O fi bine?
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
madau spune:
Avem si noi dintisorul cu nr.2!!!!!

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
danida77 spune:
Si acum ceva nostalgic. Am fost aseara in Cora. Mai era asa o atmosfera de sarbatoare acolo... numai globulete, ciorapei de pus cadouri...caciulite rosii...de-abia astept sa vina sarbatorile, sa impodobim bradul, sa ne dam cu saniuta...De fapt parca au si inceput deja. 
Chiar ii spuneam lu' tati: iti dai seama ca noi de maine o tinem numai intr-o sarbatoare? ce-mi place cum suna asta!![]()
![]()
![]()
In Cora ne-am despartit la un moment dat. Io m-am dus la fridere sa fac aprovizionarea cu iaurturi si branzeturi si tati cu Nico s-au dus pe la dulciuri. Cand ne intalnim imi zice tati: fi'tu a luat o ciocolata Poiana cu iaurt. Iti place? Ha ha ha.. cum sa nu-mi placa? Putea sa ia mai multe.![]()
![]()
![]()
![]()
felicia74 spune:
Poveste: de cand ne tot plimbam prin Poli, Ilinca trage la usile UPB-ului, ca au o bulina albastra de care chiti s-a indragostit. Pur si simplu sta si se uita la ea. Daca o ridici in dreptul bulinei incepe s-o loveasca cu palmutzele. Doru chiar radea: "asta o sa fie perfectionista ca tac-su, ii plac cercurile"
Asa ca ce m-am gandit eu? Ia sa aiba una si acasa, sa aiba la ce reflecta. Am cumparat de la Cora acuarele si i-am desenat o bulina albastra pe perete langa patutz. Asa ca va prezint "Ilinca si bulina"
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
camelia_daniela spune:
Felicitari, Madau
! Sa-i stapaniti sanatosi
si "la mai multi"!![]()
Feli, frumoasa bu-"bulina" aveti !
Danida, eu zic sa stai linistita, pentru ca si in acest caz, ca si in multe altele, nu cred ca exista un sablon general valabil ... Dariucai mele, de exemplu, i-au iesit acum 2 lunii incisivii cebtrali pe maxilarul de jos si acum 2 zile i-a iesit al 3-lea dintisor - incisivul lateral, stanga sus!
O sa aiba mama un semi-vampiras!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
danida77 spune:
Bravo Mirunica la cat mai multi. :)
Felicia arata super bulina acolo pe perete. By the way si noi avem tarc de la Baby Care da' in alte culori. :)
felicia74 spune:
Fee mama, ce prieteni petrecareti si ce nervi tari ai tu! Stii cum ma repezeam la ei?
Dar poate d-aia unii ne ocolesc acum.
Lavi
pentru modificat linkuiri, ei, alta viata!
Roxi sanatate multa!
madau felicitari ptr dintos!
Camelia si Danida mersic
Vai ce frumos, exact acum a inceput vecinu' avocatzel sa bata cuie in perete, cand adormise si chiticu' meu. Imi vine sa ma mut in padure.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
ioana_77 spune:
Ola!!
Iaca si noi la orzont!
Lavi, sunt pe-aceeasi lungime de unda cu tine in ceea ce priveste alaptatul. Cea mai mare dilema a mea este cum o adorm la loc noaptea fara tzitzi. Cu toate ca ea serveste suzi, dar poate sa fie si mama lui suzi, daca nu e tzitzi prezenta cel putin o data pe noapte, degeaba. La fel fac si eu curse de alaptat noaptea.
Meems
Riannei cea cuminte. Cred ca seamana fetele noatre,la comportament, daca zici ca e la fel de statica. Si a mea sta unde o pui, maaaare avantaj.
Madau, sanatate printesei.
Danida, noi am fost acum doua saptamani in Metro si erau deja globuri. Mi se pare cam exagerat, totusi, la mijlocul lui octombrie sa inceapa vanzarile pt Craciun.
Sotul meu, intre noi si o partida de pescuit, clar ne alege pe noi, il mai imping eu sa mearga la balta, ca sa se destinda.
Felicitari noilor dintosi aparuti la orizont. Si noilor miscareti pe cont propriu.
Ma duc sa pap.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
ela27oana spune:
buna
sa va zic cate cev asi despre daria
are rosuu in gata sa ca ne tratam,si e chin si jale la luat medicamentele
face cate 2-3 pasi si acde,dar numai cu tati
si de vreo saptamana bea apa cu canuta,fara cioc,la inceput se ineca dar acum bea cu placere,scoate limba ca un catelus
Ela si Oana-Daria