LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 21
madau spune:
Am sunat dr si mi-a zis ca ptr raguseala sa mergem in continuare pe Nurofen si eventual Peritol (asta nu-i dau acum, ca si asa e ea adormita, mi-o pune in nas de tot). Deci tot nelamurita am ramas

Exista ceva remediu, ca tare mi-e frica sa nu ramana fata cu vocea asta de Donald ratzoiul???
Edit: Canuta mersi ptr sfat, de Miruna era vb insa, asa ca pica faza cu mierea.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Morgano spune:
Ela, merele calite in unt?
Aura, bravo cu piata, si Ana azi a batut tot parcul mare pe jos de o manutza cu bona, acum am aflat.
Catutza, spor la pregatiri.
Joy, te asteptam cu vesti bune.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by patriciaR
Dam si noi raportul pentru 10 luni ...asta din cauza ca-mi amintesc pesfect datorita vizitei la medic, acusi suntem fetita de 11 luni..
Deci la 10 luni 12 kg si 80 de cm.
Sa vedem daca ne mai trece cineva in tabel...
of, io sunt la recuperari cu cititul, pe la pg 10...
un comentariu... de tabel nu se ocupa "cineva", ci EU. si pt ca nu am timp mereu sa iau notite de pe forum, cine ce greutate are, va rog mult, trimiteti pe mail...pls... chornoiu@rdslink.ro , daca da retur, trimiteti pe yahoo... sincer, chiar nu am mereu timp sa mut date...
anticipat!si ca sa ma laud, de vreo 2 ore is
!!!Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
catutza spune:
CristinaH , felicitari!!!! Astept sa ne plimbi acum![]()
Ripley si Canutza, felicitari si voua pentru mers!!!
Bianca-Maria si noi2
bianca_mo spune:
CRISTINAMH, FELICITARI!!!
MADAU, cand Serban a fost ragusit l-a tinut o perioada, cateva zile, nu i-am dat nimic, i-a trecut de la sine, sau de la tratamentul cu ceaiuri si nurofen... atata timp cat pare ok, nu face febra, doar muci nu stiu ce ii poti da...sanatate multa!!!
FELICITARI plimbaretilor clujeni, noi mai avem pana va ajungem!
LAVI, IOANA, numai la adormitul puiului ma gandesc si eu cu groaza, in rest, pana la urma tot trebuie sa-l intarc..
JOY, tinem pumnii...
Doamne, ce vreme de depresie, nu ma pot uita pe geam... nu mai e urma de frunza in artari, ce pacat...
succes la pregatiri fetelor care maine sarbatoriti!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
miha2006 spune:
sal again...
CRISTINAMN felicitari pt carnet... odata infectata nu mai scapi de microb![]()
Am uitat sa va zic ca tocmai i-a iesit iuliei dintisorul nr 7, stanga sus lange cei 2 centrali si se vede si 8
I-am facut iuliei un exudat faringian si un examen de secretie nazala si ce credeti... i-au gasit intr-o nara un stafilococ
, dar ce ma intriga pe mine e cum de numai intr-o nara ca doar folosesc aceeasi pompita si betisor pt ambele nari... asa ca am repetat examenul si asteptam rezultatul.Aaaa.. si nici in gat n-are nimic
logic ar fi sa aibe si in gat ca doar comunica...
.
sa vedem ce zice al 2-lea rezultat.
MIHA SI IULIA BUBULINA
Morgano spune:
Cristina, felicitari dna soferitza! 
Da, Bianca, e horror afara, in casa e bezna fara lumini, frig.... sta sa ninga parca, si cand ma gandesc ca mai devreme a fost si soare :((
Ina, ce faceti? S-a linistit pufoasa? Cum te simti? A mai intrebat cineva, cate sapt are samburelul?
si voua.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
felicia74 spune:
Noki sa stii ca nu pot vedea filmuletzul din cauza unui programel care opreste nu stiu ce(l-am tras ca sa nu mai aud bebelusul stresant)
Cum se schimba reclama revin pe Dropshot sa o vad pe Sarah.
Cristina bravo! Sa conduci, sa nu stai ca mine pe bara, ca uiti tot
Ela am retinut si eu reteta! Suna bine. Dupa 1 an (adica peste cateva spatamani) voi adauga si miere.
Lavi uite si poze cu fatza Ilincai
negara stai linistita, asa face si Ilinca, dar atunci era obosita, doar s-a uitat la bulina si a adormit. S-a Trezizt acum 15 minute (dupa 3 ore de somn).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
madau spune:
Cristina felicitari doamna soferitza!!!!!!!!!!!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase