LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

'Neatza!
Lavi, sa stii ca te inteleg in mare masura in dilema ta referitoare la intarcat ... eu deja ma gandesc cu groaza la acel moment ! Tinem pumnii sa treaca galma!
Gandacel, sanatate multa si felicitari din suflet Bogdanelului!
Fee, chiar nasoala intamplarea cu prietenii ! Nu-mi plac deloc intamplarile de genul asta (ca am mai patit si eu dupa ce am nascut-o pe Daria sa am astfel de musafiri )!

Madau, sanatate Mirunei dragalashe!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madau si Ripley pescuitul si la noi este o boala grea. Si eu eram foarte bucuroasa cand se termina sezonul, dar sotul meu s-a reorientat spre vanatoare in momentul in care a realizat ca de pescui pescuieste doar cateva luni pe an. Colac peste pupaza, sezonul de vanatoare la diverse vietati se deschide de cele mai multe ori Iarna, cand nu se poate pescui... deci domnul Toader a gasit solutia perfecta sa petreaca timp in aer liber, departe de stresul cotidian, in speta nevasta si copilul...
Insa asa cum spuneam, eu am inceput sa gasesc solutii de supravietuire, macar sa nu il las sa uite de ce s-a insurat.
In ceea ce priveste prada de la pescuit si vantoare rar mi-a fost dat sa hranesc familia cu ea. Nu prea am vazut pesti si alte animale in tolba lui. Noroc ca avem in jur magazine, ca in speranta sotului vantor si pescar, muream de foame.
Apropo hai ca ma duc sa dau telefon la coafor.
Gandacel am intels eu bine sau ai zis ca ai gasit ajutor la curatenie? Daca da cat ii dai si daca esti multumita ai putea sa mi-o recomanzi si mie?
Pa
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mihaelutat din fericire sotul meu n-are pasiunea cu vanatoarea. Sper sa nici n-o descopere, mai ales ca el a facut tir vreo 4 ani, deci microbul cu armele in are. Mai putin faza cu omorat animalele.
Numai ca noi ne-am reorientat si mergem cu el la pescuit. Adica ce noi nu putem sa ne relaxam?????
Si nu comenteaza ca si-o ia in freza (a se citit papa rece, coafat, acum lasat cu Mirunica terorista juma de zi)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Asta cu vanatoarea nu-i de Dl. Sot al meu.... cum sa tina arme in casa???? Ar fi total nebun si inconstient sa se puna singur in pericol cu pusca la indemana doamnei sale cand o apuca dracii pe el

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

salutari de la noi..
ANDA nici eu n-am primit nimic ..
ADELINA, MEEMS suntem bine acu amandoua, nu mai mucim nu mai stranutam. Ce mare s-a facut Albertelu ... si tot blondin e.Felicitari pt progrese

IOANA de ma intrebai acu 2 zile iti spuneam ca nici Iulia nu merge in 4 labe dar... ieri surpriza... a plecat vreo 30cm , nu-mi venea sa cred...
Ieri a fost o zi memorabila pt noi: a facut si primii 3 pasi singurica si primul KK la olita..

De ridicat se ridica dar doar in patut... si foarte interesand ca nu din genunchi se ridica ci direct din fund, se impinge cu picioarele in plasa si de trage de margine... din genunchi nu stie sa-si ridice un npicior de sprijin, eu tot ii arat dar degeaba...

GANDACICO ai muuulta grija de tine, de Bogdanel si samburel ... sanatate multa

JOY pupici la ginerica sa se faca bine.

va pup pe toate.

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Miha, iti trimit eu acum.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Ti-am trimis PM aici pe forum, ca pe mess nu erai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Miha bravo, ce fetitza mare ai!!! Sa-ti traiasca
Madau va tin pumnii s treceti repede peste raceala

In rest, n-am mai citit nimic, ca am avut o durere de cap de ziceam c-o sa-mi plezneasca.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Hi! M-am apucat sa raspund inainte sa ma log-ez !
Miha- ne bucuram mult ca sunteti bine! Felicitari pentru primii pasi ai Iuliei.
Noki- multumim!
Madau- multa sanatate Mirunei!

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Noki ce ai facut cu anlizele?
Da un semn si zi daca ti le-au dat sau vrei sa trec eu sa le iau.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

buna ziua tuturor!

Ieri am ajuns la ORl la un cabinet pe calea vitan , mi-a dat trimitere pediatra, dupa consult cu tot tacamul a venit si diagnosticul -rionadenoita hipertrofa- tratament ser fiziologic cate 5ml in fiecare nara ( pus cu seringa cu presiune) si rhinoil o picatura inainte de culcare.
Azi pare ca e mai bine, a mancat mai bine, sper sa treaca fara alte complicatii.Buba e ca are scaunele moi suntem la regim de duminica, eu cred ca tot de la dinti, bine ca am scapat de fundul "pavian" vorba ta noki.

Sa va povestesc ce evolutii are alexia, duminica ii cazuse ciorapelul din picior si i-am zis sa imi dea piciorul sa o incalt si spre surprinderea mea a ridicat piciorul ca sa o incalt .
Intelege foarte multe din ceea ce ii spun, cand ajung acasa o iau in brate iar ea ma cuprinde de dupa gat si ma pupa..Azi mi-a spus MAMI pentru prima data, pina acum spunea numai mama.
Se plimba toata ziua prin casa isi ia o carte sau pe yoghi( ursuletul ei din plus) si face curse, nu mai pot lasa nimic la nivelul ei........darama tot.

anda nu am primit nimic nici pe e-mail nici pe PM.

gandacel sanatate multa tie si lui bogdanel.Poate ne vedem curand.

Sanatate multa copilasilor bolnaviori.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput